Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV Premier Sport

Dobrý den, mám TV Sony KD-55A8, ze zvědavosti jsem chtěl vyzkoušet O2 TV, ale protože není dostupná aplikace O2 pro TV s Android TV ČR a stále jenom slibují, že aplikace pro Android TV někdy bude, tak jsem si stáhnul aplikaci O2 TV SK. Aplikace jde v pohodě nainstalovat z USB. Zaplatil jsem si balíček Sport na měsíc, abych viděl, jak je na tom O2 s obrazem. Docela jsem mile překvapen, že je obraz na sportovních programech docela slušný až na jeden program a to Premier Sport, tam je obraz hrůza (neostrý, máznutý). Prosím vás o radu, kde může být chyba, jestli je to tím, že nemám jejich originální box a používám aplikaci, která není určená pro ČR, anebo co může být špatně, protože ostatní sportovní programy jsou obrazově slušné, jenom Premier Sport je hrůza. Internet má 300 Mb/s a TV připojena kabelem. Děkuji za odpovědi.

Eskamoter
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@Eskamoter

Mám to samé na Tv s podpisu a ted jsem se díval na rudé dábly a přepínal na tenis a OK .....při detailních záběrech na tvář taky ok i na trávu. Ale mám net od Cetinu. Je to OTT takže záleží na jaký sloth se to připojí .

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@Eskamoter

Mám to podobně.Slovenská apka na Kaonu od T-mobile.

radbarto
Registrace: 11/2017

@Eskamoter

obraz na premier sporte vzdy najslabsi u mna na magio go
je zaujimave ze live sporty su vzdy obrazovo slabsie ako napr
doku a pod kanaly kvalita na nete sa v nasich koncinach zatial
este nevyrovna hd kvalite na satelite na ktoru som zvyknuty uz to na tomto fore bolo viackrat konstatovane preco to je neviem / operatori asi viac setria .../

vlado 07
Registrace: 8/2016

@vlado07

To je len potvrdenie toho co som tu uz X krat napisal/ze sport a IPTV je mazanica/ ale Kolenac ma svoju pravdu - Protože streamy ve FHD jsou plnohodnotné :)))

blablabla
Registrace: 12/2014

@blablabla

V OTT možná , v IPTV rozhodně mazanice není

pavelmgh
Registrace: 7/2021

@blablabla

mám Sledovánítv.cz tam sporty jedou 100% FHD. Můžeš si to klidně vyzkoušet.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@blablabla

Ale kvalita FHD má problémy i na satu. Premier sport mám od Orange. A jak zde někdo psal. Byl tam sport. dokument, obraz ok. Live sport i z PL obraz byl špatný. A stejný zápas jsem zkusil na Zigo sport select od hol. a obraz jako víno. Otázka je v jaké kvalitě kupují naší operátoři např O2
streamy feedů které pak přehrávají u sebe. Všiml jsem si tohoto rozdílu už dříve. To si ale stěžujte u svých poskytovatelů. Ale mám podezření, že naši poskytovatelé nás tak trochu šidí. A to myslím všeobecně.

kolenáč

@kolenáč

tak s tymto nazorom by som celkom suhlasil ale sam pises ze to zalezi od operatora co tvrdim aj ja

vlado 07

@kolenáč

Sledování.Tv mám a tam jsou ze sportovních programů obrazově jednoznačně nejhorší Eurosport 1,2. a k Full HD se to neblíží ani náhodou. Tyto dva programy jsou obrazově ještě horší než Premier Sport na O2. Nezbývá mi nic jiného, než se s obrazem na Premier Sport smířit. Všem děkuji za odpovědi.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

Telly

Na satelitu - Telly je obraz PremierSportu také ostudný! Nyní Norwich - Liverpool. Měl by se nad tím někdo odpovědný zamyslet.

kakamil
Registrace: 10/2007

Premiér sport

Tak pozerám svoj obľúbený Liverpool a ta kvalita obrazu je naozaj mizerná, také lepšie SD. Mám to na Digi SK, takže zrejme je ten problém v streame, ktorý preberajú, keďže je kvalita rovnaká u všetkých poskytovateľov, bez ohľadu na to, či je to satelit alebo Iptv.

smetanova
Registrace: 9/2009

RE: O2 TV Premier Sport

ale tato "kvalita" obrazu uz je dlouhy roky,tak asi koupili pouze nejakou HD ready verzi, bo takovyto hnus neni ani u te pomlouvane iptv.!

kristian1
Registrace: 7/2016

@smetanova

na Premier sport je už dlouho obraz na zvracení,to i ty Novasporty 100x lepší obraz!

dawis77
Registrace: 9/2011

ten problém pri tomto zápase majú aj iný v takej kvalite to ide asi od zdroja

peto197601
Registrace: 3/2019

no od zdroje to takhle urcite nejde,od zdroje to jde v HD,ve fullHD,a ve 4K,

kristian1

na c+2pl to bolo to isté

peto197601
Registrace: 3/2019

vysielacia kvalita

Premier Sport z Orange cez satelit obraz ovela horsi ako napriklad Canal+Sport poland a to sa obrazovo nechyta ziadna sport stanica na Polsat Sport Premium HD.Obraz urcite lepsi ako ten pseudo 4K Eurosport co nam pustili na chvilu z Telecomu.

blablabla

nejspis ta obrazova kvalita bude souviset i s tou cenou za kterou to koupili 👎

kristian1

@Kolenac

A hlavne zalezi na akom zobrazovaci to pozeras.Mam doma este 55" plazmu Panasonic vyrobenu v roku 2015 a tie sportove kanaly cez IPTV/Antik,Skylink/ su pozeratelene a nevidim rozdiel oproti satelitu.
Ked to pustim na novom 65"Samsungu v cenovej kategorii 1500€ tak to je hroza to IPTV sport.Nerozumiem tomu necham sa poucit preco to je tak :)))

blablabla

@blablabla

Tak samozřejmě na 65" by se opravdu už hodila kvalita v nativním 4k.

kolenáč

@blablabla

Hezky po slovensky - poněvadž oje-ávajú kvalitu.Hlavně procesoru.A kolenáč má pravdu :)

jerzy
Registrace: 7/2008

Pochopitelně, čím větší televize, tím horší obraz při nekvalitním příjmu. Přímá úměra.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

pri umyslne posilanem nekvalitnim prijmu nutno podotknout 👍

kristian1

premier sport a ine - kvalita obrazu

konstatujeme to tu vsetci tu nekvalitu co s tym
nekvalitne potraviny nekupim nekvalitny tovar reklamujem ale toto
a pytaju za to coraz viac je to doslova smutne

vlado 07

RE:O2 TV Premier Sport

Premiér Sport provozuje O2.Třeba si stěžovat tam..

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra