![]() |
|
Homatics Box Q - výkonné multimediální centrum s AZdravím uživatele se zkušenostmi výše uvedeného zařízení. Ab-com není schopen zodpovědět jednoduchou otázku a pan Švehlík v recenzi opomněl zmínit možnost přepínání programů jednotlivých služeb(Skylink, Netflix, Kuki, HBO, apod.) pomocí tlačítek 0-9, ch+, ch-, jako je tomu např. u playlistu na Kodi, pokud to daná služba umožňuje. Klikání na ikony ze seznamu stanic a pořadů ala android app je způsob, který je mi na nic a jako substitut klasické tv je způsob fce playlistu ideální. Na KODI mám CoreElec a podpásovky koupě na 14dní na zkoušku s vrácením zboží po netu nepraktikuju. Díky za info.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaMožná mi něco uniká, ale jak chceš přepínat tlačítky 0-9 , když se na dálkovém ovladači nenachází? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lubos32....pro upřesnění. Prostě přepínat up/down, l/r hlasitost. Zase mě neber za slovo. Skylink, Kuki, Telly a další cz služby chci přepínat jako na TV a nebloumat po ikonách a nelistovat po x obrazovkách...VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@meduzkaLen taká otázka, mal si už takýto podobný box s takým ovládačom? Obyčajne napr. ak stlačíš dlho tlačidlo OK /to čo je v strede šípok/ tak vyskočí zoznam programov. Ak tam dáš aplikácie ATV/Goole TV/ tak tie sú prispôsobené na takýto ovládač.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@peterskV android boxu, už nemám (Made in PRC), jsem zkoušel pár ofiko aplikací. Fci přes Long OK jsem nezkoušel. Díky za tip. Zkusím to nejdříve na androidTV img pro Odroid.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@meduzkaPrepáč čo to je made in PRC? Ale ofiko aplikácie sú iné na čistý Android a iné na Android TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...Pokud to dana aplikace podporuje, tak samozrejme jsou funkci tlacitka prg up, down![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@meduzkaMěl jsi v ABcomu říct, že ty tlačítka chceš mít na dálce, stejně jako Netflix, Prime video, Youtube, Google Play, že to jinak neumíš ovládat. Uvědom si, že ty naše aplikace nikoho nezajímají, pokud nemáš odběr min s třemi nulami. A co hlasový asistent Google? Nic? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxDotaz byl jednoduchý a to jestli umí požadovanou fci. Očekávaná odpověď byla ano-ne.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@peterskMade In PRC = Mede In Peoples Republic of China. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@Frank11Aha dík.![]() ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@meduzkaTeraz som pozrel Skylink. S long OK vyjde stavový riadok informácie o stanici a programe. Tu sa dá uložiť stanicu do obľúbených. Šípkou hore vyjde zoznam staníc a tu šípkami doľava doprava sa dá vybrať obľúbené a pod. Kuki neviem, Netflix a HBO GO klasika ako pri streamovacích službách.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...Minulý týden jsem koupil Openbox AND-95, android 10, je tam spoustu věcí nainstalovaných od ellana Kodi, Skylink, Hbo Go atd..cokoliv stahneš z google play.Šlo mě hlavně o iptv, to šlape perfektně, přepínání svižné. Mám tam zapichlý 4 TB disk Western digital, šlape a přehraje všechno.Malá krabička, co hodně umí, stálo to nějak 46 € cca 1200 Kč |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
@peterskVďaka. Odskůšam.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@oldies26U openboxu jsem neviděl certifikaci pro Netflix, díky za tip. Zvažoval jsem, že pořídím před recenzí MECOOL KM2 S905X2-B. Přeci jenom jsou už dnes senioři se zájmem o Netflix nebo HBO GO. Kodi zvládá vše bez problému, aspoň po dobu funkčnosti addonů. Nedávno vypadl Netflix, ale rychle byla provedena oprava (error xxx). To jsou věci, kterým se chci vyhnout u někoho, kdo je z ruky. Kuki myslím měnil přístupy přes API apod. Proto volba na krabičku s certifikací Netflix a jistotou jednoduchého update.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@meduzkaNo s tými Mecoolmi by som si dával pozor. Syn si kúpil KM2-ku kvôli cert. Netflixu a po prvej aktualizácii "stratil" certifikáciu. Skúšali sme to všelijako, ale nedalo sa dať späť "certifikovanú" verziu. A navyše pred dvomi týždňami sa pokazil úplne /HW/. Takže sme prešli na Chromecast Google TV a je pokoj. Dobre by bolo vedieť, či mal aj niekto druhý takýto problém s týmto boxom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@meduzkaobecne u android TV boxu, pokud je dobre implementovane hdmi-cec, pak lze ovladat aplikace ovladacem od TV a funguji numericka tlacitka, vcetne tlacitek na prehravani atd... |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@allDnes mě přišel ,zrovna jsem ho nainstaloval,vyměnil jsem ho za Xiaomi box,zatím vcelku nadšení,vše šlape jak má,přepínat ovladačem aplikace samozřejmě nejde,je potřeba klasicky přepínat v menu jako u všech zařízení s androidem.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@meduzkaOmlouvám se ale špatně jsem dotaz pochopil .Ano je to tak ,teď jsem spustil Magio go a opravdu jde přepínačem na dálkovém ovladači přepínat programy nahoru a dolů,jako u klasické tv,není potřeba vracet se do seznamu programů![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@AnubisMůžeš, prosím, vyzkoušet, zda ti funguje zvuk Dolby Digital/Dolby Digital Plus, případně jiné Dolby a DTS (tedy pokud máš domácí kino, popřípadě A/V receiver), třeba přes VLC přehrávač nebo KODI? Na některých webech jsem četl různé informace o "neprůchodnosti" zvuku.Máme s kámošem taky objednané zboží, bohužel, dodací lhůty se stále posunují. Moc díky. |
Rokle
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@RokleDomácí kino už nemám ,mám ho připojený přes cinche do stereo zesilovače,v tv přes HDMI mě to signalizuje DD + ,víc ti k tomu asi neřeknu.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...V pondelok som ho objednal a dnes mi došiel.Všetko funguje rovnako ako na TV s androidom 8.Žiadný problém s ovládaním. Starý originál Magio go box išiel do zásuvky.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
![]() |