![]() |
|
Nova sport 3,4 ve freeSatuZatim nevi,jestli je zaradi. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatublázínku![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuNaiva![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuFreesat![]() ![]() |
garrrry
![]() |
|
Nova sport 3,4 ve freeSatu (# 68)Zařadí ji jak Telly, tak Freesat, poněvadž kanály Nova Sport 3,4 nejsou nikým vázány. Telly je zařadí na 100%, poněvadž kanály DigiSportu končí a něčím přeci musí nahradit takže to bude Novasport 3,4 stejně Digi slovakia spolupracuje i s Telly a je potvrzeno, že na Slovensku je to právě Slovak Telekom a Digi Slovakia a jak všichni víme Telly je vlastně Digi takže vůbec nemám strach, že by na Telly Nova Sport 3,4 nebyly to už je jisté, poněvadž Telly spolupracuje se Slovak Telekom a Digi Slovakia viz předcházející roky a vysílací práva ohledně fotbalových lig na Digi. Freesat to bude mít také tomu věřím. Jinak, kdyby tomu nebylo tak mám O2 TV AIR stříbrnou přes Wifi na počítači, tabletu a mobilu a pokud to nebude na Telly tak to budu sledovat na počítači či tabletu na O2, poněvadž mám TV air stříbrný a tam tyto kanály budou myslím O2.![]() |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuOd kdy je Telly vlastně Digi? Kde jsi na to přišel? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatutakze Vikingove to tentokrat proste nezvladli![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuOd té doby co to přejmenovali - já jenom vím, že Nova Sport 3,4 na Telly bude, přeci musí zákazníkům Digisporty něčím nahradit a to bude právě Nova Sport 3,4 plus ten nový kanál to je jistý, nebo pochybuje snad někdo? Je to jejich povinnost. Jinak by se zlou potázali. To jsem naprosto klidný.![]() |
viking
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuA kdyby došlo k nějakých čachrům ohledně krachu Telly tak máme přeci v záloze O2 sice to nebudu mít na TV, ale budu to mít přes internet na počítači a to mi stačí také pořád se stejně na to nedívám.![]() |
viking
![]() |
|
@vikingpochop že Telly je finančně na dně! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 326 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuU konkurence psali že jediná která se o to ještě pokouší je tely navíc SL už se vydal z peněz při nákupu pL![]() |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 897 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuPokud je Telly na dně je to jejich problém, ale já jsem optimista. Do této doby vesměs nejdůležitější fotbalové soutěže byly u nich pokud na to nemají peníze tak to bude na O2 a tu já mám taky viz předcházející příspěvek. Zase černě bych to neviděl pro Telly, věřím tomu, že to tam dají NS 3,4 + nový kanál jinak jim všichni odejdou hodně lidí si je vzalo jen kvůli Digisportům a jejim vysílacím právům na nejsledovanější fotbalové soutěže. Jinak https://cs.wikipedia.org/wiki/Telly. A ještě mnoho operátorů je propojených - Telly spolupracuje s telekomunikačním operátorem Slovak Telekom a O2 na programové nabídce i vysílání kanálů DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a Premier Sport HD. Telly a Slovak Telekom se podílejí na vysílání programů DIGI Sport HD a Premier Sport HD po obsahové a produkční stránce pro český i slovenský trh. V České republice programy DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a Premier Sport HD vysílají na svých televizních platformách jen Telly, T-Mobile TV (pouze Digi Sport 1 HD, Digi sport 2 HD a Premier Sport HD) a O2 TV (pouze Premier Sport HD). |
viking
![]() |
|
@vikingpsal jsem tu o mejlu z telly. je to temer tutovka ze Telly mit NS3,NS4,nebude,a nejaka nahrada nebo sleva je jaksi netrapi. ale budeme to resit az po 13tym |
kristian1
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuSkylink se u PL z ničeho nevydal. Koupil to Canal plus a dokonce levněji než předchozí práva. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuPokud Telly tyhle kanály NS 3,4 + prémiový kanál nezařadí tak se musí rozloučit s tím, že lidé od nich odejdou. A nebude jich pár, ale skoro 2/3. A to by mohl znamenat jejich konec, nebo se zařadí mezi ty operátory, které nejsou tak v popředí a živoří. Vysílací práva jsou po nějakém roce vypršení vždy žhavým tématem. Pokud jde o mě vždy jsem se díval na to, kdo dává nejvíc sportu v záloze mám ještě jednoho u mě je to O2 hold budu to přinejhorším sledovat na počítači. Pokud Telly se nebude snažit půjdu od nich, přeci je nebudu platit za to, že nechtěji zařadit nové sportovní kanály konkrétně NS 3,4, aj. Je to každého věc u nových kanálů NS 3,4 je výhoda, že se nebrání tomu, že je musí mít jen určitý operátor, ale může vysílat ten kdo zaplatí. Proto jsem tak klidný. To spíše Telly musí myslet na to, že pokud NS3,4 nedají musí počítat s tím, že jim lidé odejdou. Je to jejich věc, jak se k tomu postaví. Já jako zákazník mám právo přeci jít k tomu, kdo dá nejlepší nabídku. Akorát je únavné, pořád něco odhlašovat a rušit. Zřejmě vypadá, že O2 bude silný i do budoucnosti. |
viking
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuzajimala by me obrazova kvalita Tmobile ze satelitu ? bo ta internetova je hrozna,jeste horsi nez telly. |
kristian1
![]() |
|
Orange - 16E ?Ví někdo info k fotbalovým právům (mimo PL) u slovenské pay-TV ?Nechce se mi věřit, že by to úplně odpíslali ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 164 |
![]() |
|
vikingTo sú úvahy.viking, dobre sa pozri na rozdiel medzi programovou ponukou u Telly a DigiSK, u Slovak telecomu je to ešte pár programov navyše. Takže keď má niečo ST alebo DigiSK neplatí že u Telly je to tiež (môže platiť aj naopak). Myslím, že hlavným partnerom ST v česku by mal byť T-MOBILE, zrejme niekde tam hore majú jednoho šéfa. Inak je dobre že si "tak klidný", ako som písal inde slnko zajtra vyjde zasa na východe. Takže sa nič nedeje ani keby si Novasport 3-4 nemal. Garantujem ti, že 80% ľudí, ktorí majú TV od akéhokoľvek operátora o nejaké futbalové ligy a podobné veci ani nezavadí. Takže nejaké odchody kvôli zmene práv na PL a čokoľvek iné môže znamenať odliv max 10% zákazníkov. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2u Telly to bude více... |
dawis77
![]() |
|
kristian1predpokladám, že T-MOBILE zdieľa vysielanie zo satelitu s ST/DigiSK.Potom je v zásade kvalita rovnaká (ak vylúčime vplyv STB T-mobilu). Kvalita obrazu zo satelitu 0.8W je minimálne na rovnakej úrovni ako 23.5E |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuTaky si myslím,že speciálně u Telly by to bylo více abonentů.Lidi si to tenkrát pořizovali hlavně kvůli digisportům.Je to jenom můj názor ale Telly má velký problém-možná větší,než si myslíme. |
garrrry
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatua je třeba si uvědomit že za rok nebubou mít nic ani tu PL!Z mého okolí má telly většina lidí jen kvůli top fotbalovým ligám! |
dawis77
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatua sou i bez Sport TV!Nejhorší platforma u nás ze sportovním obsahem... |
dawis77
![]() |
|
dawis77taky s nima 13.8. končím pokud nepřidají NS3,4 a PS2 a jdu k T-Mobile + skylink + O2 Sport Pack |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
RE: Nova sport 3,4 ve freeSatuPodle mne se přejmenovali na Telly kvůli požadavku slovenské strany(DIGI SK)Lama je asi silně zadlužil nákupem fotbalových páv před 3 roky. |
garrrry
![]() |
|
@dawis77Tak Nova Sporty nebudú v UHD ale dúfam že ale Nova chce aby boli dostupné väčšiemu počtu divákov. Viď článok na ž..é.sk![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |