Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Polsat MUX-4 - TV Mobiln

Rozšíření pokrytí na konci června a září.

Vysílání MUX-4 se provádí ve standardu DVB-T. Teprve příští rok, spolu se změnami na všech multiplexech, dojde k přechodu na standard DVB-T2.

Mezi 28. a 30. červnem budou spuštěny nové vysílače nebo se zvýší síla signálu v lokalitách provozovaných v těchto lokalitách jako: Bydgoszcz, Częstochowa, Elbląg, Jelenia Góra, Kalisz, Katowice, Kielce, Koszalin, Kraków, Lublin, Olsztyn, Opole , Piła, Płock, Poznaň, Przysucha, Rzeszów, Štětín, Tarnów, Varšava, Vratislav, Zielona Góra, Żagań a Zamość.

Např. k.43
MUX-4 - TV Mobilna
Opole *Budynek E Opole*
OPL 2,5 V UKE: 12 kW Už bylo zesíleno!!!

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mux-4-jak-odbierac-lista-kanalow-wydarzenia-24-tv-mobilna

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Polsat MUX-4 - TV Mobiln

Ještě dodatek ....Je zde volné vysílání Polsat News , signál z Opole je tak silný že je možný stabilní příjem ve vertikálu i na horizontálně nastavenou anténu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

RE: Polsat MUX-4 - TV Mobiln

Silny signal - a neprotestuje nikto.
Siet 5G, signal tisickrat slabsi - a ludia buraju a zapaluju vysielacie stanice.
Vraj mudre a rozumne ludstvo :)))

romanss
Registrace: 7/2018

@habr

Zlepšení příjmu máš proto, že byl spuštěný TX Opole - Chrzelice, K43, ERP 100kW(!) H pol. Ty malé nebo střední TX v oblastech kde došlo ke spuštění nových výkonných stanovišť buď už byly nebo budou co nevidět vypnuty.

cha-cha
Registrace: 5/2007

@cha-cha

Tak to díky to jsem vůbec nezaregistroval , dostal jsem se k TV až dnes ráno a neměl jsem ještě čas projet weby jen tady ještě nic není https://radiopolska.pl/wykaz/dvbt

habr

@habr

Tam to bývá s hodně velkým zpožděním. Spustili to (podle polských diskusí) včera odpoledne nebo k večeru.

cha-cha

@cha-cha

Ta 43k tam byl takže jen připojili , jsem zvědav na příští rok jak tady tento mux překlopí na DVB T2 co nabídnou za přístroje k příjmu jestli bude i ten bezkartový modul. Plno známích z PL to dostává k sat tv za 1zl takže se k tomu dá dostat. Zatím jsem byl bez signálu.

habr

@habr

Ten K43 je dočasný, vypůjčený z oblasti Katowice + Wisla, do dubna - nejpozději června 2022 dojde ke změně na K21 (SFN Opole + Katowice + Wisla a další TXy). K43 je ve finále přechodu na DVB-T2 v Polsku určený pro SFN Katowice + Wisla MPX1, nyní právě K21. Těch změn bude v příštím roce ještě hodně co se Polska týká.

cha-cha

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra