Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live TV appka pre Ios

Dobrý deň, chcem sa spýtať kolegov v ČR ktorí májú mobil či tablet s Ios, či majú v ponuke App Store appku Skylink Live TV CZ. Lebo keď chcem sledovať TV na Ipade, dá sa len cez web, appka nieje dostupná, neviem či je to podľa IP adresy SK, a teda funguje geoblokácia. Ďakujem za odpovede.

Kimlo
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@Kimlo

U mě na Ipadu Skylink live cz normálně dostupná ve storu

mediator12
Registrace: 12/2015

@mediator12

Vďaka za info, tak to bude asi podľa regiónu. Našťastie bývam v pohraničí, tak si vybehnem pár km na Moravu, skúsim to cez dáta stiahnuť tam.

Kimlo

RE: Skylink Live TV appka pre Ios

V zemi krále Miroslava to sice stáhneš, ale v půlnočním království Ti to fungovat nebude, tam se nesmí ani spívat...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Kimlo

Appka pr IOS sa da stiahnut, len IOS musi byt aspon IOS 10. Mne na ipade tiez neide, lebo mam len 9.5

marthy
Registrace: 1/2006

Myslím, že s ip adresou to nemá nič spoločné, dôležité je v ktorom regióne je tvoje konto registrované. Ja mám kvôli tomu účet česky, slovenský, poľský ...atď. Odhlásiš sa zo svojho konta, prihlásiš sa s iným kontom (emailadresou), inštaluješ , vrátiš sa do svojho konta, apka funguje úplne normálne, ale občas ti hlási, že update, tak znova - odhlásiť, prihlásiť ...

laky87
Registrace: 1/2007

@marthy

Mám iOS 14.6, ale appka v ponuke App Store je len SK verzia. Ja mám kartu zaregistrovanu v ČŔ, takze potrebujem LIVE CZ. Pri pokuse stiahnuť si to priamo z webu skylink.cz mi oznamuje že pre môj región nieje aplikácia dostupná. Takze geoblokacia ide aj na takéto veci.

Kimlo

@laky87

Myslíš konto Apple ID?

Kimlo

Správna odpoved

Laky87 dal správnu a vyčerpávajúcu odpoved. Ti ktorí si app stiahli ešte pred regióny obmedzením ju majú naďalej. Akurát aktualizácia sa nedá urobiť. Riešenie: uninstall a následne install appky zo zakúpených

Walter
Registrace: 1/2008

@Walter

Sú to ale koumáci v tom Skylinku... :)))

Kimlo

Tak podľa mňa musí v AppStore zmeniť na chvíľu región, aby si mohol stiahnuť Skylink Live CZ. Nemusí nikam cestovať.

Spacer
Registrace: 9/2017

na androidu

jde všechno v pohodě

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ešte raz - stačí zmeniť región. Ja mám štandardne rakúsky, lebo tam bývam a mám slylink cz aj skylink sk, na chvíľu zmeníš región, stiahneš, nainštaluješ a je to. Dnes už nie je zmena regiónu taká komplikovaná, ako pred pár rokmi, Apple si uvedomili, že aj tak nezabránia takýmto nákupom. Niekedy som pre nákup v US Store hľadal adresy hotelov a zadával ich telefónne čísla... dnes je to v pohode. Len si niekde zapíš, čo zadávaš (ktorú emaiadresu), pretože pri updatoch si možno nespomenieš na tú správnu a potom musíš vyrobiť ďalšie konto

laky87
Registrace: 1/2007

Skylink rozširuje dostupnosť svojej Skylink Live TV. Od štvrtka 18. októbra môžu internetovú službu operátora využívať už aj diváci a majitelia smart televízorov značky LG. Špeciálna aplikácia je dostupné pre televízory LG s operačným systémom WebOS 3.0 a vyšších, teda všetky modelové rady Smart TV od roku 2015.
:)))

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

to je za dlouho

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra