Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2TV do Finluxu

Poradí, prosím, někdo jak dostat O2TV do televize Finlux kde aplikace není ? Díky

Eurolites
Registrace: 8/2021
Odpověď v diskusním vlákně

@Eurolites

ani se nesnaž,o2 nepustí app,sou to s.vi.ně,jedině necertifikovaný androidbox bokem

pierrepetr
Registrace: 5/2006

S.vi.ně O2tv/Skylink

Kdybych tohle napsal o Skylinku tak mám bana. Ale když se to zde napíše o O2tv je to v pořádku.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

RE: O2TV do Finluxu

Proč tak sprostý výraz. Prostě to nestrkají do každé bedny a potřebují udat své set-top boxy. Nemá to ani LG. Jen Samsung.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Eurolites

Kup jak píše @pierrepetr necertifikovaný Android box cca 1000 Kč třeba z Ali a tam nainstaluj z flash paměti tuto verzi apk.

https://m.apkpure.com/o2-tv-sk/tv.smartlabs.app.o2sk

Na telefonu ti nepojede. Tam musíš dát jinou.
Nebo pak jejich nadražený set-top box.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

O2TV do Finluxu

Díky všem za rady

Eurolites
Registrace: 8/2021

Eurolites

Mám z Ali android box 4gb ram za 4 kila a jde to v poho, ale teď už budou asi dražší.

taipan1
Registrace: 1/2011

@Eurolites

Některé boxy z Ali express jsou k objednání i v Českých skladech. Dodací lhůta 4 až 10 dní a nemusíš čekat měsíc z číny.

milde

V LG to sledujem cez slovenskú aplikáciu O2 TV SK.

stamar
Registrace: 9/2007

Mám smart 4K TV Finlux a trápí mě to stejné.K rychlému,pevnému internetu O2 mám v ceně i O2 TV a již téměř rok k ničemu.Předražený ( !!!) STB O2 TV kupovat nechci.

maruza
Registrace: 10/2018

@maruza

Jiná rada než viz výše není.

milde

@maruza

Jsem na tom přesně jako Ty tak to sleduji aspoň přes telefon.Na pc se mě to nepodařilo rozjet.Jsem připojený do Moje O2 ale stále mě to háže po kliknutí na vybraný program do nabídky vybrat a zaplatit tarif.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@maruza

já koupil sobě i bráchovi O2TV settopboxy na bazosi. Dá se tam sehnat nepoužívaný (zalitý ve folii) za cca 1500 Kč - starší verze s wifi, který bude podporován i avizované změně v O2TV. Také se mi nechtělo dávat 4000 kč. Vše běží v pohodě, samozřejmě je tu riziko, že není záruka.

jirka67
Registrace: 2/2006

@stamar

jak si tam dostal tu aplikaci do LG

jozin
Registrace: 6/2006

@Jarous

Přes chromecast 3 by nebylo řešení za talíř? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Dívat se na televizi přes telefon???

milde

@milde

Proč ne?Pokud se chce dívat na TV.Ten externí chromecast 3 je něco špatného? ;)

hobo

Navíc

Se nebude dívat přes telefon.Z telefonu pouze pošle do chromu,který si to načte z netu a muže ho klidně vypnout nebo jej normálně používat. ;)

hobo

No dobře, ale jako hlavní sledováni na tv bych to nechtěl. Chromecast mám taky. Tak vím o co jde.

milde

@milde

Samozřejmě já bych to taky nechtěl.Ale na občasné podívání z ruzných aplikací proč ne? ;)

hobo

finlux android

má Chromecast integrován,ale za pár šupů se dá koupit androidbox,což je lepší

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@hobo

Ano máš pravdu, chromecast je dobrá věc na rychlou prezentaci fotek a videí z telefonu. Já ho nehaním. Když přijedou děcka, tak to taky pouštíme přes něj z jejich telefonů. Lepší než kopírovat na flash paměť a pak strkat do televize. I YouTube fachčí dobře. Akorát škoda, že to některé apk nepodporují. Chybí tam to okénko :-/

milde

neber vazne rady o kupe necertf boxu, skoncis zle, chces o2?, kup si ich krabicku alebo pri najhorsom krabicku kde je droid tv, ako zaklad musi mat cpu S905X3 alebo lepsie, chromecast ti tiez nepomoze, posluzi akurad na obcasne pozeranie-video, fotky a aj tam cakaj pruser, bezdrat stream jedine pri dobrom signale 5ghz, alebo kabel, kablova verzia chromecastu je ale draha, chromecast a podobne napodobeniny nikdy nebudu vhodne na pozeranie tv

peterkozel
Registrace: 10/2019

@milde

Ale chromecast je už aj s Google TV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Já vím. Mám už dlouho tu verzi 3 prakticky od doby co ji začali prodávat. Na to zrcadlení fotky, videa z telefonu bohatě stačí. Kdybych měl vše, tak nebudu vědět přes co dříve sledovat tv :))

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra