Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT: Nový E2 setting - fastscan ?

Nemohl by někdo projet fastscanem nově freeSAT na E2 a setting někam vystavit? ... stačí jen čistý fastscan pro freeSAT, bez úprav

Díky

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@ivo2001

A vysvetlíš, načo Ti to je?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

predsa sa nebude s tým crcať ked to urobil niekto iný... :))) už ani ten fastscan im nepomôže.

maradona
Registrace: 8/2018

RE: freeSAT: Nový E2 setting - fastscan ?

Teď jsem to dělal u VUčka. Dal jse ruční ladění. Otázka 5 minut. No a posunu si je na mmoje požadované pozice. Pak hotovou věc hodím do další Dreamboxů E 2 mě bavi. :)))

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Sory překlepy :laughing:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@maradona

No ja som to nechcel takto napísať, lebo hneď som na blackliste. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk tam jsem ještě nebyl,ale může být :laughing:

milde

@milde

Neboj sa, nie je to nič hrozné, len Ťa ns..re, že vôbec nebudeš vedieť začo. A žiadny problém, zaregistruješ sa pod novým nickom a vysmiatý ideš ďalej. :))) :)))

petersk

Peto

Nerúhaj sa...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@petersk

Na openatv mi fastscan na freesat nefunguje. Jinak bych si to projel sam ... Vim ze je to i s uploadem otazka cca 10 min ... Tak sorry

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

A toto si nevedel napísať hneď to príspevku?

petersk

@ivo2001

Nefunguje pseudofastscan ? Kedysi som to pouzival a fungovalo to dobre na OpenATV.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

toľko problémov okolo nefunkčného fast vole . postačí stiahnuť vhanibal a tam už je skylink aj vytriedený .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Freesat SID

Ahoj zdravím všechny odborníky, zde na fóru, mám dotaz? Nevíte kde bych sehnal nynější SID vysílacích programů od Freesat? nebo referenčí seznam programů? Psal jsem společnosti freesat a tam mi řekli že takove info vubec nemají ani nevlastní? a ani nevěděli co to je?

fidlaa
Registrace: 6/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra