![]() |
|
Karta Next SkylinkChcem sa informovať, 3.10.2021 mi končí ročný poplatok na next karte skylink, čo sa stane, keď od tej doby nezaplatím za 1 rok, vyradia aj tuto kartu next zo systému. Vopred ďakujem za info. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Karta Next Skylinknext karta se nevyrazuje,ale je potreba drzet pri zivote tu hlavni kartu. toto mi bylo receno ze skylinku. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Ďakujem za info, hlavná karta je platená cez sipo u rodičov, ja budem využívať radšej Skylink Live na android boxe, už som to testoval, ide to plynule, bez vypadávania, mám net 100/100 Mbit, cez optiku. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Karta Next SkylinkJednu kartu NEXT som mal nezaplatenu viac rokov, skusil som nedavno jeden mesiac a nabehla ihned.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@pharaoAko pise aj LucaBrazza, karta Next je dynamicka a mozes ju zaplatit len na 1 mesiac, potom x mesiacov neplatit a potom zase 1 mesiac zaplatit... |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Karta Next Skylinkale me teda na skylinku rekli neco jinyho.rekli mi ze bez aktivni hlavni karty tu NEXT nerozjedu.! a ani prej nejde zmenit na normalni kartu. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Však si dostal správnou odpověd.Pokud máš aktivní mateřskou-hlavní kartu,tak ji oživíš kdykoliv.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
![]() |