![]() |
|
Irdeto nebo Viaccess orcaAhoj.Da se odhadnout jak to bude s Irdeto? Odešel mě StB a nevím zda nekoupít už Kaon. Neovlivni to zase Nagra? Aby me pak zase nezustali oči jen pro pláč.Sony 42W650
|
broze
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcapokud nespechas pockej na nagru. pokud pospichas vem modul irdeto. ten KAON je predrazenej takze nesmysl. Viacess Orca bych uplne vynechal. ale je to tvoje rozhodnuti. ono i ty nove moduly a stb nagra urcite nebudou z nejlevnejsich jak uz je u skylinku zvykem. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcavezmi niečo čo teraz zožerie tvoju irdeto kartu a do buducna sa do toho dá vopchať modul nagra/viacess ak bude treba.. vryptobox 750, nejaké amiko alebo lepšie nejaký linux.. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcaJe to jak v Kocourkově. Dejte si 02TV nebo Digi Tv a máte klid. Už nikdy Skylink. Jsou to Unterwasermani nic jiného.![]() ![]() ![]() Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaNevšiml jsem si, že tazatel si chce platit přehršel zbytečných programu. V Kocourkově možná mají všichni O2, ale ostatním ve většině stačí Skylink. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcanemyslim si ze by ostatnim stacil skylink,mozna tak ostatnim pozemakum.toho irdeta bych se nebal,s jejich rychlosti pojede jeste deset let ![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcaPři počtu kolik je Irdeto přijímačů tak dříve vypnou ViaccessChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcapresne tak, toho Viacess bych se zbavil prvni hned po cryptoworksu,👍 to byl jejich ulet |
kristian1
![]() |
|
@lubos3necTak tak.Jejich přijímaču skylink ready a modulu Irdeto je mezi lidma moc a moc to by nebyl štastný tah toto kodování odmáznout.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orcaMoc to komplikujete... V TV mám Viaccess bezkartový modul, v niektorých DM moduly Irdeto s kartami, niekde karty bez modulu, prípadne žiadne karty...![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@satmanaTak na druhou stranu, má Skylink oproti O2TV a DigiTv lepší kvalitu obrazu. A pokud využijete akční nabídku balíčku Multi na rok za 2500kč, to je nějakých 210kč na měsíc, tak je to cena srovnatelná jako u jiných operátorů. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@brozeKartu máš Irdeto, tak k ní kup kvalitní Irdeto přijímač, jak ti radí Noces. Ten Kaon s kartou Viaccess nemá dobrý obraz, navíc karta je spárovaná s přijímačem, jinde ti nebude fungovat, třeba do budoucna v nějakém modulu. |
john72
![]() |
|
RE: Irdeto nebo Viaccess orca@john72 přesně o tom žádná. Vyzkoušel jsem O2 tv, Lepší tv, t-mobile go, Kuki, Telly tv. A o ničem, kvalita obrazu a ovládání aplikací. Cena taky není nijak růžová při koupi nej balíčků. Zůstal sem u odsuzovaného Skylink komplet. Nechápu jak někdo zruší sat přjem a přejde na internetovou tv. Možná kvůli zpětnému přehrávání, nebo sportům. A to mě tak nevadí, toto se dá řešit jinak.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNavíc máš od Skylink, Live Tv na další 4.zařízení v ceně. Je tam taky možnost zpětného přehrávání a kvalita obrazu mi přijde stejná, ne li lepší jak na O2TV či Kuki TV. |
john72
![]() |
|
![]() |