Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

ct sport-nova sport

mam dotaz nemate taky dnes vypadky signalu u frekvence 11843 u tely??ted jsem byl asi 3x bez signalu na par sekund u ct sport jak je hokej a jeste mi to udelalo u stejne frekvence odpoledne u nova sport 1..v dobe vypadku jine stanice byly v klidu.

kolopik
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ct sport-nova sport

Ahoj!
Mě to také nejede.Je to nějaká problémová frekvence-pokud je špatné počasí.
Mám Freesat-dotovaný přijímač.
Karel
:((

KARELBALIK
Registrace: 8/2006

@KARELBALIK

zacal hokej svedsko-svycarsko a na zacatku utkani to udelalo 3x behem 3minut na par sekund a pak uz byl klid as do ted...to u nas venku bylo normalni pocasi bez zadneho deste i slunko uz zapadalo...jak to vypadlo u ct sport tak jsem rychle prepnul treba na NOVA a tam sel obraz v klidu..tak mozna nekdo napise tady vice k te frekvenci.

kolopik

nevite cim to je,ze opet mi vypadl na par sekund signal u ČT sport nebo NOVA SPORT 1 jinych stanic s te frekvence jak venku vic prselo 70% NA INTENZITE a jine programy sly v klidu a byla qualita skoro 70-80% treba PREMIER SPORT ??mi to nikdy nedelalo bud to jelo vsechno i v desti silnejsim nebo to vsechno vypadlo naraz ty programy...ct sport nebo nova sport 1 mam ted okolo 100% qualitu ...akurat mi je divne,ze u stejne frekvence 11843 mam u programu PARAMOUTH NETWORK jenom 53% misto abych tam mel 100% jak u ct sport a nova sport 1.

kolopik

Jestli ten problem s obcasnam kratkodobym vypadkem nema nahodou souvislost s nedavnym spustenim nekterych programu na novych TP pro DIGI/Telly/T-Mobil/Magiosat. Kde vysila nove CT sport HD, Nova sport1 HD....ty jsou z TP 12456/V z Thoru.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ke spusteni pristupu programu pro zakazniky doslo prave 25.5.. Na stavajicich parametrech ma byt ukoncen pristup kodovani pro zakazniky DIGI/Telly... v polovine cervna.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra