![]() |
|
Set-top box DVB-T2,android UHDZdravím. V minulém roce se u vás nějakou dobu vysílal program NASA UHD. V Polsku se tento rok má začít vysílaní TVP 4K. Můžete mi poradit, které set top boxy s podporou DVB-T2/HEVC a androidem prodávané v ČR by byly schopné přijímat toto vysílání Nasa UHD? Děkuji. |
Artur
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
@ArturLinuxové UHD boxyT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 124 |
![]() |
|
RE: Set-top box DVB-T2,android UHDJa mam https://www.dmtrade.pl/p18176,usluga-canal-box-4k-ultra-hd-iptv-android-tv-9-0.html - je to levny a ma to DVB-T2 UHD a oficialni Android TV. Jedina vada je, ze to nema klasickej Android TV launcher, ale musi se jit pres polskej myCANAL. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Set-top box DVB-T2,android UHDUvedený program občas pozriem, ale že by to bolo nejaké terno. Nečakaj od toho zázraky |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 539 |
![]() |
|
RE: Set-top box DVB-T2,android UHDPokud nemáte TV UHD, tak vám settopbox DVB-T2 je k ničemu. Dnes jsem narazil na zajímavou cenu u TV Smart TV na Android ? 9.0 METZ 42MTC6000 za 6.500Kč.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Set-top box DVB-T2,android UHDhttps://www.parabola.cz/clanky/7082/di-way-and-4x4-dvb-t2-set-top-box-pro-dvb-t2-hevc-s-androidem/Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Set-top box DVB-T2,android UHDkuliva jednomu pozemnimu 4k kanalu kupovat android box ???4k mas na satu nebo na netfixu BTW: napodzim byla v akci i 65UHD s android TV 10 za 12 :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
JimmyMůžeš nějak objasnit, nebo dovysvětlit svoji větu "Pokud nemáte TV UHD, tak vám settopbox DVB-T2 je k ničemu"? Nějak mi nedává smysl...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
Set-top box DVB-T2,android UHDZatím jsem vzal pod úvahu dva boxy, a to: DI-WAY AND-4X4 DVB-T2 H.265 Android 4K a EVOLVEO Hybrid Box T2, Android & DVB-T2.Výše zmíněný CANAL+ BOX 4K (Skyworth HY4001) už mám a není to, co teď sháním. Právě proto jsem obrátil hlavně na ty, kteří mají podobné boxy a sami úspěšně naladili program NASA UHD. Mohl bych chvilku ješte počkat a koupit si tuner od TVP, který bude zanedlouho v prodeji, ale nechci zase kupovat navržený tuner od operátora. |
Artur
![]() |
|
@tukanNo kdyby měl TV UHD, tak by nesháněl settobox UHD . Přeci každá TV UHD snad má už příjem DVB-T2.No a jestli nemá TV UHD, tak mu na TV HD stejně settobox UHD nepomůže ke kvalitnímu obrazu. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
Jimmy"K ničemu" a "ke kvalitnimu obrazu" jsou dost rozdílné věci, věčšině ten hd obraz "stačí", ale nijak zvlášt to rozebírat nechci, jen jsem se zeptal...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
Set-top box DVB-T2,android UHDDoma mám tři velké UHD televizory a všechny jsou připojeny k externím satelitním a pozemním přijímačům. Důvod pro mě je zřejmý. Ale můžete se spokojit s tím, co dala továrna. |
Artur
![]() |
|
@Artura co Gigablue IP 4K ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Artur![]() ![]() ![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 539 |
![]() |
|
@JimmyS tou UHD TV máš síce pravdu, ale!Pri použití externého stb, hlavne na báze linuxu, prípadne androidu sú tie možnosti ovládania, nastavenia a funkčnosti na oveľa vyššej kvalitatívnej úrovni ako keď použiješ len samotný tuner v TV. Tiež preferujem už mnoho rokov v domácnosti použitie TV iba ako "zobrazovača signálu". T.j. ku každej telke v domácnosti je pripojený min. jeden linux stb (A to v prevedení combo, resp. viactuner) + k niektorým TV aj android mediálny box. Čiže v praxi je mi čum a fuk, že akú tunerovú výbavu má samotná telka, vrátane dostupných aplikácií v telke. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
@mmiriboyS tím souhlasím. Jenom jsem chtěl upozornit, že pokud nemáš UDT TV, tak pak set-tobox ti neumožní sledovat programy v UHD kvalitě.Sám mám novou TV SONY s androidem + Octagon SF8008. A skvěle se doplňují. Je pravda, že SONY s androidem mi umožní sledovat Magio Go, Netflix, KODI a plno dalších aplikací. Myslím, že je přehlednější než Octagon. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@JimmyTu ťa trošku poopravím - ak spustíš UHD program na 4k stb do telky, ktorá je v prevedení full HD, tak ti samozrejme telka zobrazí aj tento program - t.j. "bude hrať", ale bude len vo full HD rozlíšení, pretože aj samotný stb v takomto prípade na vyššie rozlíšenie nenastavíš!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
![]() |