![]() |
|
Towercom 23.5E signál nulaČosa deje?![]() |
rsat
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
RE: Towercom 23.5E signál nulaVšetko funguje |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: Towercom 23.5E signál nulaSKYLINK OK |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 777 |
![]() |
|
RE: Towercom 23.5E signál nulabol výpadok, asi búrka na Kamzíku |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@zolyZrejme ano, vypadky signalu boli aj na Internetovych TV, takze problem asi uz v uplink-u. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@rsatCo asi? Nesledujes, ake je pocasie?Obavas sa, ze znovu prisli vojska Varsavskej zmluvy, kedze sa blizi vyrocie? |
romanss
![]() |
|
RE: Towercom 23.5E signál nulaÁno vypadol a Slizolin a iné platformy ale dvb-t išlo stále bez výpadkov,a to vždy aj pri silných burkach |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 299 |
![]() |
|
RomaneV minulém vlákně si měl zakomplexované poznámky o "zesměšnování" na Saxona, přečti si svůj poslední příspěvek a zameť si před vlastním prahem, né že by na tom nějak záleželo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanUz som sa obaval, ze nezacnes povysenecky poucovat o zakomplexovanosti...Tu nejde o zosmiesnovanie, to absolutne nie. To robia najmudrejsi v tomto diskusnom fore, ktori u alergicki, ak niekto polozi otazku a nestravil pred tym tyzden studovanim problematiky. Tu ide o zartovnu poznamku na otazku Co sa deje? Teraz pozeram, ze tam chyba smajlik ![]() Co sa asi moze diat, ked su burky? Snad uz naozaj len ten vpad sovietskych vojsk a prerusenie vysielania... Aj toto je zartovna poznamka, tukane, a nie zosmiesnovanie. V pohode, OK? |
romanss
![]() |
|
@romanssDotaz ... Astra3 - 23,5st. mi nejde ... ani CT1 a další programy ... jsou to bouřky nebo ne?? U mě .- 75361 - je polojasno ...ps: Astra 1 - 19,2st. je o.k .... |
svsvsv
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RománkuKikimor jako Ty, potřebuje pořád povýšenecky poučovat, jinak by moc narostl a přestal by se "pořád něčeho obávat", dělám to jenom pro Tvoje dobro. Výjimečně jsem taky udělal žartovnou poznámku / ale já už si s Těbou moc nechci povídat, protože to nemá cenu/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanDakujem, ze uz nechces. |
romanss
![]() |
|
@svsvsvPOCKAJ 15-30 minut a tvoja zahada sa vyriesi sama.Ak ti pojdu TV kanaly opat, bola to len burka, alebo iny atmosfericky jav. Ak ti TV kanaly nepojdu ani potom, mas nejaku technicku zavadu ty, alebo tvoj provider. Takto s rozvahou postupuju rozumne uvazujuci ludia. Okrem toho, signal na 19,2E je silnejsi, ako na 23,5E, takze kludne moze byt, ze 19,2E je OK, ale 23,5E nie. Staci takto? P.S. Bud bez obav, pointu tvojho prispevku som pochopil a ponechal som ju bez odpovede. |
romanss
![]() |
|
![]() |