![]() |
|
Tv Telly příjem pomocí internetuPřijímám TV Telly pomocí internetu.Poslední dobou je obraz hlavně při fotbalových přenosech rozmazaný a neostrý.Hledám důvod.Začnu nejprve rychlostí internetu.Jaká rychlost internetu je nutná podle vašich zkušeností pro kvalitní příjem.Po př. jiné důvodyšpatného obrazu. Děkuji za odpovědi. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuJá jsem k provozování OTT služeb dost skeptický. IPTV televizi umí pořádně jen O2, a pozor, myslím opravdu IPTV, čili na jejich vyhrazeném internetu a s jejich boxem, tam je ta kvalita cajk, výpadky nepamatuju žádné.OTT je dobré tak do mobilu, popř. tablet, PC. Ani ty aplikace pro televize neumí udělat tak, aby ten obraz při sportech nebyl trošku sekaný, jestli se neumí pohrát s fps, težko říct, já jsem na tohle prostě háklivý. Normální pořady jsou fajn, ale sporty prostě ne. Za mě doporučuji TELLy popř. slovenskou DIGI TV přes DVB-S a IPTV od O2. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE:Tv Telly příjem pomocí internetuJen pozor na O2Tv Sporty,občas se obraz taky cuká a kostičkuje.Viz včera u fotbalu,prý zlobil i O2Tv Tenis.. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuŠport je náročnejší na dátový tok. Čo stačí pri dokumentoch nestačí pri športe. OTT môže byť fajn ako ukazuje napr. Netflix. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuO2TV nabízí fotbal ve dvou rozlišeních: část ve FHD, část v kvalitě "stream" což je 720p.Co je "stream" bývalo označeno přímo v EPG. |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuJá mám Telly přes net v aplikaci v Samsungu a kvalita slušná ,je pravda ,že při rychlích scenách u fotbalu obraz není tak ostrej. Několikrát se je na to upozornoval ,vždy odpověděli že se to zlepší,ale skutek utek |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuProblém není podle mě v rozlišení, ale ve snímkové frekvenci. U filmů je to jedon, u sportu bohužel ne. |
bretah
![]() |
|
@Wimpyzacni u nastaveni rozliseni tveho telly,tam se to da zmenit,sportovni programy jdou praveze slusne ale to ostatni je obrazova bida. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1v aplikaci v tv není možnost měnit rozlišení ,automaticky je to nejlepší. Asi tak |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
Tv Telly příjem pomocí internetuTelly sport jsem zrusil a nechal 02TV sport. Na 02 obraz daleko kvalitnejsi a koukatelny. To se o Telly rict neda. |
sdrtz
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@sdrtzNo hlavně včera u fotbalu.. Na O2Tv Sport co chvíli cukání a rozpad obrazu..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
@radbartoIPTV, nebo OTT? |
bretah
![]() |
|
RE: Tv Telly příjem pomocí internetuTipuju OTT. IPTV běží v prioritním pásmu a pod 7 Mbps nejde... |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
@bretahMáš pravdu.U mě včera při fotbalu cukání,občas mžikový rozpad obrazu samozřejmě OTT.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
![]() |