![]() |
|
Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Vážení, jaké image byste mě doporučili pro VU+Duo 2 ? Jde mě o to , aby v něm fungovalo bezproblémově HBBTv a standardní pluginy CSFD Lite, Archiv CZSK, Cool TV Guide a Skin HD Glass apod. Rozhoduji se mezi Open VTi 15.0 nebo Open PLi 8.0 nebo 7.3 a nebo Open ATV 6.5 nevím, ale které image je pro tento STB nejlepší volba. Nedávno jsem instaloval Open PLi 8.0 do Zgemma H7S a vím, že tam nefungeje HBBTv, alespoň se mi ho nepodařilo zprovoznit v nabídce pluginů HBBTV nebylo a ani s panem Googlem jsem nic nenašel . U Open ATV mi vadí, že se tam musí doinstalovávat softcamfeed a nevím, který je aktuálně platný . A s Open VTi mám nejmenší zkušenosti i když už si také zvykám - mám ho ve VU+ Ultimu 4k a jsem s ním poměrně spokojený. Předem děkuji za tipy vycházející z Vašich zkušeností . |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Ak to vadí iba ten sofcam, tak ho nainštaluješ iba raz a máš vybavené. Ci je aktuálny, tak to musíš riešiť aj pri ostatných. Alebo daj GSU |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Openpli 7.3 HBBTV funguje. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 927 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Když už máš VTI v ultimu, tak co řešíš, pro vučko je vyloženě určené VTI, mohl bys dát i black hole, ale je to zas něco jiného. Můžeš i využít různé back-up image, kde máš vše /i to, co nepotřebuješ/, ale můžeš si to upravit podle svého. Prostě tomu musíš věnovat čas a zkoušet, co Ti bude nejvíc vyhovovat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanAle on spomína Open VTI. Možno je to taký image ako Blackhole a OpenBlackhole?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Mam v Ultimo OpenATV 6.4 a jsem spokojený. HbbTV funguje, CZSK rchivy bez problémů, Stream Cinema hrčí furt. Přes Mediaplayer2 jedu filmy po síti. Jeden tuner Disec, druhý motor. Oscam mám jen na Discovery, Areny atd. Modul Irdeto i Viaccess Orca fachčí bez výpadků. Jen je nutno v menu zapnout podporu vysokého datového toku.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?open vti neexistuje . blackhole je sice super ale do duo2 potrebuje rozšíriť pamäť cez usb a to max 4 gb . 8 gb usb už nezobere .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?oprava . má to flash 2 gb tak to je pre bh v pohode .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2Díky všem za názory a tipy a vyzkouším tam jako první image VTi 15.0 ( jak jsem byl správně opraven bez Open :-) ) Je pravda , že VTi team se specializuje na Vůčka .Ještě jednou díky všem |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Jaké image pro VU+ Duo 2 ?Mněl jsem tam VTi 15.0 není to moc pěkné image ale podporuje rychlé přepínaní programů.Nakonec tam naistaloval své oblíbené Open ATV 6,4.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 712 |
![]() |
|
![]() |