Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Plugin CSFD nefunguje

Zdravim, nevie biekto kto prosim preco nefunguje plugin CSFD pre enigma2 ? Od vcera vecera je celkom nefunkcny :(

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plugin CSFD nefunguje

Web stránka csfd prešla dizajnovou úpravou, tak pravdepodobne preto plugin nefunguje.

peto20008
Registrace: 1/2015

Co ma spolocne web stranka s pluginom pre CSFD na E2 ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ahoj, dnes to píše, že titul nebyl v databázi nalezen. Tak už nemusím psát další dotaz. Asi oprava nebude jen tak, že? Pokud vím plugin CSFD nebyl dlouho aktualizován.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@LucaBrazza

Plugin odnekiaľ sťahuje dáta. Ja neviem či priamo zo stránky, z nejakého servera alebo z iného zdroja nie som autor pluginu. Len viem že plugin ešte fungoval, keď csfd ešte mala svoj klasický formát a prestal fungovať po zavedení nového dizajnu. Možno náhoda

peto20008
Registrace: 1/2015

presne tak na stránke sú zmeny plugin už nebol aktualizovaný cca 2 roky ak to autor alebo niekto kto sa v tom vyzná neprispôsobí je po plugine

peto197601
Registrace: 3/2019

No další užitečný plugin umírá. Už jich tam mám stále méně.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@petrkl

To hej, tohto pluginu skoda. Tusim jeden z jeho tvorcov, @petrkl bol aj na tomto fore.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Co ten plugin robil? Na co sa pouzival? Dik.

romanss
Registrace: 7/2018

Něco jako EPG. Ale podrobnější informace o programu, plus hodnocení uživatelů. Jedna až pět hvězdiček. Bylo to hned po ruce bez hledání na netu nebo v mobilní aplikaci CSFD.I když dnes už ty filmy každý většinou zná. Pořád je opakují dokola.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@romanss

občas som si pozrel hodnotenie nejakého filmu v plugine, či vôbec má význam sa naň začať pozerať ;)

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

@digitals @milde

Dakujem vam.

romanss
Registrace: 7/2018

Autor pluginu už pracuje na oprave.
Zdroj: fórum venujúce sa enigme

Paterliny

@digitals

Pravověrný cinefil stejně sleduje jenom filmy, kterým dal verbal 4 a více hvězdiček.. :laughing:

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@romanss

Presne, ako tu pisu, pri vybere programov si si klikol na ten plugin a mal si tam komplet vsetko o filme (relacii), popis, hodnotenia, komentare, osoby a obsadenie. Vyborna vec. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ani v stream cinema 2 nejde denné typy od čsfd neviem prečo

satmaker
Registrace: 11/2011

@satmaker Stream Cinema2 nevím coje. Já ji mám bez té dvojky. A ta už není dávno podporována, ale hraje. U Stream Cinema Community ifo o filmech funguje nadále, tak jak fungovalo.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Scruffy

nejak tak, ale rozhodujúce u mňa bolo celkové skóre :) no filmy takmer nepozerám, som skôr na hudbu a správy

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

@digitals ano přesně tak. Od toho to hodnocení bylo. Taky mě to pomáhalo ve výběru filmů. Když jsem ho ještě nikdy neviděl Přece nebudu sledovat, když tam napíší, že je to brak se žádnou, nebo jednou hvězdou. A taky byl Rv

milde

Som velmi rad, ze autor pracuje na oprave. Pre mna super plnohodnotny plugin. V podstate ho vyuzivam neustale namiesto EPG.

swina62
Registrace: 9/2010

jojo, CSFD používám ze všech pluginů nejčastěji, tak snad bude nová verze co nejdříve

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Tak zatial nam musi postacit iba CSFDlite, ktory funguje. Mam ho vo VU+Uno4k a funguje. Otvára cez EPG trochu inak ako bol klasicky. Tlacitkom EPG vojdem do EPG. Nasledne sa dam na relaciu-film, ktory chcem vidiet na csfd, opat stlacim tlacidlo epg to mi da informacie z epg a nasledne tretie stisknutie tlacitka epg mi da ponuku z csfd. Mam OpenPLi 7.2 a funguje. Docital som sa, ze ak nahodou nefunguje cez epg je potrebne este doistalovat doplnok Imdb, ktory csfd integruje do epg. Mne, ale funguje aj bez neho. Tu je link na stiahnutie csfdlite http://upload.gsmobil.net/Linux%20Plugins/CSFD_Lite/

swina62

@swina62 mám ten samý STB, ale do CSFD na ifo pořadu se dostanu daleko jednodušeji a rychleji. Nakonfiguroval jsem si žluté tlačítko na dlouhý stisk a jsem tam hned. Krátký stisk používám na něco jiného. :))

milde

jasne.....vidis to ma nenapadlo.

swina62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra