Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

DO Zgemma H7S

Zdravím
Nemá někdo tip na náhradu DO na zgemmu on totiž aji originál nemá kdoví jakej dosah díky za typy.

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@slapet

Dosah (resp. rozptyl)by mohol byť niečo lepší, ale pri nových batériách je to O.K. Ak sú už batérie slabé aj citlivosť DO je horšia.

logan
Registrace: 11/2009

DO Zgemma H7S

Jeden krát za pol roka nie je problém vymeniť batérie-alkaline. Vydržia i dlhšie ,nemám s ním problém. Je dobrý, citlivosť ,všetko a to dostáva do tela -ženy vkuse prepínajú. R^

pego097
Registrace: 3/2011

RE: DO Zgemma H7S

Kupil som nedavno este jeden original k H7S a ten uz ide pefektne, zrejme nejaka nova opravena verzia.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Vyměnit baterie problém není :))) ale asi nemám štěstí na dobrej kus, ještě jednou dík za odpovědi.

slapet
Registrace: 11/2007

DO Zgemma H7S

Ten originální ovladač byl šílený respektive jeho směrovost byla šílená nechal jsem si udělat náhradní dálkové ovládání od jedné firmy ze Severní Moravy která se zaobírá dálkovými ovladači k maximální spokojenosti dneska můžu tím ovladačem mířit klidně úplně mimo a ovládání funguje R^

shiraz
Registrace: 8/2008

Hádám, že by stačilo vyměnit infra LED v ovladači...ale jestli funguje nějaký univerzál, je to zbytečně moc práce.

Antonín
Registrace: 8/2005

Pravděpodobně byla nějaká várka s vadnými ovladači. Já sám jsem narazil na jeden kus se šíleným ovladačem, který měl problém ovládat přijímač i na dva metry s přímím zamířením na přijímač. po výměně ovladače vše v naprostém pořádku. Kusů mám asi 12 a jen ten jeden byl problém.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra