Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Nové frekvence Freesatu - Zgemma H7S - nejde zazál

Vážení mám problémy s novými frekvencemi u Freesatu resp. s jejich uložením do přijímače. Přijímač Zgemma H7S image Open PLi 8.0 z 02062021 . Frekvence jsem naladil O.K. vymažu staré frekvence seřadím si manuálně nové programy s novými parametry.Pominu, že u National Geographic mají v dopise v parametrech chybu. Nyní chci uložit nastavení do PC načtu setting z přijímače do PC prostřednictvým Dreamboxeditu , ale ouha setting - kanály se mi načte a uloží se starými programy - parametry .
Při restaru Enigmy nově naladěné kanály zmizí a objeví se tam starý setting. Říkal jsem si O.K. udělal jsem si zálohu nastavení , ale když dám obnovu nastavení tak se mi to obnoví se starým settingem . Udělal jsem si i celkový fullbackup, ale když vložím USB s fullbackupem do zadního usb zapnu Zgemmu bílým tlačítkem tak na displey
proběhne hláška Boot/USB/FLASH snad během sekundy, že nestačím pustit to přední tlačítko, aby se mi tam ten fullbackup naflešoval . Nevíte prosím kde by mohl být zakopaný pes ?
Předem děkuji za radu a poradu. Jde mi hlavně o to proč se mi nenačítá reálný setting z STB a nový nejde ani zazálohovat a furt se tam s.e.r.o.u. ty staré frekvence :-(

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Nové frekvence Freesatu - Zgemma H7S

Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem udělal ručně v PC pomocí Deamboxeditu nový setting s novými frekvencemi a ten jsem přehrál do Zgemmy - v přijímači jsem udělal zálohu nastavení, které se vytvořilo už i s novými frekvencemi tak už je to O.K. Proč se nedařil uložit nový setting vytvořený přímo v STB a po restaru Enigmy 2 se STB vracel k starému settigu a nový setting vytvořený v STB nešel ani načíst do PC pomocí Dreamboxeditu , je pro mne záhada :-/

shiraz
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra