![]() |
|
Seto-box Kaon KSTB 6077Zdravím,používám televizi od T-mobilu,setobox Kaon KSTB 6077 je propojen s tv Panasonic HDMI kabelem. Setobox má port USB. Jde z něj přehrávat z flešky filmy ? Moje televize nemá USB. V návodu setoboxu o tom není zmínka. Po vložení flešky jsem v menu setoboxu přešel do nastavení,úložiště,tam se mi fleška objevila,zobrazila se její velikost,ale spustit obsah nešlo. Jde vůbec něco pomocí tohoto portu USB přehrávat,nebo na coslouží ? Děkuji,Mi. |
MiSm
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Seto-box Kaon KSTB 6077Nejde. Telekom to nedovolí na žiadnom svojom set-top-boxe. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Seto-box Kaon KSTB 6077tady jsem něco našel....Multimediálne súboryVďaka aplikáciám z Google Play umožňuje Magio GO box prehrávať multimediálne súbory, vrátane videí. Osobne som otestoval prehrávanie videí napr. cez aplikáciu MX player. Bez problémov fungovali videá vo formátoch avi, flv, mp4, m4v, mkv, mpg či ts a to aj s novým kodekom H.265/HEVC až do rozlíšenia 3840 x 2160. Žiadny problém nebol ani s videami, ktoré mali externé titulky napr. vo formáte srt. S audio súborov som otestoval mp3 i wav a tiež nebol žiadny problém s ich prehratím. Samozrejmosťou je aj podpora obrázkov jpg a gif. |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
![]() |