![]() |
|
Akú verziu Magio Go do android boxu?V poslednej dobe mi hapruje Magio Go v android tv boxe H 96 Max 8K. Často bezdôvodne prepína na kanál č. 6 Dajto. Preinštaloval som apku a chyba sa opakuje. Ide o verziu 3.0.16 pre ovládanie pomocou DO. Poradí niekto inú spľahlivejšiu verziu? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Ja používam verziu Magio Go_com.telekom.magiogo.apk a funguje bez problémov.Nachádza sa na často používanom úložisku |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@STAN33Mńa zaujíma číslo verzie, lebo Magio GO com.telecom apiek je veľa a len málo ich je pre android boxy, v ktorých sú kanály prepínané ovládačom. |
Karner
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Ja mam v android boxe verziu 3.0.24 velkost suboru 5.53MB a ide s DO super.![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 387 |
![]() |
|
@Tryskac11Kde ju nájdem - na Google Play alebo App Store? |
Karner
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Mám taký istý problem na android boxe Openbox and 95 t 95, nedá sa to dialkovym prepnut na iný program, vždy to vrati na dajto, na kanál č.6, robí to asi od pondelka, tiež by ma to zaujmalo, ako to opraviť. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Dúfam, že to nie je "darček" od Telekomu, za to, že sme nekúpili ich predražené boxy. |
Karner
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Presné aplikácia Magio go funguje iba na ich boxoch.Mam Shield a Nokiu a nejde na nich vraj môžem používať Magio go iba na tablete alebo mobile.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?mám 2x MI boxy - všetko ide korektne,problem nastáva keď neukončíš aplikáciu korektne - teda tlačítkom do hl. menu, vtedy je potreba reštart boxu ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Robia všetko preto aby ludia čo majú magiogo účty zadarmo nemohli pouzivat túto službu na TV.Inak povedané,ten kto má magiogo učet zadarmo ako doplnok k nejakej službe od telekomu,má tento učet používat iba na tablete,mobile + na ich boxe.Ciže nemal by íst ani na PC..ani v smart tv...ani na android boxoch..a z 4 rôznych pripojení prešli len na 1...aspon takto mi to bolo vysvetlené ešte pred 2 mesiacmi...robia to postupne..ja patrím stále k tým štastnejším,lebo mám magiogo učet zadarmo a normálne stále sa mi dá prihlasit všade..aj na PC aj v smart TV a stále mám možnost 4 rôznych pripojení. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkoAj mne to zatial tak funguje, pretoze este mam povodnu zmluvu. Ale volal som tam, lebo mi prisla ponuka ma predlzenie viazanosti s o nieco vacsou zlavou ako mam teraz. No a ked predlzim viazanost, tak ma caka prehravanie iba na 1 zariadeni, no na druhej strane konecne archiv zakladnych stanic v HD. O tom, ze by to nemalo fungovat na smart TV operator nehovoril nic.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@jožkoKeď ti to Magio Go ide aj na android boxe, prezraď akú verziu používaš. Ak máš 3.0.16, ktorá funguje aj s ovládačom, asi ti tiež bude haprovať ako mne a iným. |
Karner
![]() |
|
@KarnerNemám žiadny android box.Používam to na PC a v Smart tv,kde bola aplikácia priamo naištalovaná.Ale svoj účet som dal aj kamošovi a on to pozerá cez android box..skúsim sa ho spýtat akú verziu appky má |
jožko
![]() |
|
@black13aak máš magiogo zadarmo,tak áno už ti nepôjde sa prihlásit na smart tv...vela ludí otom nevie a ako vidím ani teba neinformovali...toto sa ti objavíhttps://postimg.cc/PN9RRRxp |
jožko
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Bude to asi pravda, že obmedzujú free-účty,ale ja si riadne platím go-premium a jeto 👍 |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
@jožkoJa mám Magio Go na 4 zariadenia, lebo svokra má Magio sat a prístupové práva poskytla svojej dcére čiže mojej manželke. Upozornili nás, že o dva roky už budeme môcť Mágio Go prijímať naraz iba na jednom zariadení. Zatiaľ vraj žiadne rušenie príjmu nebude. Podľa mňa sa možno poškodila apka Magio Go pre ovládače alebo ju niekto naschvál "upravil". Zajtra zavolám do telekomu, nech mi povedia, či to mienia opraviť. Ak nie, použijem apku pre tablety a budem box ovládať myšou. |
Karner
![]() |
|
@KarnerUrobili to naschvál a určite to neplanuju opravit..práve naopak ešte budú viac bojovat zato aby ludia čo maju magiogo učty zadarmo to nepozerali na TV..je to normálne už officialne stanovisko Telekomu a odpisuju to každemu.Všetky magiogo učty zadarmo postupne prestanu íst v smart tv..na PC a v android boxoch...z 4 pripojení prejdu len na 1 a prihlasit sa pôjde len na tablete+mobile+ich boxe. Ten kto si platí magiogo nemá žiadne obmedzenie...dá sa mu prihlasit všade a má 2 pripojenia. |
jožko
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Môžeš zistiť, akú verziu Magio Go tvoj známy používa v boxe? |
Karner
![]() |
|
@jožkoOtázku v predošlom príspevku som zabudol adresovať, bola pre teba. |
Karner
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Ja som chcel využiť Magio go iba teraz keď ponúkali 4 k Eurosport. Tie ich predpotopne iptv boxi to nepodporujú.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?No pridám do debaty niečo aj ja. Používam viaceré Android TV boxy. V DI-WAY AND-X96 Air od firmy Ellano.sk, s ich nainštalovanou apkou ide Magio Go na jednotku aj DO. V Openbox AND-95 T95 od tej istej firmy je to katastrofa, ide to obsluhovať len s myšou k PC, DO nespolupracuje. Ale s myšou to ide, používam ho len v kuchyni, tak kašlem na to. Ale tento box nikomu nedoporučujem. No a ešte jeden box čo šlape dobre s touto apkou je Tanix TX6. bez problémov aj DO. Na trhu je aj Tanix TX9, ale ten nemám odskúšaný. Aké sú tam verzie, to som nepozeral. Takže suma sumárum, niekde to funguje, niekde nie![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
@mastoJa mám dva android boxy, jeden dokonca 8K a na oboch verzia pre ovládač sa sústavne prepína na 6 kanál. Chyba nie je v boxoch ale v aplikácii. Treba stiahnuť inú verziu, ako radil Tryskáč11. |
Karner
![]() |
|
@matino300Reštartoval som box aj odinštaloval apku a znova nainštaloval pôvodnú verziu Magio Go a zase kanál č.6 bráni iným kanálom otvoriť sa. |
Karner
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Chyba je i v české verzi a i ve verzích pro jiné trhy. Vznikla s implementací pro novou verzi Android TV(Google TV). A projevuje se jen v android boxech se systémem AOSP. V certifikovaných chodí korektně.Nicméně oprava je snadná a zabere maximálně 5 minut. DM525, FormulerF4Turbo, Mecool KM3 4/64 ATV 9.0, Mecool KM9 4/32 AOSP 9.0
|
Kubik77
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@Kubik77A to jako překopneš Činský Android box na Android TV?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?Ne ráno až sednu k pc napíšu postup.Možnost 1 Chce to jen přemapovat tlačítka. A tohle není jediná apk kde to blbne. Možnost 2 nahrát android tvto je zaky otázka 5ti minut. DM525, FormulerF4Turbo, Mecool KM3 4/64 ATV 9.0, Mecool KM9 4/32 AOSP 9.0
|
Kubik77
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |