Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

aplikace Skylink Live na LG

Zdravím, včera jsem aktivoval přeplatné Skylink Live na LG (55NANO91). Oproti Telly nebo Kuki není při přenosech z fotbalu pohyb plynulý, míč se rozmazává a cuká. Máte stejnou zkušenost? Díky

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aplikace Skylink Live na LG

Záleží na rýchlosti siete a nastavení video rozlíšenia aplikácie v TV.Ja osobne som mal nastavené rozlíšenie na MAX a nedalo sa pozerať (rovnaké ako u teba).Tak som to nastavil na AUTO a problémy prestali, ale veľmi záleží či je TV pripojená cez WIFI alebo sieťový kábel. Skús tak maturovať s tým nastavením. R^

RATOS
Registrace: 7/2010

To RATOS

Děkuju za info. Jen prosím, kde v té apce v TV najdu možnost nastavit rozlišení. Prošel jsem to, ale bohužel jsem něco jako Setting nenašel. Děkuju.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

prečo na vyskúšanie predplatné? mesiac ide zdarma každému,a k rýchlosti asi máš viacerých susedovcov ktorý využívajú tento server,ked ti iné ide lepšie, vyskúšaj to v iný čas

Duzu
Registrace: 7/2005

@ESPOSITO

Já takovou zkušenost nemám.

neuzil
Registrace: 7/2009

ESPOSITO

naprosto stejný problém u Samsungu...už jsem to zrušil a instaloval Skylink přes satelit.

FI711010
Registrace: 6/2008

Skylink live je tak na to, pustit si zpětně film, seriál, případně na dovolené se na něco podívat. Na sledování sportovních přenosů to není, max na notasu, tabletu si něco nouzově pustit. Je to spíš doplňková aplikace k satelitu. Kdo chce mít na Skylinku pořádný obraz na televizi tak jedině přes SAT.

Dreambox 920

fcjohn
Registrace: 1/2006

@RATOS

A kdes to tam v apce nastavoval , nic takového tam není jen u webu verze a apka v androidu šlape jak víno.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Ospravedlňujem sa, po dlhej dobe som sa pozrel do nastavení a už to tam nieje. Robil som to ešte pri starej verzii apky (asi 3 roky dozadu) kde táto možnosť bola. Sori. Rv

RATOS
Registrace: 7/2010

myslím,že to je

jen v mobilní aplikaci,tam se to dá nastavit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra