Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Klávesnica k android TV

Zdravím všetkých. Mám klávesnicu k smart tv Trust. Klávesnica má cca 4 roky. Pripoil som ju k android tv Sony a zistil som, že mi nefunguje cez klávesnicu tlačidlo Home. Z niektorých aplikácií nedokážem odísť. Musím použiť diaľkové. Viete doporučiť klávesnicu k tv Sony, kde všetko funguje ?

Fittipaldi
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Klávesnica k android TV

LOGITECH K400 nemám problém, tl. home funguje. Schválně jsem ji před chvílí zapojil, jinak ji nepoužívám, protože mi nenapadá na co, když mám na DO hlasový.
**** POZN - pokud se vyskytnou problémy s hlasovým na DO nebo na bezdrátu - klávesnici, nejprve zkuste vyměnit baterky, tam bývá první problém
m

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Ďakujem za reakciu. Práve túto klávesnicu som chcel kúpiť.

Fittipaldi
Registrace: 10/2005

@Fittipaldi

K Android TV SONY od začiatku používam väčšinou druhý diaľkový ovládač RMF- TX100E s hlasovým ovládaním... Klávesnica, dokonca ani vyvolaná na obrazovke mi nikdy nechýbala... Základnými tlačítkami a posúvaním prstu + hlas sa dá ovládať komplet všetko... Rýchle a spolahlivé... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

RE: Klávesnica k android TV

Souhlas Maneto.
Když už se nakouslo to hlasový, chctěl bych přidat, že číslovky rozpoznává hlasový jako celé slovo. Např. 127 - když řekneš 1-2-7, tak to nebere. Musíš říct stodvacetsedm.
Nebo třicetjednatisícdvěstěpatnáct.
- Hlasový žere baterky víc než je obvyklé, v DO normálně vydrží několik let, v hlasovým jsem je měnil za rok 2x.
-- Hlasový je super hlavně na YouTube - je rychlý a rozpoznává dobře i anglický slovíčka.

MMorous
Registrace: 10/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra