![]() |
|
Klávesnica k android TVZdravím všetkých. Mám klávesnicu k smart tv Trust. Klávesnica má cca 4 roky. Pripoil som ju k android tv Sony a zistil som, že mi nefunguje cez klávesnicu tlačidlo Home. Z niektorých aplikácií nedokážem odísť. Musím použiť diaľkové. Viete doporučiť klávesnicu k tv Sony, kde všetko funguje ? |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: Klávesnica k android TVLOGITECH K400 nemám problém, tl. home funguje. Schválně jsem ji před chvílí zapojil, jinak ji nepoužívám, protože mi nenapadá na co, když mám na DO hlasový.**** POZN - pokud se vyskytnou problémy s hlasovým na DO nebo na bezdrátu - klávesnici, nejprve zkuste vyměnit baterky, tam bývá první problém m |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousĎakujem za reakciu. Práve túto klávesnicu som chcel kúpiť. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
@FittipaldiK Android TV SONY od začiatku používam väčšinou druhý diaľkový ovládač RMF- TX100E s hlasovým ovládaním... Klávesnica, dokonca ani vyvolaná na obrazovke mi nikdy nechýbala... Základnými tlačítkami a posúvaním prstu + hlas sa dá ovládať komplet všetko... Rýchle a spolahlivé...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Klávesnica k android TVSouhlas Maneto.Když už se nakouslo to hlasový, chctěl bych přidat, že číslovky rozpoznává hlasový jako celé slovo. Např. 127 - když řekneš 1-2-7, tak to nebere. Musíš říct stodvacetsedm. Nebo třicetjednatisícdvěstěpatnáct. - Hlasový žere baterky víc než je obvyklé, v DO normálně vydrží několik let, v hlasovým jsem je měnil za rok 2x. -- Hlasový je super hlavně na YouTube - je rychlý a rozpoznává dobře i anglický slovíčka. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
![]() |