![]() |
|
DO Zgemma H7SZdravímNemá někdo tip na náhradu DO na zgemmu on totiž aji originál nemá kdoví jakej dosah díky za typy. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
@slapetDosah (resp. rozptyl)by mohol byť niečo lepší, ale pri nových batériách je to O.K. Ak sú už batérie slabé aj citlivosť DO je horšia. |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
DO Zgemma H7SJeden krát za pol roka nie je problém vymeniť batérie-alkaline. Vydržia i dlhšie ,nemám s ním problém. Je dobrý, citlivosť ,všetko a to dostáva do tela -ženy vkuse prepínajú.![]() |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: DO Zgemma H7SKupil som nedavno este jeden original k H7S a ten uz ide pefektne, zrejme nejaka nova opravena verzia.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: DO Zgemma H7SVyměnit baterie problém není![]() |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
DO Zgemma H7STen originální ovladač byl šílený respektive jeho směrovost byla šílená nechal jsem si udělat náhradní dálkové ovládání od jedné firmy ze Severní Moravy která se zaobírá dálkovými ovladači k maximální spokojenosti dneska můžu tím ovladačem mířit klidně úplně mimo a ovládání funguje![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: DO Zgemma H7SHádám, že by stačilo vyměnit infra LED v ovladači...ale jestli funguje nějaký univerzál, je to zbytečně moc práce. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: DO Zgemma H7SPravděpodobně byla nějaká várka s vadnými ovladači. Já sám jsem narazil na jeden kus se šíleným ovladačem, který měl problém ovládat přijímač i na dva metry s přímím zamířením na přijímač. po výměně ovladače vše v naprostém pořádku. Kusů mám asi 12 a jen ten jeden byl problém.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
![]() |