Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Zemřela Libuše Šafránková

Čest jeji pamatce.Byla skvěla.

miku
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@miku

Presne tak miku, bola to skvelá herečka, prajem úprimnú sústrasť celej rodine a nech jej duša žije večne v nebi.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Zemřela Libuše Šafránková

Je mi to také moc líto. Dnes ve 21.20 budou na ČT 1 dávat dokument Neobyčejné životy Libuše Šafránkové a ve 22.20 Svatební cestu do Jiljí. Na regionálních stanicích Českého rozhlasu po osmé večer poběží pořad Hvězdné návraty s ukázkami z jejích rolí. V příštích dnech televizní stanice určitě zařadí i další její filmy.

Askep
Registrace: 3/2018

Měl jsem tu čest být s ní, malým (tehdy) Pepíkem a její maminkou na jedné týdenní akci na Vysočině. Kromě venkovního sluníčka tam svítilo ještě jedno...
Byla jedním z nejúžasnějších lidí na tomto světě. Při vzpomínce na ni cítím to sluníčko. Škoda, že odešla tak brzy. Držel jsem jí palce.

krupino
Registrace: 10/2008

škoda jí,měl si ji fakt moc rád...

dawis77
Registrace: 9/2011

Tuto herecku som platonicky miloval snad od mojich siestich rokov.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Veliká ztráta pro nejen Českou republiku R.I.P

skrivan
Registrace: 4/2008

Připojuji se ke vzpomínce na naši nejkrásnější a nejmilejší herečku všech dob. Jsem moc rád, že všechny naše a i některé zahraniční televize dnes operativně dokázaly přízpusobit program. Slovenská Jednotka ve 20:30 zařazuje film Obecná škola.

stapa
Registrace: 9/2006

škoda

veliká škoda,tyto věci mě dostanou,bohužel k životu to patří,ona už ví

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Milovaná a úžasná Libuška už není mezi námi. Bude nám moc chybět. Naše nejkrásnější princezna i královna, skvělá herečka a to nejen v televizi. Takové jako ona se rodí jednou za sto let. V našem životě už máme holt vybráno. :(

OrHoro
Registrace: 4/2010

Přemýšlel jsem o nejlepším filmu, ve kterém Libuška hrála. Obecná škola, Vesničko má středisková, Kolja, nebo snad Popelka? Nevybral jsem. Myslím, že byla dokonalá ve všech rolích. Škoda, že už žádná nebude...

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Včeličky, včeličky - Barunka nám umřela :(
R.I.P.

kokun
Registrace: 5/2015

@Pikollo

Jsou i další nádherné věci. Existuje TV hra, podle divadelní hry W.Gibsona: "Dva na houpačce". Bohužel ji ČT vůbec nedává. Je to Libuščin herecký koncert s Jiřím Schwartzem. L.Š je tam překrásná žena.

konas
Registrace: 12/2014

Odešla do pohádkového nebe.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

Je zajímavé, že spousta herců jsou určité typy. Zkrátka, že se hodí pro určité úzké spektrum rolí. Libuška mohla hrát cokoliv a bylo to vždy tak uvěřitelné. Vlastně nikdy nehrála. Zkrátka do té role vstoupila. Není typem herečky. Není člověkem, který by se dal jakkoliv zaškatulkovat. Je naprosto unikátní, jedinečná.

U nás se moc netočí akční filmy typu Rambo nebo Mission Impossible. Jasně, tam nejde o umění, ale spíš o lacinou zábavu. Jen by mě zajímalo, jak by se zhostila třeba role nějaké špionky, nebo třeba nějaké ženy - bojovnice z guerily. :)

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

to už se nikdy nedozvíme

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra