![]() |
|
Smart TV SamsungZdravím, mám problém se starším typem smart tv od Samsungu, při pokusu o zadání nového TP v Ručním ladění, nejde zadat žádná hodnota, prostě jakoby televize na DO nereagovala, přitom číselná tlačítka normálně fungují. Dají se v PC upravit nastavení TP po stažení seznamu na USB? Nemá s tím někdo zkušenosti? DěkujiVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungUrčitě má, jen je to dražšíZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Smart TV Samsunga jakeho operatora chces naladit? ja sem mel podobny problem ale s novou samsung tv. a jak mi poradili tak jsem na strankach telly stahl soubor s kanaly a pres usb jsem importoval do tv. ale upravovat jsem nezkousel. a mozna ty soubory ke stazeni maji i jini operatori. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungNajlepšie riešenie je v živote žiadnu Samsung TV nekupovať!Samsung to je len samý problém a Samsung so sat. tunerom hotová katastrofa!!! Vždy je lepšie riešenie samostatná TV, stačí ako zobrazovač a k tomu sat. tuner alebo Android TV box |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
@tkanDej sem typ televize. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mastoTvrdy nesuhlas.Ak OLED TV, tak LG, ak neOLED, tak Samsung. So vstavanymi SAT tunermi, bez externych skatul, ktore len zavadzaju. To nie je promo, to je cisto pragmaticky pristup, skusenosti s viacerymi TV za 3 roky. Viacero velmi spokojnych klientov a dokonca susedov. A ja si potrpim na kvalitu. Aj ja sam mam doma o.i. jeden Samsung a bola to skvle volba. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@mediator12Za mňa jednoznačne LG |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
@mastoJasne![]() |
romanss
![]() |
|
@romanssA jak u SAMSUNGU řešíš jednoduché přepínání mezi tunery SAT a DVBT2??Co já vím, tak ještě před rokem to bylo přes nutnost stisku něklika kláves a několik posunu v MENU ( pro starší lidi nepoužitelné) Zlaté LG, kde jde nadefinovat alespoň dlouhé podržení kláves na určitý program ( a tím se i přepne typ tuneru) - jinak to i tady je přes mnoho kliků a posunů. Jednoduchéh MENU jako má PANASONIC, kde jedním tlačítkem přepnu tuner je pro ostatní výrobce asi tabu |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@romanssa doplnění - jeden oblíbený seznam kanálů, kde mohou být použity oba tunery je pro výrobce TV patrně nedosažitelná meta.I relativně obyčejné externí comba to umí ( Formuler F4..) |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungPřesně jak píše Masto. Zase Samsung. A pořád dokola -Samsung, Samsung, LG LG. Stačí jenom zalistovat. A pořád to budou kupovat. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousMám doma tři Samsungy,a nemám žádný problém. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@alien777 @mediator12Je to starší typ a o operátora vůbec nejde, potřebuju naladit na Skylinku TP 11778, který sice v seznamu TP je, ale má staré hodnoty SR tak pořebuju zadat nové, bohužel to nejde, momentálně u TV nejsem, spíše mi šlo o to jestli se s tím už někdo setkal a jak to vyřešil a hlavně zda lze upravit potřebné údaje v seznamu programů po stažení na USB disk. Možná pomůže továrko, ale neměl jsem čas s tím zatím více laborovat.Typ teď bohužel nezjistím, ale pokusím se jej dodat. VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungNevím čím to, možná tím, že Samsungy a LG u nás zlidověly a prodavači mají z toho provize. Možná respekt před značkou SONY nebo Panasonic, podobně jako u aut je respekt k Mercedesu apod.Přitom stačí zalistovat v diskusích, kde se dokola ventilují potíže s těmito přístroji, co všechno na tom nefunguje a kecy spokojených majitelů, co pořádnou pořádnou televizi neviděli. U koho/Samsungáře - jsem byl, tak obraz nasaturovanej a ještě se chlubí, jak je krásnej. |
MMorous
![]() |
|
@lubos32Do jednoho menu lze namíchat programy pozemáku a sat.u značek Finlux a Hisense.Možná to jde i u ostatních tv které pochází od tureckého Vestelu.Tohle oceníme všichni kteří mají možnost přijímat některé zahraniční pozemní tv.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungStačí dolu v tp zozname nájsť nový tp zadať a spustiť hľadanie. Jednoduchšie je z funkčného tp spustiť hľadanie siete a je to. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Smart TV Samsung11778/V FEC 29900 2/3 - 16 programůPřes PC to nastavit nejde ? Uložit setting na flešku, zeditovat v PC a naloudovat zpátky do televize?? A co ruční ladění? Samsung nemám, u Sony to jde normálně. Pokud ladíte přes menu Skylink, tak tam možná visí staré parametry. Ty meníčka bývají divně přeložený, měl by jít doladit individuálně i jeden transpondér s tím, že ostatní kanály se zachovají. |
MMorous
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungChlapi vždyť píšu, že v Ručním hledání zadám Nový a nejde mi tam nic vyplnit, protože to prostě nereaguje na DO. Hledání sítě je mi k ničemu, když mám u tohoto TP 11778 V 27500 a nejde to jinak změnit než vytvořit Nový TP. V PC nevím zda to jde zeditovat a momentálně nemohu vyzkoušet, neboť nemám zálohu kanálů na USB.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
@tkanZkusil jsi po volbě "nový" stísknout "ok" ? |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Smart TV SamsungHľadanie siete musíš predsa spustiť z funkčného tp |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
@decmen @satmanTakže se jedná o model UE40F5300Po vybrání položky Nový naskočí zadání frekvence, SR a polarizace kde je v polích pět pomlček, na žádnou volbu krom Exit tato volby nereaguje. Pokud zadám síťové hledání z funkčního TP a ten, který chci změnit má špatné parametry tak se automaticky tyto parametry přepíšou? Vyzkouším. VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
@decmen @allTak pánové sypu si popel na hlavu a hlásím, že problém je mezi židlí a ovladačem, jak je člověk zvyklej z VUček a jiných strojů zadávat údaje hned, zde je potřeba jak píše decmen nejprve označit položku a stisknout OK, pak lze zadat potřebné údaje. Ne nadarmo se říká, že řešení bude nějaká úplná blbost. Omlouvám se za plevelení fóra banálním problémem.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
@tkanPostup je následující :Evidentně se umíš dostat až do kroku, kdy vybereš v menu NOVÝ TP. Potvrdíš OK, v poli objeví tebou popisované čárky, potud v pohodě. OPĚT ZMÁČKNEŠ OK (nezapomenout, jinak se to chová jak popisuješ, nereaguje to na vstup čísel z DO!!!) , pole se otevře a můžeš šipkou nahoru nebo dolu vybírat frekvence, respektive číselnými tlačítky frekvenci rovnou zadat. Ostatní položky konfigurace nového transponděru - postup stejný. Tak jednoduché to je. Přeju úspěch |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mastoto tady píšu alespoň 10 let samšunt nikdy,ale je to marný,je to marný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrMarnost nad marnost |
MMorous
![]() |
|
@MMorous"sypu si popel na hlavu a hlásím, že problém je mezi židlí a ovladačem"Ale hlavne ze mastri sveta skopavaju Samsung pod zem. Istotne to budu majstri sveta ![]() ![]() ![]() |
romanss
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |