Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Digitální T-Mobile TV zkušenosti

Vzhledem k tomu že O2 vyřadí kanály AMC, hlavně Sport TV by mě zajímali zkušenosti T-Mobile TV přes internet. Díky

jean55
Registrace: 11/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digitální T-Mobile TV zkušenosti

Tak si ho zkus na měsíc na zkoušku jako já. https://www.t-mobile.cz/tvgo/trial/registrace Mám apku v SONY a jede slušně.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Jimmy

Díky, zkusím

jean55
Registrace: 11/2018

zkusenosti spatny.obraz katastrofalni.predevsim ty sportovni programy bida a utrpeni.tudy podle me cesta nevede.to uz radsi sat Tmobile a tu internetovou k tomu dostanes zdarma.
ale to jsi asi nechtel slyset. na chvalu si tedy par minut a prispevku pockej.
jedine ze bys mel Tmobile tv pres jejich pevnou sit tam to bude "mozna" lepsi.

medard 1
Registrace: 2/2021

medard 1

a je tam i Eurosport 4K ?

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@jean55

Pokud jsi nevyhrál v loterii a nejsi v dosahu jejich optiky a hodláš to provozovat na zvonkodrátu od CETINu, pak budeš asi zklamaný. Zkoušel jsem na domácím 100 Mbit/s VDSL Vodafone TV, O2TV i T-mobile TV a ani v jednom případě jsem z kvalitou obrazu nebyl plně spokojen, i když O2 se tomu už blíží, dokud bude možnost přijímat signál z orbitu, bude to pro mě vždy číslo jedna.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Nevím jak jde přes satelit. Přes internet nic moc. Ne že by se obraz sekal nebo čtvetečkoval, ale není moc ostrý. Zvlášť na větší obrazovce TV.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Scruffy taky používám satelit i když od jiného operátora. Ale chtěl jsem jen otestovat internetovou TV. Zůstávám na orbitu, i když na tomto foru to někteří odsuzují. Mám ještě dvbT2 a alika v Android krabičce. Pro spestření a nebo kdyby nahodou hustě sněžilo nebo pršelo.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra