![]() |
|
Android TV 80-105cmMám dotaz chci si pořídit Android TV min.80 jakou doporučíte? nikdy jsem Android TV neměl jen vždy Android box připojen k TV.Nevím zda Android TV když má i satelitní tuner umí pracovat z cccam nebo oscam protokolem? Kdysi jsem měl Android box který měl jak DVT2/tak DVBS2 a ten uměl právě cccam.... |
Petříček
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
@PetříčekKam tuto uhlopříčku v dnešní době budeš instalovat?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cmjen do ložnice ....malá místnost |
Petříček
![]() |
|
@Petříčekfinlux má teď novou tuším 39" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Petříčektak 32" za hubičkuhttps://www.satshop.cz/TV/s-Android-TV/Finlux-TV32FFF5670-ANDROID-HDR-FHD-SAT-WIFI-SKYLINK-LIVE.html |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cma nějaká podpora oscam nebo cccam ? ohledně DVBS2? případně stream z Vu+uno4kse |
Petříček
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cmS Android TV ohledně oscam nebo cccam na domácí sdílení zkušenosti nemám. Stream ti pojede z naistalovaných apk do TV. Dream Player, Dream EPG Premium nebo Dream Droid. Akorát když nebudeš mít v tom VU+ připojeny oba tunery, tak budeš při streamu přepínat v TV i stejné programy ve VU+.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cmP.S. Jen ty, které budou na jiné polarizaci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
TV do ložnice.......jsem já osobně řešil (třebaže osobně dávám důraz na kvalitu obrazu, čemuž mi odpovídá i zařízení v obýváku) jen podle toho, aby bylo "vše v jednom" a kromě napájecího kabelu k TV nešlo nic. Koupil jsem nějakou čtyřicítku TCL za 12 (navrtal na zeď naproti postele), která má Android TV a hlavně integrované WiFi.... Nepoužívám ani DVB-T2 tuner.... mám tam IPTV (O2 plus jedno zahraniční), KODI a vše.... stejně si polož otázku: jak častu budeš na TV v obýváku koukat? Já si to spočetl na 5-10 hodin týdně, spíše okolo těch 5, někdy ani to ne - tento týden (a to máme sobotu) nejsem v součtu ani na dvou hodinách..... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cmPodporuje oscam ci cccam vobec nejaka TV s integrovanym satelitnym tunerom? Bez ohladu na OS. Bol by som skepticky. Mam Philips s Android TV a ta to nema. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Android TV 80-105cmAplikace pro TV Android nemají přístup k dvb api, které je potřebné ke čtení ecms a zápisu dekódované cw zpět. Takže žádná skutečná šance, aby to fungovalo.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@michalnewMám to podobně. Akorat tenkrát se ještě tv s Android u nás neprodávala, tak jsem koupil do ložnice smart TV. K ní připojil Dreambox, který jsem měl plonkový. Obnášelo to akorát jeden otvor ve zdi pro koax z konvertoru a siťový kablík RJ 45 na domácí sdílení. Jinak těch motohodin taky moc nenatočim. Jenom, když se smanžekou nedohodneme na sledování stejného pořadu. Nedávno jsem tam přidal Android box s IPTV, tak tam mám už i tu chytrou televizi.X Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |