Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

T-mobile přes net,nebo přes satelit..??

Zdravím..mám na zkoušku internet.boxy (2ks skyworthy) ..ale internet to moc nestíhá cca 40/9 ,tak by mne zajímalo zda ty přijímače ,které nabízí
pro satelitní příjem jsou obrazově dobré a na výběr jsou v jejich nabídce
dva,tak který je lepší..díky za rady zkušených..mohu ještě vyzkoušet i jiný
internetový box snad KAON..prosím poradte at zbytešne nelaboruji..
Díky za rady těm,kteří to již mají v provozu..

710nav
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

T-mobile tv..

Doplnění..balíček L..

710nav
Registrace: 10/2006

RE: T-mobile přes net,nebo přes satelit..??

Ahoj,
já mám na zkoušku jejich aplikaci na TV a zatím dobrý. I ES 4K stíhá. Určitě inter.TV je lepší varianta už pro přetáčení reklam a nahrávek. Satelit asi lepší obraz, ale už bych nechtěl.

Mám NordicTelecom vzduchem 100Mb/s.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Jimmy

Tiež tak odkedy som prešiel na iptv tak satelit už nikdy viac žiadne výpadky obrazu atd. skraka ide jak víno

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jupi

Pokud si měl výpadky obrazu na satelitu, tak těch 15 let tady si byl zbytečně...teď vážně, vždyt se trochu zamyslete, všechno to záleží na vybavení /internet, satelit popř. dekódování/, dělat velkohubé uzávěry "už nikdy víc" je chovadina, nedá se to brát takhle všeobecně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Ja zase IPTV nemusim, to ma taky sve mouchy. Ne vsude to jde idealne. Na obcasne vypadky zejmena v letnich mesicich pri neprizni pocasi u satelitniho prijmu jsem si uz zvykl a je to dano take pouzitou technologii.

HYPER
Registrace: 11/2010

T-Mobile TV internetová má o něco více programů než satelitní...

Bad Pete
Registrace: 1/2018

urcite bych vzal satelitni a tu internetovou k tomu dostanu zdarma

medard 1
Registrace: 2/2021

Také mám satelit a internet TV na čtyři zařízení zdarma.

Lemra
Registrace: 8/2016

Přepínám mezi přijmem satelit a iptv. Satelit vede v kvalitě obrazu. Ale potřeba kvalitní STB a ne nějský šunt. Iptv z nouze. Přetáčení neřeším. Jde mě spíš o kvalitu obrazu v reálném času. Mazanice nepotřebuji.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Milde: Mám to stejně. Když mám IPTV zdarma, tak občas využívám archív sledovani.tv. Pokud jde ale o T-M, tak jsem byl u předvádění jejich netové služby zákazníkovi na jimi prodávané tv, tuším zn. Philips. Hudební stanice byly dle mě nesledovatelné. Na úrovni Óčka z Astry. Zákazníka ale ulovili. Je to na vkusu každého soudruha.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo tak tak i moje řeč. R^

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Jupi

Jak vino? To nehovori nic. Vino moze byt kysle, seknute, ale aj ciste a naozaj skvele.
Po skusenostiach (mam optiku 100/100 Mbit/s) mozem povedat, ze IPTV je dobre akurat tak ako "druhe auto do domacnosti". To prve je SAT, samozrejme. Lahko to rozlisia ti, ktori maju doma naozaj dobru techniku, maju vysoke naroky na kvalitu obrazu a zvuku a velmi dobre im funguju centra pre vyhodnocovanie obrazovych a zvukovych vnemov.
Ak niekto patri do kategorie (ako tu niekto nedavno napisal), ze ma 10-rocny LCD 32" a plne mu postacuje rozlisenie SD a zvuk mono, toho tazko presvedcis, ze pozera a pocuva brakovy kvalitu.

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss na IPTV mě nepomůže ani svatý Petr nebo Pavel. Mám optiku 200/200 Mbit, Android box s Lan1000 Mbit a stejně koukám na satelit. :))

milde

Ono každého začínajícího odradí pořizovací cena satelitního příjmu. Ale nechápu ty co už ho mají, že ho ruší a přechází na IPTV. Každého věc.A nejhorší na tom je, že jsem si z oficiální stránky zakoupil za 350 Kč IPTV doba na měsic. A pak jsem tu samou programovou nabídku koupil na AliExpress za 490 Kč na rok. V té samé obrazové kvalitě I České programy. Tak to používám jako to druhé auto. :laughing:

milde

@Jimmy

Zdravím,
měl bych dotaz k Eurosportu 4K. Nemáte problém se zvukem? Mě jde pozadu - nevím, zda je to internetem, obraz je kvalitní (rychlost 30-40 Mbis/s)
Děkuji

xvasek
Registrace: 3/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra