Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Reklama na Parabola.cz

Nazdar,když si otevřu Parabola.cz na tabletu,tak mi vyjede vpravo dole reklama s videem.Máte to také tak?

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

@radbarto

Jo....hnus

michalnew
Registrace: 3/2019

@radbarto

Nie. Ziadna reklama na parabola.cz.

romanss
Registrace: 7/2018

RE: Reklama na Parabola.cz

tých reklám tu pribudlo viac...mne na PC,ked chcem vstupit hlavne do sekcie Diskusia mi vyhodí na celú obrazovku reklamu...denne to mám asi 20 krát :fuming:

jožko
Registrace: 7/2016

Ano když chceš vstoupit do diskuse tak reklama přes celou plochu myslel že mám v notasu jaké si svinstvo tak si oddechl že nejsem sám,

Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.

ROSTA
Registrace: 1/2006

@jožko

...a ja nemam ani ani jednu (pytaju ma az za Viednu)...
To je z pesnicky Sedemdesiat sukien mala :)

romanss

@ROSTA

V mém PC se nic takového neděje. Máš v PC nějaký otravný Malware. Vždyť tady letos někdo dával min 2x odkaz který byl Malwarem infikován. Když tady na to upozornil, tak se mi dost lidí smálo. Komu není rady tomu není pomoci.

kolenáč
Registrace: 4/2010

Re: Reklama na Parabola.cz

Riešenie sa volá Adblock Plus.
Pred časom som ho zo solidarity vypol, ale čo je veľa, to je veľa.
Takže ako píše @romanss, "a ja nemám ani jednu". Len v oknách určených pre reklamu.

Frank11
Registrace: 2/2009

Provoz webu stojí poměrně dost financí, ač si to někteří nechtějí přiznat. Blokátory také používám, ale alespoň na hlavní obrazovce ho mám vypnutý, jinak reklamy v podobě natvrdo spouštěných videí jsou peklo zvláště na mobilních zařízeních, kde by nepoužívání mělo být nepsaným standardem..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Řešení Adblock je snad jen pro Ty co sledují pár stránek,protože kdo jezdí po více diskuzích nebo pročítá stránky jiných webů tak aby si to mohl přečíst musí mít vypnutý Adblock.To co se zde načítá poslední dobou je děsné.Možná by správce měl říct ano nechali jsme zde zadávat reklamu nebo ne my jsme nic nezřizovali tak potom bych věřil,že v pc budu mít nějakou havěť.Ale to,že to má nyní většina bych řekl,že Parabola navýšila reklamu. :fuming:

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Taky to mám/při Adbloku ne,ale pořád mě nebaví to vypínat/zapínat :lookaround: Rv :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Jarous

Zaujimave. Na tomto pocitaci pouzivam Mozilla FireFox, AdBlock nainstalovany nemam a reklama ziadna.
Na druhom PC mam Microsoft Edge, AdBlock nainstalovany mam, ale pre web parabola.cz ho mam vypnuty (da sa to nastavit), aby som videl menu v sekcii Diskusie - AdBlock ho blokuje. A reklama ziadna.
Fakt zaujimave.

romanss

@radbarto

Taky ji tu mám. Animovaná videoreklama v rohu a ještě někdy celoborazovková reklama při přecházení mezi stránkama. Řešilo se to tady https://www.parabola.cz/forum/topic-102166/

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@Scruffy

Jenže Parabola si reklamy řeší sama, tedy ty GIF reklamy na Skylink, Digi, občas nějaký box nebo ta hromada reklam dole. Více tady https://www.parabola.cz/info/reklama/ To co se tu v poslední době objevuje jsou reklamy Google AdSense který si tu generuje zisk a odvádí neznámo komu

JanM

@JanM

Tak to bude to spravne vysvetlenie, preco ja reklamy nemam!
Na oboch PC mam nainstalovany AddOn Ghostery. Pozriem donho a (okrem ineho) je Google Adsense zablokovany. Ha!
Napr. teraz su blokovane reklamne trackery Google Adsense, Bidswitch, SiteScout by Centro, Sticky Ads, LKQD a jeden analyzator stranok Google Analytics.
Pani, je cas nainstalovat si tu spravnu ochranu.

romanss

Nedá se nic dělat, Firefox + Adblock je nutný !!! Když je Google neovladatelně vlezlý.

Warpik
Registrace: 9/2016

@Kolenáč

No mám jen Avast Free dík za radu už stahují Adblock Plus.

Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.

ROSTA

No opravdu to pomohlo jen si to zaplatil na vyzkoušení jen na měsíc 1.99 dolars.To mi ted bude automatický každej měsíc strhávat z účtu tuto částku?Což tak pochopil.

ROSTA

@ROSTA

Vždyť se to dá stáhnout free :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino

Vďaka pomohlo to. :8) R^

rsat
Registrace: 1/2008

Na tenhle "problém" bohatě stačí Firefox s doplňkem Ghostery (je free). Od té doby žádná reklama tohoto typu, jen klasické, malé, neobtěžující GIFy (nebo co to je)...

rogue
Registrace: 9/2008

@rogue

No ved to pisem vyssie...

romanss

:...

vy ste fakt podareni, ako tento web musi byt z niecoho financovany, takze reklama je asi okrem roznych PR platenych clankov jedinym moznym sposobom ako to ufinancovat

zrovna na parabola.cz mi to tzv "video vpravo dole" alebo reklama po vstupe do diskusie NEVADI :8)

co sa uz ale neda povedat napriklad pri inych tzv mienkotvornych bullshit dennikoch aka N, sme pravda atd atd ...

podporte web uz len tym ze nezapnete adblock na parabola.cz ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Adblock na parabola.cz musi byt vypnuty tak, ci tak - inak sa nezobrazuje menu Duskusia cele.
Ale na reklamu na parabola.cz Adblock nema vplyv ;) . Na reklamu tu ma plyv blokovanie trackerov :8)

romanss

@romanss: Kde ti jake menu nefunguje? Mi tady i s adblockem všechno funguje

@alfasex: Adblock na parabole vypne pouze reklamy Google AdSense. Původní nerušivé GIF reklamy zůstávají a tak je to správně

JanM

@JanM

A taky se nedostaneš do PM při zaplém adbloku :lookaround:

jackino
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra