![]() |
|
Roland GarrosNeuvěřitelný Eurosport 2 v české verzi začal dávat přenosy z RG,a to tak,že v nejlepším přerušil zápas Kvitové s Minnen.Přednost dostal mužský tenis.Prý dokoukejte na ES Playeru. Radši to sledovat na zahraničních programech,kde takovou"prasárnu" nedělají. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@jerzymonacká tenistka mě nezajímá... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 326 |
![]() |
|
@dawis77Nejde o ni,ale o Eurosport.Když to nehodlají dovysílat,tak ať to radši nedávají vůbec. |
jerzy
![]() |
|
RE: Roland Garrosvšetko riadi francuzska réžia a niekedy samotní komentatori su prekvapení čo to tam vo francuzsku stváraju...to isté bolo vela krát pri zimnych športoch,kde napriklad sa išiel v jeden čas biatlon,kde bolo vela sk-cz športovcov a mužske alpske lyžovanie,kde nebol žiadny sk-cz športovec a oni dali prednost tomu lyžovaniu,lebo tak sa vo francuzsku rozhodlo...umna tieto programy už dávno skončili..naposledy som mal eurosport zapnuty,ked dávali ME vzpieraní,lebo to som nemal kde pozerat....ešte sa mi unich páčia aj tie neustále reklamy..v minulosti,ked som tam pozeraval tenis sa vela krát stalo,že sa nestihli vrátit spat na prenos včas...proste skončil gem oni dali reklamu a vrátili sa spat do vysielania ked už to bolo 30:0 v dalšom geme |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@jerzyvšak jasné,máš pravdu... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77potom ta nemozu zaujimat vrcholovi sportovci v individualnych sportoch ale vacsinou len druhotriedny no co uz este si si nezvykol ze vsade vlanu v tomto svete len peniaze ale najhorsie je to tam kde tie spinave |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@vlado 07ne prostě si mi to hnusí,peněz mají že neví co s tim,mají zabezpečené celé generace a ještě musejí podvádět na daních!ještě jednou je to hnus. |
dawis77
![]() |
|
RE: Roland GarrosKvitová se dala dokoukat na iptv ale ta Buzková taky dávaly ale obraz mlha na iptv možná na tom EU Playeru na pohodu já sledují jen free |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Roland GarrosKdo podvádí na daních? Máš pro to nějaké důkazy? Hlásil jsi to? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 959 |
![]() |
|
@zzzJeště se jich zastávej.tak ono to asi není proti zákonné ale je to neetické a vypovídá to hodně o daném člověku!a hnusí se mi to.Na takové hyeny by si ta slavná EU už konečně měla posvítit! |
dawis77
![]() |
|
@frenk2beIN Sports HD 6, full HD 50 FPS, jako břitva |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@dawis77Můžu vědět, čím se živíš? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@bretahdo toho ti nic není,sorry jako..Na úplné vyskakování to není,ale nestěžuji si... |
dawis77
![]() |
|
RE: Roland GarrosJá se nikoho nezastával. Ptal jsem se, kdo podvádí a jestli jsi to hlásil. Páč je to tvá povinnost. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 959 |
![]() |
|
@frenk2Siniaková - Bouzková byl parádní zarputilý tenis,u mě s kvalitním obrazem.Samozřejmě na zahraničním tv programu.Bez EUS Playeru se obejdu. |
jerzy
![]() |
|
@zzzvšak ty víš jak to myslím a o co mi jde...Psal se že to není nezákonné,ale krajně neetické a že to vůbec ty monacké tenistky nemají zapotřebí...Např. Radwanska celý život měla jako rezidenci uvedenou Krakow,taky se tam narodila a co jen to šlo tak tam fakt žila a žije dodnes..A jak se ji na to novináři ptali,tak jim odpověděla že by v životě ji to nenapadlo jít do daňového ráje,asi tak... |
dawis77
![]() |
|
RE: Roland Garros@michalnew to máš pravdu, jako břitva. Mám ho ve 4K.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
Dawis77Ty jsi především velkej v.. Kvitová pochopitelně nijak nepodvádí. Nedělá nic, co by nebylo legální. Vydělává hodně peněz, tak je logické, že žije tam, kde jsou nízké daně. Taky by mě nebavilo živit zdejší sebranku politiků, nepracujících čmoudů atp. A zapomen na to, že ta holka je v Čechách někomu něco dlužna. Ty jsi pouze primitivní závistivec, jako většina Čechů..On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonměli by si už na takové vych.ánky konečně posvítit!A udělat takové zákony kdy tohle nebude možné...Není to logické,zdaleka to tak nedělají všichni.Možná není nic dlužna ale ať sakra nereprezentuje česko ale monako! |
dawis77
![]() |
|
RE: Roland Garrosškoda,že včera nevyletěla,moc sem si to přál... |
dawis77
![]() |
|
RE: Roland GarrosTohle je smutné, škoda slov...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@dawis77Petře Kvitové budu vždy fandit, ať si má bydliště kde chce, to je její věc. Je to Češka. A jak píše Saxon, já mít tu možnost, udělám to samé - živit naše politiky a všechny nemakačenky, to fakt ne.Takže dawisi, raději bys obětoval všechna naše vítěztví ve Fedcupu anebo tehdy Ti nevadilo, že nás Petra reprezentovala? Bronzovou medaili na OH2016 anebo vítězství ve Wimbledonu bys taky vrátil Monaku? Já jsem rád, že je má Česko. Tato závist Čechů se táhne od nepaměti, vzpomeňte co udělali komunisti Lendlovi, kolik vítězství jsme mohli jako Česko mít, naše smůla, tak tenisovou slávu pak mělo USA. A stejně tak vždy budu fandit mladému Kordovi. Co na tom, že reprezentuje USA. Táta Čech, všichni kolem Češi.... |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@jirka67nemíním o tom už debatovat,prostě je kvůli tomu nesnáším o hotovo!A Kordovi fandit?Tomu amíkovi?Děláš si sradu?Ten který neumí ani slovo česky a ani neví kde je ČR?To bych musel být padlý na hlavu!A konec této debaty. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77jsi jen obyčejný nuzák, který ze sebe dělá chytrého svými "zaručenými zprávami" na poli vysílacích práv. jenže jsi tak zahleděn do sebe, že Ti vůbec nedochází skutečnost, kdy jsi na tomto fóru všem pro smích - mě ne, protože na lidské ubohosti nic k smíchu nevidím |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Roland GarrosHoši, hoši, tohle jsou komplikované filozofické otázky, které tady nevyřešíte. Je škodovka v dnešní době česká firma, když jí kompletně celou vlastní němci? Je coca-cola americký výrobek, když se pro naše obchody vyrábí u nás z našich surovin? Je Petra Kvitová ještě češka, když bydlí a daní v Monaku? Tomuhle se říká globalizace. A to už je úplně něco jiného, než na co jste zvyklí vy.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Roland GarrosHádáte se![]() ![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |