![]() |
|
o2 tv sport nove programydobry den, mám zaplaceny balicek sport v te vasi akci na cely rok. jak to bude ted po 15 zaří?budu muset něco doplacet, aby videt i nove sportovni programy?dekujiodpoved: Hezký den, cena vašeho ročního balíčku se vám nezmění, pouze vám přidáme automaticky nové stanice, bez změny ceny a do odvolání 🙂. Monča, O2 Guru |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyTo je dobrá/zajímavá zpráva. Už jen proto, že starý balíček stojí 199 Kč/měs. a nový balíček s názvem Plus bude stát 299 Kč/měs. Takže gratuluji. |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyTo by mě zajímalo, jestli to bude i při koupi iDnes Premium, kde balíček stojí jenom 69KčVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@JimmyProč by tomu tak být nemělo? Na webu je to prezentováno jako plnohodnotný balík Sport Pack za zvýhodněnou cenu spolu s předplatným iDnes Premium. Já ho stejně kupoval jenom kvůli Fortuna lize a když to vezmu bez iDnes, tak to vychází na krásných 33 Kč/měsíc, což je cena za naší nejvyšší fotbalovou ligu víc než adekvátní..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyJak to vezmes bez idnes?Kdo ti da slevovy kupon? |
dawe
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
@daweAsi jsem to napsal nepřesně, samozřejmě že dohromady to stojí těch 65Kč, bylo myšleno čistě jenom za F:L.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyMonča pise "do odvolani", tak aby to treba v Lednu neodvolali 😂 navic nejaka guru to neni zaruka niceho |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
o2 tv sport nove programyJasne.Za 780 na rok,65 na mesic je to super cena.Od 15.9 novy Sport pack bude za 299 kc. |
dawe
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programy"Držitelé starého tarifu O2 TV Sport Pack si mohou všechny nové kanály Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4 užívat až do 15. září zdarma.Po tomto datu dojde k ukončení původního O2 TV Sport Packu a nahradí se novým tarifem O2 TV Sport Plus s osmi HD kanály." tisková zpráva O2"Zvýhodněná nabídka O2 TV platí jen pro nové aktivace balíčku O2 TV Sport Pack." stojí na iDnes. Takže stopro buď žádný Sport Pack Plus nebo změna ceny... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
o2 tv sport nove programyJa to mam zaplacene dnes a mam to do 6.8.2022 |
dawe
![]() |
|
@daweKdyž O2 podle vlastní TZ původní balík ukončí, tak ho prostě nebude dál nabízet. Jestli mluvíš o iDnes Premium, raději bych se jich zeptal mailem s odkazem na tuhle tiskovou zprávu od O2. Tohle by mne taky docela zajímalo... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyNa facebooku bylo na můj dotaz (pokud mám balíček Sport pack předplacen např. do 07/2022) odpovězeno:Pokud využíváte roční předplatné O2 TV Sport packu, bude možné jej využívat ve stejném složení do konce předplaceného období. Vašek, O2 Guru |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@jirka67Takže bych řekl, že spíš ty nové 3 stanice nepřidají. Respektive po 15. září nepůjdou tomu kdo má jen Sport pack. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
@vlahSamozřejmě,že nové programy tam nedají.Nechají dojet stávající formu programové nabídky a to ještě možná.Nejsem si tak uplně jistý vzhledem k poněkud protichudným informací viz třeba tisková zpráva.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyAle nechápu proč tedy pořád nabízí 3 měsíčbí a roční předplatné , když psali , že ten balík zruší. |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyBudou ho nabízet do konce srpna, od září už to nepůjde |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyJa myslim, ze je to jasny:Kdo ma balik O2 Sport pack, tomu dobehne do konce predplatneho (napr. az do 07/2022) s programy co tam jsou dnes (a do 15.9. tam zadarmo pojedou nove programy NS3,4, PS2). Kdo bude chtit, doplati si za nove programy balicek O2 Sport pack plus. Uvidime, co bude pristi rok. Napr. ja budu mit NS3,4 a PS2 na satelitu, O2TV mam jen jako doplnek kvuli ceske lize a WTA. Takze osobne bych i v budoucnu uvital ten levnejsi balicek, ktery ale jiz od 09/2021 nepujde objednat. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: o2 tv sport nove programyVolal jsem kvůli tomu operátorovi O2 podle něho všem kdo mají předplacený sport pack přibudou v pátek nové programy a poběží do konce zaplacené doby tedy klidně rok operátor konstatoval že je to jisté - já jen dodávám že mi to řekl minulý týden co bude za měsíc neví nikdo |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
![]() |