![]() |
|
Formuler - MYTV Online 2Ahoj, zakoupil jsem Formuler GTV a je v něm aplikace "MYTV Online 2", kterou mají jako nativní.Máte s tím prosím někdo zkušenost? Jde mi o vyzkoušení, zdali nějaký z CZ poskytovatelů tuto apku podporuje, případně, zdali se někomu povedlo zprovoznit pro O2TV, Skylink, sledovani.tv, .... Díky za informace, Martin |
ulvr
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Bohužiaľ u nás to nepodporuje asi nikto. Musíš si zohnať nejaký playlist k TV službám. Pritom parádna aplikácia, ktorú vyvíja Formuler. Ja tam mám zatiaľ iba .m3u playlist vygenerovaný zo SAT boxu VU+ a nejaký ten EPG.xml k popisom programov. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Aplikaci od o2 si tam pres Google play doinstalujes, funguje... jinak formuler doporucuji, mam s nim jen dobre zkusenosti a vlastnim uz nekolikatou radu. MyTvOnline 2 beha skvele. Podporuje-li to konkretni box, muzes pres to sledovat zaroven jak pozemni, tak iptv vysilani z url/playlistu, co si tam nahodis |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPApky tam nainstalované mám. Ovládání mi moc nevyhovuje, proto pátrám dál. Zatím funkčně nejlepší se mi líbí "Sledovani.tv", rději bych ale O2.Máš prosím playlist, který si mohu do MyTv natáhnout a vyzkoušet? Díky. |
ulvr
![]() |
|
@MartinPJinak mám Formuler GTV a šlape celkem svižně ;o) |
ulvr
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Chcelo by to nejakého zdatného programátora, ktorý by vytvoril portál. Niečo by sa zrejme dalo použiť z pluginov do KODI. Veď je to vlastne čosi podobné. |
Spacer
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Ja čakám, že konečne dajú k Formuleru GTV ešte satelitný tuner a bude to box snov. ;-) |
Spacer
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Ozaj je tam na Android TV aj appka pre Skylink? |
Spacer
![]() |
|
@SpacerAno, je tam apka i na Skylink.O2TV se tam musí dá slovenské přes APK soubor, ale funguje. O2 údajně letos chystá novou apku. Satelitní vstup mi tam nechybí, chci sundat parabolu ze střechy. |
ulvr
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2Čauky asi jsem truhlík ale vůbec nevím jak nastavit mytv online 2 aby mi v něm fungovaly programy s mého sat vu |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2No ja mám vo VU+ Black Hole image a tam je v BH aplikáciách Tuner server, ktorý vygeneruje .m3u playlist s naladenými stanicami. Ten si potom natiahneš do MYTVOnline.V .m3u to vyzerá asi takto: #EXTM3U #EXTINF:-1,Jednotka http://192.168.5.106:8001/1:0:19:1329:CA2:3:EB0000:0:0:0: #EXTINF:-1,Dvojka http://192.168.5.106:8001/1:0:19:132A:CA2:3:EB0000:0:0:0: atď. |
Spacer
![]() |
|
RE: Formuler - MYTV Online 2... alebo je jednoduhšie vygenerovať playlist cez OpenWebif. Proste klikneš na ikonku vedľa svojich Obľúbených programov. |
Spacer
![]() |
|
![]() |