![]() |
|
Fortuna liga už jen na o2Od nové sezóny, již nebude Česká nejvyšší liga na ČT sport |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 415 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
re: Fortuna liga už jen na O2TVTo se dalo čekat, že ČT do toho ty peníze nedá. O2TV to dělá na vysoké úrovni, velmi profesionálně, aktuálně modernizují studia, grafiku, šlapou do toho ve velkém, takže za mě jenom dobře.Ano, je potřeba za O2TV platit a to bude velký problém pro lidi - přeloženo, bude se zde na O2 ve velkém nadávat, že to jsou to nebo ono... Je potřeba si zvykat, že Fortuna liga je prémiovým zbožím, ať se to někomu líbí nebo se tomu směje, ale fakta jsou jasná. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2tak už jasné prečo vyradili amc networks![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Já s tím problém nemám. 200 korun není vysoká částka, a vidím toho dost. Navíc mi dají možnost vidět všechny zápasy mého klubu, což na ČT nikdy nehrozilo.Jsem zvědavý, jestli se jim povede ještě nějaký nákup, ale ikdyby ne, tak spokojenost. "Čeká nás léto plné inovací. Připravujeme nový vysílací formát FORTUNA:LIGY, finalizujeme výstavbu nového studia, kde zapojíme i rozšířenou realitu, která umožní vkládat 3D grafiku nebo přenést hosta odkudkoliv do studia. Věřím, že se nám podaří dotáhnout ještě další zajímavé novinky, které by divákům O2 TV udělaly radost,“ doplnil výkonný ředitel stanice Marek Kindernay." |
Beny30
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2No až na jeden fakt a jednu lumpárnu = daň z TV přijímače, které se říká lživě koncesionářský poplatek, máš úplnou pravdu. Ten fakt je to, že fotbal dostává několik set miliónů Kč z našich daní každý rok.Ale takto ji nemáš. Fotbal není úplně soukromý sportovní podnik. ČT není jedna z několika televizí. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Na slovensku nebude mat verejnoprávna televizia ani jeden zápas zo slovenskej ligy.V česku to isté...je tu nová doba..ten kto má peniaze ten vyhráva....je už len otázka času,kedy podobný scenár dostihne aj hokejovu ligu...je tu doba,ked verejnoprávne televizie budu skôr kupovat a vysielat zahraničné ligy ako svoje vlastné... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
re: Fortuna liga už jen na O2TVBBS - naprostý souhlas![]() |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Já mám 02 TV a jsem spokojen vidím všechny zápasy.ČT určitě vysílat všechny zápasy nebude nikdy a taky mě štve jak ČT dává při současném Euru spoustu reklam,že ani nestihne úvod utkání,to radši komerční televize kde vím,že reklamou zaplatí práva.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Kolik zajímavých zápasů do roka se hraje ? Na pražské derby se asi mrknu, bylo to myslím i na satelitu (poláci nebo chorvati). Jinak bez diváku o ničem.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
Na tři měsícepředplatit o stovku méně O2 sport pack to není tak hrozné.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboPack již se nenabízí,www.o2.cz/osobni/televize/sport www.o2.cz/osobni/televize/sportovni-souteze |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
@Antonín"Fotbal dostává několik set miliónů Kč z našich daní každý rok" A můžete toto tvrzení něčím doložit? |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@miniNo ono je v podstatě jedno,jak se to momentálně jmenuje.Podstatné jsou programy obsažené v balíčku a jejich nápln za velmi přijatelnou cenu.Tedy aspon pro mě.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hobodneska máte po 100 kč 3 měsiční kupony na aukru a bazošu poslední den aktivace.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
re: Fortuna liga už jen na O2TVŽe nebudou na ČT by tolik nevadilo, stačilo by dát jako placený balíček třeba na Astru3 (23.5E) - co na to J.G.? Tím by se vyřešilo pokrytí. Ne všude je zatím dostatečně rychlý internet pro IPTV ! |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2No jestli je pravda, že zruší sport pack tak na tom hodně prodělají, snad to není pravda |
Beny30
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Jo takhle, vy se bavíte o názvu. Já myslel že se už nebude nabízet balík sportovních programů![]() |
Beny30
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Obávám se, že dostupnost O2 Sportů na orbitu u kteréhokoliv poskytovatele je čistá utopie hraničící s jistotou. Sice by se dostali k násobně většímu počtu abonentů, ale úplně by tím rozbořili tu jejich slavnou exkluzivitu v podobě IPTV, kterou se tak rádi ohánějí.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@bad peteTak se podívej, kdo všechno fotbal podporuje. Města, obce, státní podpora, to vše jsou naše daně. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Ted jsem koupil na aukru 3 měsíční kupon za 100 kč , aktivace hned akorát se ten kod musí najít u czc v emailu protože u učtu ž svítí ikdyž je aktivace do 30.6. že už je propadlý.......na bazoši jich je plno.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2O2 sport je normalne u iptv poskytovatelu ale ta pralesni liga me nezajima |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
O2 tvJá jsem koupil balíček s idnes prémium na rok za 65kč na měsíc...Pro mě dobrá cena i idnes prémium je docela zajímavé...Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2ono je otazka jestli tu ceskou fotbalovou ligu ma CeskaTelevize vubec mit.penize na to urcite ma.na druhou stranu O2 se snazi jit cestou konfrontace a vybudovat si exkluzivitu coz je taky spatne.kazdy nema moznost mit O2.tady se v podstate ukazuje uz i ten problem ze sve zapasy neprodavaji jednotlive kluby ale vcelku fotbalova asociace.nejaky chudy klub by sve zapasy treba rad pustil CeskeTelevizi. je to spatna situace. tady by mohl zapracovat i Canal+ ale musel by se dohodnout s FotbalovouAsociaci. horsi je ze takhle to muze dopadnout i s hokejovou extraligou a to uz by byl vetsi krik. kazdopadne CeskaTelevize spatne hospodari.nevim proc ted treba dubluji Tour de France.! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@Bad Petehttps://zpravy.aktualne.cz/domaci/pelta-si-z-penez-fotbalove-asociace-platil-soukroma-letadla/r~e20085a8833311ebb9860cc47ab5f122/A to nechtěj vědět, co peněz se tam sype z rozpočtů krajů, měst a obcí. Do tohoto prostředí jsem se měl možnost nahlédnout od divokých devadesátých let a totální divočina. Kdyby většina klubů u nás se měla živit, jako na západě, tak polovina může zavřít krám. Největší svinstva byly dotace. Ale některým lidem to vyhovovalo, protože nic jiného neuměli. Do teď se u nás například toleruje prakticky švarc systém u profi fotbalistů. To bys hleděl co tam někteří do těch nákladů psali a procházelo jim to. Něco neuvěřitelného. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o22badpete: napiš do google kolik dostává fotbal ze státního rozpočtu. V roce 2020 dostal fotbal půl miliardy korun. A to nemluvím o obecních penězích, ze kterých saje další peníze.(Než se příště zeptáš, věnuj minutu zkoumání.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Fortuna liga už jen na o2Dnes jsem narazil na poskytovatele internetu dobryinternet a ten nabízí i TV s programy O2. Zajímavé.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |