![]() |
|
Off topic tema - pre redakciuDobry den, redakcia,daju sa niekde najst nejake statisticke udaje fora Parabola.cz? Ak nie, mohli by ste zverejnit statistiku: - Celkovy pocet registrovanych clenov fora od jeho vzniku - Sucasny pocet registrovanych clenov fora - Sucasny pocet aktivnych clenov fora (posledny prispevok nie starsi ako - povedzme - 1/2 roka) - Priemerny pocet citatelov (vcitane neregistrovanych navstevnikov) fora za - povedzme - 1 kalendarny mesiac Ide mi iba o prehlad o aku velku komunitu v ramci CZ a SK ludi ide. Dakujem. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@romanssPridám ešte, koľko multinickov je a koľkí čo sú na blackliste sa registrovali zase. Mňa by zaujímali tieto čísla![]() |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Off topic tema - pre redakciuno odhaduji ze na web Parabola chodi uplne minimum zakazniku Skylinku,rekl bych tak 5% 👍 a vo vo vo tom to je |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Za to sem chodí hodně diskutujících, kteří nejsou zákazníky Skylinku a zde ukazují jací jsou odborníci právě na Skylink. Někdy je to docela zábavné, ale častěji k pláči.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
@romanss ty sa musíš asi vážne nudiť...Že sa tu diskutuje v poslednom čase veľakrát o nezmysloch je viac ako jasné... A ty by si rád ešte pridal nezmyselnú štatistiku, ktorú si síce prácne možeš spraviť sám vytvorením podrobných rešerší na tvoje otázky a to z údajov ktoré sú tu dohladateľné, to mi už jasné veru nie je... Jednoducho sa ti nechce prehrabávať v tých srač.ách, ktoré sa tu za dlhú dobu nakopili a najjednoduchšie je s tým zamestnať niekoho iného...![]() Ak chceš osloviť @redakiu, stačí to spraviť cez položku "KONTAKT" vpravo hore... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@romanssNa všetky tieto tvoje otázky, až na poslednú, tu údaje vyhladáš... Stačí si k tomu na nejaký ten mesiac sadnúť... A na Vianoce to môžeš uverejniť, ako tvoj extra príspevok... A všetci si určite so záujmom prečítame :Aký je - Celkovy pocet registrovanych clenov fora od jeho vzniku ? Aký je - Sucasny pocet registrovanych clenov fora ? Aký je - Sucasny pocet aktivnych clenov fora (posledny prispevok nie starsi ako - povedzme - 1/2 roka) ? Aký je - Priemerny pocet citatelov (vcitane neregistrovanych navstevnikov) fora za - povedzme - 1 kalendarny mesiac ? Tak na túto otázku ti neodpovie nikto... Všetky údaje na ktoré je odpoveď tu nájdeš, tak šup, šup... Držím palce aby si to do tých Vianoc stihol... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RomaneJá nevím, jestli si děláš legraci, nebo to myslíš vážně, dnes "úkolování redakce", co vymyslíš zítra...?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@romanssprosím tě, co je to to off topic ? Neumím anglicky. Jestli to znamená, že potřebuješ kontakt na redakci, tak ho najdeš tady: https://www.parabola.cz/info/kontakt/. Zkus jim napsat a pak nám dej vědět, kam tě poslal.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Off topic tema - pre redakciuPred pár dňami chcel "po domácky" elektronickou cestou eliminovať žírenie zvukových vĺn, dnes chce pre zmenu "nakrknúť" redakciu paraboly ohľadom zaúkolovania vypracovaním interných štatistickýchinformácií? Chlapče, nič v zlom, ale akosi strácaš pôdu pod nohami. Máš nereálne požiadavky - a moja otázka znie - Prečo? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
@mmiriboy"moja otázka znie - Prečo?"Nesnaz sa byt mudrym vo veciach, ktorym nerozumies. Pekne tisko citaj a uc sa ![]() Ja ked vidim temu, ktora ma nezaujima, tak sa jej nevenujem a citam ine. Ty evidentne naopak - ak vidis temu, ktora ta nezaujima, alebo jej vobec nerozumies, tak mas silne nutkanie tam vstupit a pridat dehonestujuci prispevok. Ale sklamem ta - neziskavas dobre body, ani vaznost, ani uznanie. Ziskavas pravy opak. Je naozaj skoda, ze niektorych prispievatelov nejde dat na ignore list. Chlapce, zamysli sa nad sebou ![]() |
romanss
![]() |
|
@tukanAke "ukolovanie" redakcie?Par minut prace s databazou je nejake ukolovanie? "co vymyslíš zítra...?" To sa este uvidi. Nedostatkom kreativity a fantazie netrpim. |
romanss
![]() |
|
@kristian1Mozno mas pravdu, mozno sem naozaj chodi minimalny pocet zakaznikov Skylink. Mozno zrovna ja tvorim to minimum![]() Ale vysvetlenie tohto javu moze mat racionalne jadro - vsetko im funguje ako ma a k uplnej spokojnosti, takze nemaju problemy a nemaju co riesit, na rozdiel od pouzivatelov ostatnych platforiem a vselijakych boxov ![]() |
romanss
![]() |
|
@romanssTak o tomto tvojom prispevku by som sa odvazil tvrdit, ze je to minimalne satelitny prispevok roka a zasluzi si Oskara, Zlateho leva, Zlatu malinu, no a v neposlednom rade najma cenu Oskar - vtipkar. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
blackNejhorší na tom ale je, že i když se bavíme /já se teda bavím, nevím jak Vy ostatní/ a bereme to jako vtip, on to asi myslí vážně...Romane, a proč si myslíš, že "pár minut práce" není úkol? Zkus mi to nějak zdůvodnit... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanUkol je to, co ti niekto (napr. nadriadeny) nariadi. Ukol musis splnit.Toto bola prosba, prinajhorsom ziadost, ktoru mozu odmietnut a bude to OK. Ale ak tych par minut prace tomu venuju, budem rad. |
romanss
![]() |
|
@romanssNE, vetsina z nich ani nema internet nebo ho nepouziva k temto ucelem a vetsina z nich ani nevi ze nejaka parabola existuje.o te spokojenosti bych pomlcel. tak me by naopak zajimalo kolik ma v soucasnosti skylink (bez freesat) aktivnich karet to znamena aktualne zaplacenych balicku nebo serpo ? ale to se asi nikdy nedozvime. |
kristian1
![]() |
|
RomaneA nenapadlo Tě, že když Tvé prosbožádosti vyhoví /leda tak ve snu, ale je to na redakci samozřejmě/, objeví se dalších "20 podobných pošuků", kteří budou chtít taky podávat prosbožádosti, protože..."proč my ne", když Roman může? Připadám si jako na pomocné škole s prvňáčkama..., už Ti nebudu vysvětlovat věci, které si měl pochytit doma v rodině...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@romanssVšechno jim funguje? A co čerstvé vlákno o poruše zvuku jejich kanálů v přijímačích Vu+, která jak přišla, tak zase zmizela? A hlásilo to víc lidí, takže to asi nebyla závada klientského HW... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@kristian1"vetsina z nich ani nema internet nebo ho nepouziva k temto ucelem"A to ty vies ako? "to se asi nikdy nedozvime" To se urcite nikdy nedozvime. Nanajvys tak hrube cislo Pocet zakaznikov. |
romanss
![]() |
|
@tukan"dalších "20 podobných pošuků""Nuz, ja si to iste myslim o tebe. "Připadám si jako na pomocné škole s prvňáčkama" Tak isto si pri komunikacii s tebou pripadam ja. "Ti nebudu vysvětlovat věci, které si měl pochytit doma v rodině..." Ja budem voci tvojej invektive slusny a o tvojej vychove radsej pomlcim. |
romanss
![]() |
|
@Bad PeteJedna zavada Skylink vo vysielani na "sto" zavad klientskeho HW.A toto ides porovnavat? ![]() Pozri si pocet prispevkov typu "zavada na HW" za mesiac/kvartal/rok a spocitaj pocet zavad "Skylink". ![]() |
romanss
![]() |
|
@romanssOny totiž "závady na HW" (klientském) se nikde nehlásí, to si většinou řeší dotyčný klient se SL nebo případně technikem / obchodem.Ale já ti tvé bezbřehé nadšení neberu, chraňbůh abych někomu upíral jeho svobodně vyjádřený názor. Jen jsem chtěl poukazát na fakt,že to je stejné jako u každého jiného operátora... Furt je to jen technika a ta je poruchová, ať se její majitel jmenuje jak chce... ![]() K tomuto tématu se dále nevyjadřuju, tam si autor pravidelně může koledovat o ovoce... ![]() Hezký den ti přeji ![]() |
Bad Pete
![]() |
|
@romanssU "se nikde nehlásí" mi vypadlo "do fóra, když je to u jednoho člověka"... |
Bad Pete
![]() |
|
@Bad Pete" já ti tvé bezbřehé nadšení neberu,"Ja ziadne "bezbřehé nadšení" zo Skylink nemam. Som spokojny klient - ale len do takej miery, do akej to Skylink umoznuje. Inymi slovami, co ponukaju, to funguje. Problem je v tom "co" ponukaju - a tm som krtikom Skylink-u. Oni tam dobre vedia, kolko staznosti odomna museli riesit... ![]() |
romanss
![]() |
|
@romanssTak to jo...![]() |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Off topic tema - pre redakciutak podle me serpo je uplne v pohode,za tech 120 resp ted mini za 150 je to krasna nabidka,ovsem s balickama uz je to ponekud horsi. na princip s.ru, kupuju sluzbu a ne princip. |
kristian1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |