Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

O2 TV nové programy

S největší pravděpodobností vzniknou v rámci dohody Telly a O2 nové programy vysílající top ligy. Něco jako je Premier Sport pro Anglii, to samé bude i pro Bundesligu, La Ligu, možná Serii A. Takže top ligy budou nadále pokračovat na Telly i O2. Příklad je v Premier Sport.

Lovek
Registrace: 5/2021
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV nové programy

Jestli je toto pravda, tak vidím jako nedostatek O2tv že nevysílají přes satelit. Pak by nemuseli by hledat partnera pro satelitní distribuci ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

S největší pravděpodobností je to pravda. Uvidím, kolik lig se spojí

Lovek

@Lovek

To by si Dawis šel hodit :)))

jean55
Registrace: 11/2018

@ivo2001

A kam bys na tom satelitu nacpal tolik programů? Pokud dobře počítam tak je to O2TV Sport1-8, k tomu ještě O2TV Fotbal, O2TV Tenis a Premier Sport. Dohromady tedy 11 programů, což by v HD kvalitě vyšlo přibližně na 2/3 TP. I když, když takhle může vysílat beIN, RMC a Sky, proč by nemohlo O2. Jenom bych pak nechtěl vidět tu cenu

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@ivo2001

To si, Ivo nemyslím....

Naopak.... lidí majíícch možnost přijímat SAT je bezpochyby míň, než tech majících možnost přijímat OTT/IPTV...

U satelitu potřebuješ koukat na tu správnou světovou stranu, z čehoš vypadává troufám si říct minimálně třetina domácností, dál i když vidíš tak pokud nebydlíš v RD, potřebuješ souhlas SVJ, což taky není samozřejmost....nehledě na peripetie díky vlivům počasí....

Kdežto ke sledování například O2 TV potřebuješ pouze 5 megabit přípojku... xDSL připojení od CETINu je na 2/3 popisných číslech, dále zde máme místní providery, nebo třeba "pevné mobilní" připojení od mobilních operátorů, což už je téměř 100 procentní pokrytí....

A nemluvte mi o agregaci a reálné rychlosti.... Používám IPTV jako primární zdroj dobrých 6 let ve čtvrtém místě bydliště a u čtvrtého internet providera... nikdy jsem neměl problém, nikdy.... a to se koukám pouze a jen od Full HD výš.... Doba už je jinde, Ivo... satelit bych už nechtěl ani pokud bych si ten talíř namontovat mohl (ano, patřím k těm, kdo mají všechny okna na druhou stranu)... už jen kvůli Archivu, který mi nabídne jen "TV přes net"

michalnew
Registrace: 3/2019

@ivo2001

jojo, ať si strčí internetovou mazaní někam

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@michalnew

no vidíš, a já bych IPTV jako hlavní zdroj příjmu nechtěl nikdy. Smozřejmě mám satelit a kromě výjimečných výpadků při silných nouřkách je obraz naprosto stabilní a stále ve stejné kvalitě. Na sport mám ještě O2Tv přes OTT (IPTV k dispozici není). A i přes stabilní internet se to prostě někdy zasekne, obraz se rozmázne.... (třeba ve špičce když je připojeno moc lidí...) Prostě u satelitu je výhoda té stability příjmu.

jirka67
Registrace: 2/2006

Dawisi kde si promluv. :bomb:

image
Registrace: 10/2008

@jirka67

To je ale pouze a jen o úhlu pohledu konkrétního člověka. Mám připojení, které běhá pořád na 25 megabit+ a provider s kvalitou 100 procent satelitu, takže za mě je to jinak.... neříkám, že je IPTV dostupnější a spohehlivější, ale tvrdit v dnešní době totéž o satelitu je taky nemístné. Doba, kdy bylo IPTV "chudým příbuzným" je dobré 3 roky pryč

michalnew

skratka namiesto digisport bud epremier sport a budu všade

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@michalnew

jasně, souhlas, IPTV je dnes už někde jinde než před lety, jeho "kvalita" se zlepšuje. Ale určitě se "kvalita příjmu" u satelitu nezhoršila, lze říci, že je zhruba stále stejná. A zatím to nevypadá, že by satelit jako zdroj příjmu nějak zmizel. A proto je škoda, že O2TV jako asi jediný velký poskytovatel a držitel významných sportovních práv nevysílá třeba pomocí nějaké sublicence na satelitu. Prostě ti, kteří nemají možnost vhodného IPTV/OTT příjmu, tak nemají nyní žádnou možnost jak legálně sledovat českou fotbalovou a část hokejové ligy a veškerý ženský WTA tenis. A to je prostě škoda.

jirka67
Registrace: 2/2006

Kdyby to byla pravda, tak by mě ani nevadilo si k těm stávajícím 199 korunám u o2 něco připlatit.

Beny30
Registrace: 7/2019

@jirka67 ano také mám satelit jako primár. Rychleší přepínání programů, stabilita a kvalita obrazu. IPTV jako druhý a DVB-T2 třetí.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

moc tomu nevěřím,a pokud by se tak stalo,tak spláčou ti co mají Telly a staré tarify :))) Nový kanál mít nebudou :))) Jo vlastně budou ale musejí přejít na nové tarify,tudiž si několik stovek připlatit :))) Ale jak říkám,je to nemysl....

dawis77
Registrace: 9/2011

pro mě je dnes důležitější něco nového,za pár hodin IM oznámí,že vydají nové album R^

dawis77

Prejde vás nadšenie... Myslia nové programy a to stream eurosportu cez olympiádu

Paterliny
Registrace: 1/2006

@michalnew

Taky beru satelit jako hlavní zdroj signálu, k tomu jsem nedávno přidal ještě O2TV Sport pack, přes nějakou akční nabídku za 380 korun za rok.

Satelitní TV stále jasně vede počtem programů, kdy můžu mít české, německé, francouzské, italské a další v jednom seznamu na jednom boxu. Další velkou výhodou je možnost nekodovaně nahrávat, což je funkce která u IPTV prakticky neexistuje. Počet výpadků během bouřek za rok bych na prstech spočítal.

Nicméně zrovna u sportu nahrávání ani archiv nejsou potřeba, přece jenom na rok starý fotbalový nebo tenisový zápas z nahrávky nebo archivu už se nikdo dívat nebude. Tady tedy odpadne hlavní výhoda satu a pokud IPTV nabídne všechny důležité sportovní soutěže (mi stačí WTA, český fotbal a hokej, v zimě ještě biatlon a sjezdové lyžování), tak se sat a IPTV dostanou téměř na stejnou úroveň a v takovém případě rozhodne cena.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@Lovek

s nejvetsi pravdepodobnosti si delas srandu, prtz Telly o spoustu lig prijde :)))

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

samozřejmě že si dělá srandu!

dawis77

@JanM

Kde je řečeno, že nemůžeš mít programy z několika zemí i v IPTV? Můžeš, a to i z několika playlistů. Naopak, možnosti personalizace a funkcí jsou v Android Boxech pokud používáš prémiové aplikace typu TiviMate, nebo OTT Navigator několik úrovní nad komfortem obsluy v E2 zařízeních - jakože jsem s Enigmou žil snad 10 let.

Nekódovaně nahrávat samozřejmě můžeš, nikoliv v O2TV, ale u (i legálních) služeb využívajích m3u playlist, nebo Stalker to normálně jde.

Já jsem nepřistoupil na hru českých operátorů, kde je prakticky "co soutěž, to jiný provider", mám za v přepočtu 300 měsíčně legální ruskou službu o 400 kanálech, kde je kvalita (rozlišení, bitrate, snímková frekvence, zvuk) ve 100 procentech originálu, mám tam veškerý sport ve FHD, filmových kanálů snad 70, dokumentární taktéž, 4K rovněž.... Jazyku rozumím a hlavně MÁM KLID.... diskuse typu "kdo získá práva na to nebo ono" přecházím s ironickým úsměvem...

O2TV mám jen proto, že jsem ji dostalů k sedmi firemním telefonním číslům snad zdarma.... Původně jsem taky chtěl SAT, ale bohužel u mě doma nemám viditelnost na orbit....

michalnew

@JanM

Archiv jsem si oblíbil když.... mám něco rozpracované a nestíhám začátek pořadu, prostě si jej pustím o pár minut později, nebo naopak nemohu dokoukat do konce, vypnu a po zapnutí pokračuju kde jsem skončil....

Mimochodem, mám i jednu polskou IPTV službu, za 89 EUR/rok je tam komplet C+ i Polsat, kvalita satelitní, archiv na týden, EPG, 4K...

michalnew

Bude to, jak jsem to napsal. Jestli věřit nechcete, věřte si klidne dawisovym zvastum.

Lovek

@fpsfps

Cz/sk je maly trh ale kdyby byly vsichni na jedne pozici (coz mimo skylinku) a sdilely 90% programu, tak i O2 muze bez problemu na satelit ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Lovek nepiš nesmysly!Jaký by to mělo důvod co?To by podle tvé logiky musely vyřadit všechny 3 digisporty!Pokud bych připustil tvůj výmysl tak by to mohli vysílat nadále na těch digisportech a kyslík na svojich sportovních programech nebo by mohl kyslík zařadit ty digisporty do své anbídky!Ne je to celý tvůj výmysl,mic jiného!

dawis77

@Jupi

Aj Skylink? :8)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra