Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung UE32T5372 a flasch

Zdravím všechny, poprosím o radu dnes jsem si koupil Tv Samsung UE 32T5372 a zjistil jsem ,že vetšinu filmu z flaschky neumí načíst, piše soubor nepodporován jde s tím něco dělat ?
Díky za reakce

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung UE32T5372 a flasch

len hdd ako ntfs . flash len pod fat 32 .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Samsung prestal podporovat divx a xvid. Takze jen nektere avi ti to prehraje. LG je na toto lepsi. Zmena firmwaru ani lezt do SM ti nepomuze.

Hypnos
Registrace: 3/2009

niesu to filmy vo formáte AVI?alebo nejake staršie filmy,kde je slabšia kvalita obrazu a zvuku?mne samsung niektore tiež neprehrá...jedine riešenie budeš mat len si to prekonvertovat alebo stahovat filmy vo formáte mkv a mp4..tie mi idu vždy všetky...

toto na novych samsungoch nechápem!že človek si kupi novu tv 2020-2021 a predpokladá,že mu tam pôjde prehrat všetko,lebo predsa je to novinka a máme 21 storočie a realita je taká,že mi tam nejde prehrat viac vecí ako na starom samsungu 2013..proste starý tv mi toho prehral viac ako ten nový

jožko
Registrace: 7/2016

Hypnos

Právě nekteré avi to přehraje a některe ne, s lg nemam zušenost ,ale na panasonicu to běží vše

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

@Petrmuz92

Žiaľ kúpil si si najhoršie z najhorších. Sú značky čo prečítajú skoro všetko. Philips, LG

masto
Registrace: 9/2006

Chlapi

Mne ide na Hisense úplne, ale úplne všetko a to si nerobím srandu. Proste to sežere akýkoľvek kodek videa. R^ :8) Či som tam dal 1, 2, 3, alebo 4TB externé HDD tak v nich prehral všetko čo som pustil.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@Petrmuz92

Jak píše Jožko. Na PC do Format Factory, přepsat na MP4, a pojede všechno.

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

Nekupujto, nekupujto, nekupujto. Píšu to tady pořád.
--- Na PC do Format Factory - tak tohle je rada nad zlato. Tenhle problém velice dobře znám, řešil jsem to podobně před léty, když jsem konvertoval do televize všemožné filmy a pohádky pro děti - stará telka uměla jen formát *.MP4. Je to práce k zoufání a žrout času. Někdy se to ani nepovede. Dneska bych to nedělal. Moje rada - telku vyhoď a kup si pořádný moderní přístroj.

MMorous
Registrace: 10/2019

@Petrmuz92

Když už načerno stahuješ filmy, tak si ověř, jestli to tvoje televize umí. To, že některé formáty nejsou podporovány, je v pořádku. Předplať si některou online službu a máš to v odpovídající kvalitě.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Z času na čas sa tu objavuje opäť téma prehrávania filmov cez USB na TV.
Ja osobne som s takýmto "prežitkom" skončil už pred mnohými rokmi. Preferujem výhradne prehrávanie filmov a seriálov cez linuxové stb. Podpora snáď 99% typov videoformátov, netreba nič fyzicky prenášať, či pripájať/odpájať USB kľúč. Je to prosté, k linux stb je pripojený interný/externý HDD natrvalo. Film, seriál stiahnem do mobilu, alebo do PC a cez FTP po domácej LAN (wi-fi) sieti pošlem na HDD do stb.
A keby náhodou?! sa vyskytol problém nefunkčného prehrávania videa (inak vianoce myslím, bývajú častejšie, než takáto situácia! :laughing: ), tak mám ešte ďaľšie riešenie - t.j. android media box (ten už skutočne prehrá všetko!). Tu je možnosť pripojenia sa cez Sambu na HDD v linux stb a použiť niektorý z osvedčených playerov videí.
Toť vsjo z mojej strany.
Veľa zdaru prajem pri prehrávaní videí priamo cez USB vstup na telke! Za mňa - Už nikdy viac! :))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Ještě nezapomeň prozradit, jak dokážeš stáhnout do mobilu dvouhodinovej film cca 5 GB a potom ho přes wifi poslat do televize cca 55 palců.

MMorous

@MMorous

Akože ako? Veď normálne, do mobilu len cez wi-fi. Nebudem si predsa zbytočne míňať ďáta od mobilného operátora, či?
A myslím si, že na veľkosti tv nezáleží pri prenose dát, to s tým nemá nič spoločné. :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@MMorous

Prepáč, ale po čítaní Tvojich "vysoko" odborných príspevkov v iných vláknach ma prekvapuje táto otázka :)) Ako stiahnúť film do mobilu? Dokonca netreba ani do mobilu. Ak máš nejaký NAS alebo linuxový server tak cez mobil to pošleš na display telky. A čo má spoločné veľkosť obrazovky s posielaním "filmov" do telky?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Petrmuz92

Kolega mi dneska říkal, že má u Samsungu stejný problém. Řeší to tak, že flashku strčí do Blu Raye a přehraje všechno.

MMorous

Neustále stejný evergreen: TV Samsung mi nepřehraje........
Na vině je jejich OS Tizen, od kterého Samsung sveřepě odmítá ustoupit. OS v TV LG, Panasonic, a obzvlášť Android v TV Sony, Philips, TCE ale i exotickém chorvatském Vivax jsou podstatně přátelštější k uživatelům, a většinou přehrají všechno. Tvrdohlavost Samsugu přiznat, že jejich Tizen za moc nestojí je pověstná. Tohle si musejí vyřešit zákazníci sami se sebou a tyhle výrobky nekupovat, případně jestli nebyli kvalifikovaně informováni, TV vracet.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra