Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

ladění selhalo - nejde naladit jeden transpoder

Ahoj, mam VU+zero a na něm už léta Openpli, už den nemam signal na transpoderu kde je Premier Sport na 16E. Pořád to píše - ladění selhalo, zkoušel jsem nahrat nový channel list (likra) a pořád to samé, signál 0 %. Ostatní transpodery bez problemu fungují jak na 16E tak na jakékoliv jiné družici, mam motor a USAL. Ruční naskenování transpoderu s PREMIER SPORT je také se signálem 0 %. Nemáte někdo nějaký tip co s tím? Mělo by to být něco v přijímači si myslím.

jurasek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ladění selhalo - nejde naladit jeden trans...

Pokud není chyba na straně poskytovatele, pak by tip by byl, ale nevím,jestli pomůže. Na kingofsat je uvedena frekvence 11324,5. Zkusil bych zadat 11325.

radek1

@jurasek

Kontrola zhodnosti parametrov transpondera vseobecne - Freq, SR, FEC, SID...

romanss
Registrace: 7/2018

°E 1Eutelsat 16A 11324.50 V C06 Europe B DVB-S2 8PSK 30000 2/3 Orange TV, 59.4 Mb/s 366 40600 KingOfSat charts update form
Premier Sport OrangeSat Slovakia Irdeto 2 2014 2401 2400 2401 2019-08-08

radek1

Také mi asi před dvěma lety najednou "zmizel" jeden transpondér (signál 0%) a vše ostatní spolehlivě běželo. Pomohla až výměna LNB (rada zkušeného opraváře), i když jsem původně té radě nevěřil, protože jsem si nedovedl představit, že by se mohlo LNB takto chovat...

VU+ Solo 4k, Dreambox DM900, parabola FUBA 85 cm, quad LNB Inverto

KMA55
Registrace: 11/2016

@KMA55

Muze byt. Dokonce i koax muze fungovat jako zadrz na nejake frekvenci pri jeho naruseni. Takze bud nekoho s merakem nebo menit komponenty, hlavne vyzkouset jiny prijimac. No a jeste predtim zkusit tovarni nastaveni a nove nastaveni.

radek1

Někteří poskytovatelé jako např. i S..link často mění FEC nebo symbol rate. Někdy stačí ručně zadat podle jejich tabulky a pak to funguje. U některých přijímačů se tyhle změny nenajdou automaticky.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra