![]() |
|
O2 TV nové programyS největší pravděpodobností vzniknou v rámci dohody Telly a O2 nové programy vysílající top ligy. Něco jako je Premier Sport pro Anglii, to samé bude i pro Bundesligu, La Ligu, možná Serii A. Takže top ligy budou nadále pokračovat na Telly i O2. Příklad je v Premier Sport. |
Lovek
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 148 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyJestli je toto pravda, tak vidím jako nedostatek O2tv že nevysílají přes satelit. Pak by nemuseli by hledat partnera pro satelitní distribuci ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 164 |
![]() |
|
@ivo2001S největší pravděpodobností je to pravda. Uvidím, kolik lig se spojí |
Lovek
![]() |
|
@LovekTo by si Dawis šel hodit![]() |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
@ivo2001A kam bys na tom satelitu nacpal tolik programů? Pokud dobře počítam tak je to O2TV Sport1-8, k tomu ještě O2TV Fotbal, O2TV Tenis a Premier Sport. Dohromady tedy 11 programů, což by v HD kvalitě vyšlo přibližně na 2/3 TP. I když, když takhle může vysílat beIN, RMC a Sky, proč by nemohlo O2. Jenom bych pak nechtěl vidět tu cenuT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@ivo2001To si, Ivo nemyslím....Naopak.... lidí majíícch možnost přijímat SAT je bezpochyby míň, než tech majících možnost přijímat OTT/IPTV... U satelitu potřebuješ koukat na tu správnou světovou stranu, z čehoš vypadává troufám si říct minimálně třetina domácností, dál i když vidíš tak pokud nebydlíš v RD, potřebuješ souhlas SVJ, což taky není samozřejmost....nehledě na peripetie díky vlivům počasí.... Kdežto ke sledování například O2 TV potřebuješ pouze 5 megabit přípojku... xDSL připojení od CETINu je na 2/3 popisných číslech, dále zde máme místní providery, nebo třeba "pevné mobilní" připojení od mobilních operátorů, což už je téměř 100 procentní pokrytí.... A nemluvte mi o agregaci a reálné rychlosti.... Používám IPTV jako primární zdroj dobrých 6 let ve čtvrtém místě bydliště a u čtvrtého internet providera... nikdy jsem neměl problém, nikdy.... a to se koukám pouze a jen od Full HD výš.... Doba už je jinde, Ivo... satelit bych už nechtěl ani pokud bych si ten talíř namontovat mohl (ano, patřím k těm, kdo mají všechny okna na druhou stranu)... už jen kvůli Archivu, který mi nabídne jen "TV přes net" |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@ivo2001jojo, ať si strčí internetovou mazaní někamDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@michalnewno vidíš, a já bych IPTV jako hlavní zdroj příjmu nechtěl nikdy. Smozřejmě mám satelit a kromě výjimečných výpadků při silných nouřkách je obraz naprosto stabilní a stále ve stejné kvalitě. Na sport mám ještě O2Tv přes OTT (IPTV k dispozici není). A i přes stabilní internet se to prostě někdy zasekne, obraz se rozmázne.... (třeba ve špičce když je připojeno moc lidí...) Prostě u satelitu je výhoda té stability příjmu. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyDawisi kde si promluv.![]() |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
@jirka67To je ale pouze a jen o úhlu pohledu konkrétního člověka. Mám připojení, které běhá pořád na 25 megabit+ a provider s kvalitou 100 procent satelitu, takže za mě je to jinak.... neříkám, že je IPTV dostupnější a spohehlivější, ale tvrdit v dnešní době totéž o satelitu je taky nemístné. Doba, kdy bylo IPTV "chudým příbuzným" je dobré 3 roky pryč |
michalnew
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyskratka namiesto digisport bud epremier sport a budu všade🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@michalnewjasně, souhlas, IPTV je dnes už někde jinde než před lety, jeho "kvalita" se zlepšuje. Ale určitě se "kvalita příjmu" u satelitu nezhoršila, lze říci, že je zhruba stále stejná. A zatím to nevypadá, že by satelit jako zdroj příjmu nějak zmizel. A proto je škoda, že O2TV jako asi jediný velký poskytovatel a držitel významných sportovních práv nevysílá třeba pomocí nějaké sublicence na satelitu. Prostě ti, kteří nemají možnost vhodného IPTV/OTT příjmu, tak nemají nyní žádnou možnost jak legálně sledovat českou fotbalovou a část hokejové ligy a veškerý ženský WTA tenis. A to je prostě škoda. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyKdyby to byla pravda, tak by mě ani nevadilo si k těm stávajícím 199 korunám u o2 něco připlatit. |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programy@jirka67 ano také mám satelit jako primár. Rychleší přepínání programů, stabilita a kvalita obrazu. IPTV jako druhý a DVB-T2 třetí.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programymoc tomu nevěřím,a pokud by se tak stalo,tak spláčou ti co mají Telly a staré tarify![]() ![]() ![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 327 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programypro mě je dnes důležitější něco nového,za pár hodin IM oznámí,že vydají nové album![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyPrejde vás nadšenie... Myslia nové programy a to stream eurosportu cez olympiádu |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
@michalnewTaky beru satelit jako hlavní zdroj signálu, k tomu jsem nedávno přidal ještě O2TV Sport pack, přes nějakou akční nabídku za 380 korun za rok.Satelitní TV stále jasně vede počtem programů, kdy můžu mít české, německé, francouzské, italské a další v jednom seznamu na jednom boxu. Další velkou výhodou je možnost nekodovaně nahrávat, což je funkce která u IPTV prakticky neexistuje. Počet výpadků během bouřek za rok bych na prstech spočítal. Nicméně zrovna u sportu nahrávání ani archiv nejsou potřeba, přece jenom na rok starý fotbalový nebo tenisový zápas z nahrávky nebo archivu už se nikdo dívat nebude. Tady tedy odpadne hlavní výhoda satu a pokud IPTV nabídne všechny důležité sportovní soutěže (mi stačí WTA, český fotbal a hokej, v zimě ještě biatlon a sjezdové lyžování), tak se sat a IPTV dostanou téměř na stejnou úroveň a v takovém případě rozhodne cena. T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@Loveks nejvetsi pravdepodobnosti si delas srandu, prtz Telly o spoustu lig prijde![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1samozřejmě že si dělá srandu! |
dawis77
![]() |
|
@JanMKde je řečeno, že nemůžeš mít programy z několika zemí i v IPTV? Můžeš, a to i z několika playlistů. Naopak, možnosti personalizace a funkcí jsou v Android Boxech pokud používáš prémiové aplikace typu TiviMate, nebo OTT Navigator několik úrovní nad komfortem obsluy v E2 zařízeních - jakože jsem s Enigmou žil snad 10 let.Nekódovaně nahrávat samozřejmě můžeš, nikoliv v O2TV, ale u (i legálních) služeb využívajích m3u playlist, nebo Stalker to normálně jde. Já jsem nepřistoupil na hru českých operátorů, kde je prakticky "co soutěž, to jiný provider", mám za v přepočtu 300 měsíčně legální ruskou službu o 400 kanálech, kde je kvalita (rozlišení, bitrate, snímková frekvence, zvuk) ve 100 procentech originálu, mám tam veškerý sport ve FHD, filmových kanálů snad 70, dokumentární taktéž, 4K rovněž.... Jazyku rozumím a hlavně MÁM KLID.... diskuse typu "kdo získá práva na to nebo ono" přecházím s ironickým úsměvem... O2TV mám jen proto, že jsem ji dostalů k sedmi firemním telefonním číslům snad zdarma.... Původně jsem taky chtěl SAT, ale bohužel u mě doma nemám viditelnost na orbit.... |
michalnew
![]() |
|
@JanMArchiv jsem si oblíbil když.... mám něco rozpracované a nestíhám začátek pořadu, prostě si jej pustím o pár minut později, nebo naopak nemohu dokoukat do konce, vypnu a po zapnutí pokračuju kde jsem skončil....Mimochodem, mám i jednu polskou IPTV službu, za 89 EUR/rok je tam komplet C+ i Polsat, kvalita satelitní, archiv na týden, EPG, 4K... |
michalnew
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyBude to, jak jsem to napsal. Jestli věřit nechcete, věřte si klidne dawisovym zvastum. |
Lovek
![]() |
|
@fpsfpsCz/sk je maly trh ale kdyby byly vsichni na jedne pozici (coz mimo skylinku) a sdilely 90% programu, tak i O2 muze bez problemu na satelit ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 164 |
![]() |
|
RE: O2 TV nové programyLovek nepiš nesmysly!Jaký by to mělo důvod co?To by podle tvé logiky musely vyřadit všechny 3 digisporty!Pokud bych připustil tvůj výmysl tak by to mohli vysílat nadále na těch digisportech a kyslík na svojich sportovních programech nebo by mohl kyslík zařadit ty digisporty do své anbídky!Ne je to celý tvůj výmysl,mic jiného! |
dawis77
![]() |
|
@JupiAj Skylink?![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |