![]() |
|
Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount NetworkAko už viete, od 1.7.2021 na satelitnej platforme NOVÁ DIGI TV SK niektoré programy vysielajú na nových frekvenciách: TV BARRANDOV z frekvencie 12563, PARAMOUNT NETWORK z frekvencie 12607. Viem, že operátor oficiálne negarantuje príjem niektorých českých staníc na Slovensku pre chýbajúce vysielacie práva. Tieto stanice až do 1.7.2021 po naladení si voľne vysielaných staníc (pri nastavenom českom regióne) cez satelitný prijímač KAON NA1170 sledovať však možné bolo. Dňa 1.7.2021 satelitný prijímač automaticky stiahol novú programovú mapu. Od tej doby dva vyššie zmienené české programy nie je možné si naladiť a teda ani sledovať.Minulý rok už rovnaký problém sa vyskytol - vtedy dňa 8.4.2020 Slovak Telekom previedol optimalizáciu satelitnej kapacity z dôvodu rozšírenia spolupráce so skupinou M7 Group v zdieľaní niektorých programov. Od uvedeného dňa z novej frekvencie bol šírený český program TV BARRANDOV a takisto nebolo možné si ho naladiť, ani sledovať. Po upozornení na daný problém, operátor vykonal "nápravu". By ma zaujímalo, či majitelia CA modulov a satelitných prijímačov KAON KST B2046, KAON KST B2096 si môžu naladiť, sledovať uvedené stanice. Samozrejme na infolinku som sa obrátil, kde som dostal odpoveď, akú som aj očakával ... v znení "Dakujeme za Vasu pripomienku. Ani jeden z uvedenych programov nie je sucastou nasej programovej ponuky. Technicku podporu a garanciu dostupnosti vieme poskytnut len pre programy, ktore su sucastou nasej programovej ponuky. Dakujeme za pochopenie." ![]() DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
@Biatecnaladil som to iba na skúšku, barrandov aj paramount s ich ca modulom /digi sk/ je možné sledovať |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@BiatecVsetky 3 Barrandovy a Paramount network mi na tychto frekvenciach funguju v Digi SK CA module s kartou. Regionom sa nezaoberam, tak asi SK.DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam
|
carbaj
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...Vlastný prijímač a CA modul vo svojom prijímači alebo modul v TV naladíš, nie je problém. Ich Kaon to nenaladi. Z regionmi som sa nehral, ale asi ani tam to nepôjde.![]() |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...Barrandov zmizol úplne a Paramount Network je zakódovaný |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...No tych dvoch programov je fakt velka skoda.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...Na Parramounte išli z času načas aj filmy ktoré som nevidel.![]() ![]() |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...TV Barrandov nezmizol, je tam, na module funguje, rovnako tak Paramount.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: Digi TV SK - TV Barrandov, Paramount Netwo...Po upozornení na nedostatok, SLOVAK TELEKOM vykonal nápravu a od 12.07.2021 zmienené stanice je možné si naladiť a sledovať už aj cez ich set-top-box. 🙂DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
![]() |