Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung UE22H5600

Zdravím všechny,

Nějak mi zbyl tenhle starší kousek a nechci ho úplně vyhodit (na pozemák se nehodí, nemá DVB-T2 a set top box k tomu nechci).
Napadlo mě, že bych do něj dal Skylink aplikaci, ale nenabízí ho.
Máte někdo nápad nebo zkušenost, jak mu tuto aplikaci vnutit (jde-li to vůbec) a když ano, jakou verzi a kde ji vzít ?
Díky za každou dobře míněnou radu.

mediator12
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung UE22H5600

Pre tieto starsie televizory je najlepsie riesenie
dokupit si TV stick
napr. XIAOMI Mi TV Stick EU a je to :)

https://www.solidfiles.com/v/VKxPY675yjwgG R^

A je to
Registrace: 4/2019

aplikace

je tesla android box,super chodí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Koukám, že je to malý ale slušně vybavený FULL HD kousek. Jestli Skylink pro to aplikaci nemá, tak jedině hardwarově nebo nějaký satelitní box s DVB-T2 tunerem a CI slotem.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Sa mi zda,ze si precital iby titul,
set top box nechce

A je to
Registrace: 4/2019

@mediator12

Neviem, ci som to pochopil spravne, co znamena "bych do něj dal Skylink aplikaci, ale nenabízí ho"? Ze ju nemas TV?
Skylink tvrdi, ze aplikacia Skylink je vo vsetkych TV Samsung s operacnym systemom Tizen od roku 2016.
Ak v TV aplikaciu Skylink nemas, stiahni si ju z App store Samsung, tam je.
Ak sa ti to nepodari, pomoze podpora Samsung - tam su na to vyskoleni.

romanss
Registrace: 7/2018

Koukám že to má CI slot a umí to DVB-C, tak je možná další varianta - zkusit placenou kabelovku od operátora v místě bydliště.

MMorous
Registrace: 10/2019

@mediator12

Je to ročník 2014? Ak áno, tak tam SkylinkLive nedáš. Najjednoduchšie riešenie je čo píše A je to. Xiaomi stick, Chromcast Google TV, Mecool KD1 stick atd.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Všem diskutujícím

Děkuji za odpovědi.
O možnosti použít jakýkoli externí box samozřejmě vím, ale chtěl jsem to zkusit bez toho, nemám rád několik ovládání a podobně. Kouzlo by pro mě měla TV jako taková bez ničeho dalšího. Stejně jí používáme venku na zahradě v altánku, mám tam na ní už držák a všechno. Proto se mě nechce měnit za jiný kus, v této velikosti úhlopříčky není z čeho vybírat.
Podle technické podpory Samsungu existuje možnost tam aplikaci nahrát, nicméně není to podle nich oficiální a z “etických důvodů pán není schopen k tomu sdělit podrobnosti”.
Proto jsem se zdejšího osazenstva ptal, zda s tím někdo nemá zkušenost.
Toť celé.

mediator12
Registrace: 12/2015

@mediator12

Nemusíš mať niekoľko ovládaní, tieto sticky vypínajú a zapínajú aj staršie televízory. Pri prvotnej inštalácii sticku spáruješ DO s telkou. A ovládaš všetko jedným DO. Ale je to na Tebe.
Ak nejakým zázrakom sa Ti podarí tam dať SkylinkLive tak sa potom s tým s nami podel, že ako. Veľa šťastia.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra