![]() |
|
Funguje PODA net.TV v televizi Philips 32PHS5505?Protože mám doma kabelovou televizi od PODY, chtěl bych její programy poslouchat i na chatě přes internet v PODA net.TV. Na smart TV s operačním systémem Android to má fungovat - dle stránek PODy.Nepodařilo se mi to nikde zjistit. Má někdo zkušenosti s touto televizí nebo jinou 32 palcovou? V televizorech LG to bohužel nefunguje, to vím protože LG mám doma. U ostatních značek nevím. Nebo poraďte jinou značku. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
@evidPředpokládám, že Poda má nějakou Hotline/FAQ, kde je řečeno, ve kterých operačních systémech jejich aplikace funguje. A podle tohoto systému vybrat TV |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@evidzde je podrobný návod....https://www.poda.cz/tv-sluzby/podanet-tv/chytra-televize/ |
michalnew
![]() |
|
@michalnewJá jsem asi svůj dotaz formuloval nejasně.Já vím, na jakých operačních systémech PODA funguje - tzn. že např. funguje na androidu, ale nikde - a to ani na stránkách výrobce televizoru jsem nezjistil, jaký operační systém je v této konkrétní televizi. U LG kterou mám doma je operační systém WebOS Smart TV a ten PODA nepodporuje. |
evid
![]() |
|
@evidPřesně tak, v LG to nepojede, pouze pod Android TV |
michalnew
![]() |
|
RE: Funguje PODA net.TV v televizi Philips 32P...Tato TV nema Android, takze ti to asi nepojde. V parametroch TV sa pise OS Linux. |
milanke
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Funguje PODA net.TV v televizi Philips 32P...kúp si box s androidom |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@evidNebolo by rozumnejsie zmenit TV providera? Na takeho, ktoreho mozes pozerat (takmer) na comkolvek? |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssJá jsem s PODA velmi spokojený - doma to mám přes optiku. Spolehlivost televizního příjmu i internetu nemá chybu. Taktéž např. možnost si některý program předplatit třeba jen na 1 měsíc, což u UPC nebylo.Už jsem to vyřešil - koupím si box s androidem. |
evid
![]() |
|
@evidAko hovorime my, Slovaci: Jak je libo![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
![]() |