![]() |
|
Samsung UE22H5600Zdravím všechny,Nějak mi zbyl tenhle starší kousek a nechci ho úplně vyhodit (na pozemák se nehodí, nemá DVB-T2 a set top box k tomu nechci). Napadlo mě, že bych do něj dal Skylink aplikaci, ale nenabízí ho. Máte někdo nápad nebo zkušenost, jak mu tuto aplikaci vnutit (jde-li to vůbec) a když ano, jakou verzi a kde ji vzít ? Díky za každou dobře míněnou radu. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Samsung UE22H5600Pre tieto starsie televizory je najlepsie rieseniedokupit si TV stick napr. XIAOMI Mi TV Stick EU a je to ![]() https://www.solidfiles.com/v/VKxPY675yjwgG ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
aplikaceje tesla android box,super chodí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Samsung UE22H5600Koukám, že je to malý ale slušně vybavený FULL HD kousek. Jestli Skylink pro to aplikaci nemá, tak jedině hardwarově nebo nějaký satelitní box s DVB-T2 tunerem a CI slotem. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousSa mi zda,ze si precital iby titul,set top box nechce |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@mediator12Neviem, ci som to pochopil spravne, co znamena "bych do něj dal Skylink aplikaci, ale nenabízí ho"? Ze ju nemas TV?Skylink tvrdi, ze aplikacia Skylink je vo vsetkych TV Samsung s operacnym systemom Tizen od roku 2016. Ak v TV aplikaciu Skylink nemas, stiahni si ju z App store Samsung, tam je. Ak sa ti to nepodari, pomoze podpora Samsung - tam su na to vyskoleni. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Samsung UE22H5600Koukám že to má CI slot a umí to DVB-C, tak je možná další varianta - zkusit placenou kabelovku od operátora v místě bydliště. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@mediator12Je to ročník 2014? Ak áno, tak tam SkylinkLive nedáš. Najjednoduchšie riešenie je čo píše A je to. Xiaomi stick, Chromcast Google TV, Mecool KD1 stick atd.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
Všem diskutujícímDěkuji za odpovědi.O možnosti použít jakýkoli externí box samozřejmě vím, ale chtěl jsem to zkusit bez toho, nemám rád několik ovládání a podobně. Kouzlo by pro mě měla TV jako taková bez ničeho dalšího. Stejně jí používáme venku na zahradě v altánku, mám tam na ní už držák a všechno. Proto se mě nechce měnit za jiný kus, v této velikosti úhlopříčky není z čeho vybírat. Podle technické podpory Samsungu existuje možnost tam aplikaci nahrát, nicméně není to podle nich oficiální a z “etických důvodů pán není schopen k tomu sdělit podrobnosti”. Proto jsem se zdejšího osazenstva ptal, zda s tím někdo nemá zkušenost. Toť celé. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mediator12Nemusíš mať niekoľko ovládaní, tieto sticky vypínajú a zapínajú aj staršie televízory. Pri prvotnej inštalácii sticku spáruješ DO s telkou. A ovládaš všetko jedným DO. Ale je to na Tebe.Ak nejakým zázrakom sa Ti podarí tam dať SkylinkLive tak sa potom s tým s nami podel, že ako. Veľa šťastia. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
![]() |