Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Wisla- Skryczne

Jedou Vám kanály z tohoto vysílače?Mě ode dnešní cca 10 hodiny tma,díval sem se na stránky Emitelu a nemají tam naplánovanou výluku,takže problém asi u mě....Díky za info.

dawis77
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

@dawis77

K21,27,40,41 OK R^

mini
Registrace: 7/2009

@mini

u mě ani ťuk,něco se muselo stát....Sakra.

dawis77

RE: Wisla- Skryczne

teď sem zjistil že k27 mi hraje jako jediný,tak to je ještě divnější,tomu už nerozumím vůbec...

dawis77

@dawis77

asi by to chtělo nějaký měřák :-/

mini

@dawis77

Nevím jaké je tvé místo příjmu a anténa, ale dnes byly mírně zlepšené podmínky tak je možné, že se díky SFN ruší několik vysílačů. U mě např. ráno nešel k32 z Krížavy.

stapa
Registrace: 9/2006

@dawis77+ stapa

K6,21,27,40,41 + 32,35 + 26,28,31,45 celoročně i v současnosti vždy bez problémů za jakéhokoliv počasí :lookaround:

mini

@mini

A jak jde k47 z Rybniku?

stapa

Směr Katowice

k47 - TVT | STARS.TV | TVN HD | TVN7 HD | Eska TV Extra | Red
Carpet TV jde s občasnými výpadky,
k38 - TVN HD (HEVC) | TVN 7 HD (HEVC) | TTV HD (HEVC) | METRO HD (HEVC) |
TVN Fabuła HD (HEVC),
k42- TVS | Radio Silesia | TV Republika | Polsat HD | TVO TV |
k24 - Polsat News + 12 kodovaných TV
jsou bez problémů.
Pozice příjmu Havířov

milanh
Registrace: 2/2006

už to šlape vše jak hodinky,asi opravdu problém se SFN....

dawis77

@milanh

Taky beru v Havířově komplet Katowice. L2 na K47 s občasnými výpadky díky tomu, že se nejspíše vzájemně ovlivňují Ornontowice+Rybnik. Dnes ráno díky zlepšeným podmínkám tento mux zesílil a šel trvale.

stapa

Mám dotaz: 21,40,41 a 24(Polsat News-to nevím odkud to chytám,snad Komin EC Katowice)signál bez výpadku,ale k.27 ani náznak signálu. Antény 2x Emme Esse, jedna natočena na Hladnov(chytá i 100% signál Hošťálkovice) a druhá na Wislu Skrzyczne. RD Ostrava-Zábřeh Družstvo. Díky

.......

Libour
Registrace: 8/2005

@Libour

Jak máš ty antény sloučené? Píšeš RD a pak Družstvo, co teda platí? Máš STA na nějakém BD nebo bydlíš v RD? Pokud máš KP na OV s K26 až 31 + K45 a na Skrzyczné KP K21 až K24 + K40 a K41 (možná ještě i nyní už nepoužívaný K58) pak je jasné, že se ti tam K27 z ostravské antény neprotlačí. Pokud je tam profiler, je nutno doplnit o K27 na příslušném vstupu a samozřejmě konverze na (např.) K33 nebo K35, či nějaký jiný volný.

cha-cha
Registrace: 5/2007

@cha-cha

Ostrava-Zábřeh/Družstvo je upřesňující místopísný název městské části Ostravy, tudíš pokud nejsi Ostravák tak nereaguj, Banik pyčo !!!

.......

Libour

@Libour

Ostravák už nejsem, ale od roku 1987 do roku 2017 jsem v Ostravě žil! Takže mám celkem právo reagovat. Navíc včera jsem na dvou BD v Zábřehu (záměrně neuvádím přesné místo), ale jeden byl kousek od kina a druhý kousek od Kotvy, K27 z Wisly do STA bez problému přidával (u Kotvy z Katowic) a doslova zpívají píseň práce. A s Baníkem na mě nelez, fotbal mě absolutně nezajímá. Tímto končím, chtěl jsem ti trošku pomoci, ale v takovémto tónu, diskutovat nelze. Ale dobrou radu ti dám, v Ostravě (i přímo v Zábřehu) je spousta anténářů i "anténářů", kteří dost hlasitě pláčí, že nemají do čeho píchnout, pohledej na netu, určitě budou rádi za kšeft. Na 99% je problém u tebe, ono v dnešní DVB-T2 době už ty samodomo instalace nejsou tak jednoduché! Na to už přišla spousta domoanténářů, něco jsem se po nich najezdil opravovat a nejen v tom tvém Zábřehu. :)))

cha-cha

@cha-cha

Takže na závěr: 1) Když jsi teda žil 30 let v Ostravě,tak bys měl vědět, že Zábřeh-Družstvo je vilová čtvrť ohraničená ulicemi Moravskou,Plzeňskou,Rudnou a Závodní. A je velký rozdíl mezi signálem na výškovém domě a RD,které se navzájem zastiňují a i vzrostlou zelení. Když jsem do 90.let bydlel u nám.SNP v 9.patře tak jsem všechno chytal na kus drátu. 2.)A mimochodem STA na mém RD mi instaloval jeden z nejlepších antenářů v Ostravě, takže žádné samodomo. Po změření je signál 27.k. u mne skoro nulový, takže nezbývá než čekat až navýší výkon. Dobrou noc.

.......

Libour

@Libour

Proč bych to měl nebo musel vědět? To si myslíš, že všichni musí znát Ostravu do poslední uličky? A mnou zmíněné instalace nejsou žádné výškové domy, ale nízké asi tří nebo čtyřpodlažní BD.Tímto končím, co jsem napsat chtěl, to jsem napsal, od PC se problém nevyřeší.

cha-cha

@cha-cha

To chce klid, tazatel všechno ví a problém už řeší čekáním na navýšení výkonu vysílače... :)))

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Mě připadá divný, že když mu to dělal nejlepší anténář v Ostravě, tak proč vznáší dotaz tady a ne u něj.

Xmux
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra