Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

TVT multiplex K47 Rybnik + Ornontowice

Dnes do tohoto MPXu přibyla nová tv stanice "Red Top" Již delší dobu je zde vysílána i její sesterská stanice "Red Carpet TV". Jen pro zajímavost, v současné chvíli se na stanici Red Top vysílá fim Konvoj s K. Kristoffersonem a na Red Carpet TV pak jeden z dílů seriálu CS produkce "Žena za pultem". ;)

cha-cha
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Cha cha

Jak to je s příjmem k27 z Katowic,z Skrzyczneho to beru v poho,k47-musel bych přehodit anténu/síto plzen/ ,kvůli postavení baráku-oplatí se to?,jde mi jen o poláky,jinak mám UPC,DĚKUJI HAVÍŘOV ZADKY. :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

Jak myslíš s příjmem K27 z Katowic? Já mám 2 antény, jednu na Katowice/Rybnik a druhou na Skrzyczné. Na Katowice to mám kvůli K41, protože na anténě ze Skrzyczného mám pre-echo z Rybnika, stanoviště komin EC a zároveň z téhle antény přijímám i K47, který vysílá z jiného stanoviště v Rybniku než K41. Na Skrzyczné to mám kvůli K21 + K40, zkKatowcké antény mám na nich echo. K27 z Katowic přijímám bez problémů, mám Profiler a tím pádem jsem si změnil výstupní kanály pro K27, ze Skrzyczného na K55 a z Katowic na K59, proto můžu porovnávat. V každém případě u K27 je potřeba konverze na jiný výstupní kanál do rozvodu, kvůli našim K26 a K28.

cha-cha
Registrace: 5/2007

RE: TVT multiplex K47 Rybnik + Ornontowice

Když spyko jen otočí tu svou jednu antenu, nic konvertovat nemusí... ale v Šumbarku to bude mít hodně zajímavé s pre/echy... :)

Každopádně současné polské vysílání na k47, k38, k27 a k6 nabízí možnost zajímavého porovnání výsledné obrazové kvality HD programů při různých kombinacích rozlišení (1920x1080, 1280x1080), FPS (25p, 50p, 50i) a DVB-T/H264 vs. DVB-T2/HEVC ... V současnosti jsou v těchto muxech vysílány duplicitně s různými obrazovými parametry dokonce 3 HD programy - TVN, TVN7 a TVP Kultura ;)

lance
Registrace: 10/2008

Taky Šumbark, anténa na střeše směrovaná mezi Katowice a Ornontowice jde bez problému vše z Katowic včetně nejslabšího k42 a odrazem vše cz. K47 Ornontowice s občasnými výpadky.

stapa
Registrace: 9/2006

polské programy

Horní Suchá.chrost výška 15 m veškeré polské programy na jedno síto poté zesileno a rozvedeno do čtyř tv !

a2580123a
Registrace: 10/2014

Díky pánové,já jen jestli je proč to přehazovat-barák mi dělí signál,Katovice-Skrzc.,na střechu nemůžu,z balkonu-21,26,27,28,31,40,41,44,45,-SKRZ.+Lysá a Třinec,všecho jede v poho,nejde k06,je na te 47 něco extra.děkuji

spyko

To musíš vědět sám co je nebo není pro tebe "něco extra" a jestli ti to stojí za nějaké laborování, přehled programů k47 najdeš na webu např. https://radiopolska.pl/wykaz/mux/12
podle mě je zajímavější k38 https://radiopolska.pl/wykaz/mux/198

lance
Registrace: 10/2008

polské programy

Seznam polských muxu je přehledně zde
https://www.sat-charts.eu/dvb-t.php.
Jen u mixu 34k 578 MUX-TVNT2 Katowice "Kosztowy"Krk 5 H Katowice DVB-T2 má být správně 38k.

milanh
Registrace: 2/2006

Děkuji hoši-nic přehazovat nebudu. :8)

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra