Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Irdeto nebo Viaccess orca

Ahoj.Da se odhadnout jak to bude s Irdeto? Odešel mě StB a nevím zda nekoupít už Kaon. Neovlivni to zase Nagra? Aby me pak zase nezustali oči jen pro pláč.

Sony 42W650

broze
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto nebo Viaccess orca

pokud nespechas pockej na nagru. pokud pospichas vem modul irdeto. ten KAON je predrazenej takze nesmysl. Viacess Orca bych uplne vynechal. ale je to tvoje rozhodnuti. ono i ty nove moduly a stb nagra urcite nebudou z nejlevnejsich jak uz je u skylinku zvykem.

kristian1
Registrace: 7/2016

vezmi niečo čo teraz zožerie tvoju irdeto kartu a do buducna sa do toho dá vopchať modul nagra/viacess ak bude treba.. vryptobox 750, nejaké amiko alebo lepšie nejaký linux..

noces
Registrace: 9/2010

Je to jak v Kocourkově. Dejte si 02TV nebo Digi Tv a máte klid. Už nikdy Skylink. Jsou to Unterwasermani nic jiného. R^ R^ R^

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@satmana

Nevšiml jsem si, že tazatel si chce platit přehršel zbytečných programu. V Kocourkově možná mají všichni O2, ale ostatním ve většině stačí Skylink.

vlcek
Registrace: 1/2009

nemyslim si ze by ostatnim stacil skylink,mozna tak ostatnim pozemakum.
toho irdeta bych se nebal,s jejich rychlosti pojede jeste deset let :)))

kristian1

Při počtu kolik je Irdeto přijímačů tak dříve vypnou Viaccess

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

presne tak, toho Viacess bych se zbavil prvni hned po cryptoworksu,👍 to byl jejich ulet

kristian1

@lubos3nec

Tak tak.Jejich přijímaču skylink ready a modulu Irdeto je mezi lidma moc a moc to by nebyl štastný tah toto kodování odmáznout. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Moc to komplikujete... V TV mám Viaccess bezkartový modul, v niektorých DM moduly Irdeto s kartami, niekde karty bez modulu, prípadne žiadne karty... ;) Stále niečo pôjde, len si stačí vybrať... A keď už, niečo sa dá do šuplíku na pamiatku, ako napr. CryptoWorks... Tiež to istí internet, tak vo co go ... ? ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@satmana

Tak na druhou stranu, má Skylink oproti O2TV a DigiTv lepší kvalitu obrazu. A pokud využijete akční nabídku balíčku Multi na rok za 2500kč, to je nějakých 210kč na měsíc, tak je to cena srovnatelná jako u jiných operátorů.

john72
Registrace: 7/2011

@broze

Kartu máš Irdeto, tak k ní kup kvalitní Irdeto přijímač, jak ti radí Noces. Ten Kaon s kartou Viaccess nemá dobrý obraz, navíc karta je spárovaná s přijímačem, jinde ti nebude fungovat, třeba do budoucna v nějakém modulu.

john72

@john72 přesně o tom žádná. Vyzkoušel jsem O2 tv, Lepší tv, t-mobile go, Kuki, Telly tv. A o ničem, kvalita obrazu a ovládání aplikací. Cena taky není nijak růžová při koupi nej balíčků. Zůstal sem u odsuzovaného Skylink komplet. Nechápu jak někdo zruší sat přjem a přejde na internetovou tv. Možná kvůli zpětnému přehrávání, nebo sportům. A to mě tak nevadí, toto se dá řešit jinak.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Navíc máš od Skylink, Live Tv na další 4.zařízení v ceně. Je tam taky možnost zpětného přehrávání a kvalita obrazu mi přijde stejná, ne li lepší jak na O2TV či Kuki TV.

john72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra