![]() |
|
Deltacam duoZdravím,před několika dny byl na zdejším webu uveden článek DELTACAM DUO - univerzální CA modul nejen pro Skylink. Dovolím si v této souvislosti položit otázku: Má někdo zkušenost s použitím tohoto modulu pro satelitní Telly s kódováním Nagravision? Díky za reakce! |
Hafík
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
@Hafíkhafíku,hafíku. Proč si myslíš,že Telly tzv. páruje karty s modulem??_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Deltacam duoNo to já nevím, že páruje kartu s modulem.Pokud ano, je to jasné. Pak je ale zvláštní, proč CA (i) prodává, a karty jen zapůjčuje.h. |
Hafík
![]() |
|
Tellykarty neparuje,ale v jiným modulu ti nepojede. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Deltacam duoA jaký je důvod, když tedy modul a kartu Telly nepáruje, že v jiném modulu "nepojede"?No a ten modul Telly dokáže rozkódovat alespoň dva programy současně? Díky! |
Hafík
![]() |
|
@Hafíkten modul dokáže 4 stanice a platí čo píše decmen |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Deltacam duoPokud máš pro modul programátor a znáš potřebné klíče, dají se tyto klíče do modulu nahrát a pak karta s největší pravděpodobností pojede. Ale to je pouze teoretická informace. Těžko budeš hledat někoho, kdo by ti s tím pomohl. Já určitě ne. Jen jsem se zajímal o to, co všechno modul umí.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@Hugoczčiste teoreticky ak by poznal potrebné kluče na čo by to strkal do nejakého modulu![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Deltacam duoJe to tu diskuze o modulu, tak jsem napsal info o modulu. Článek jsem nečetl, ale třeba ani nevěděl, že se dá modul přeprogramovat.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
![]() |