![]() |
|
Kde na F1 tento víkendJá jsem se spoléhal na páteční tréningy na pozici 19.2 kanál n-TV a včera jsem se díval na jejich EPG a nemají tam nic, mým zdrojem je http://www.sportslive.sk/ a tam taky nepíšou o n-tv ani o RTL austria nic, teď se dívám na EPG RTL austria a tam není v neděli dokonce ani samotný závod![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendFanoušek F1 ví, že AMC má práva zakoupena až do roku 2023 a vysílá přenosy na Sport 1, případně Sport 2. Tyto programy mají ve svém portfoliu téměř všechny české platformy používající satelitní distribuci. Nebo si lze předplatit F1 Tv Pro na rok online. Určitě lepší řešení, než se tady před každou VC doprošovat o FTA kanály někde na exotických pozicích, případně pochybné streamy.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendAle před 14 dny na RTL austria byl přímý přenos závodu v neděli F1 |
pinokio
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendM4 sport nestačí?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendV nemecku ma exkluzivne prava na F1 Sky.Sky ponukol RTL FREE TV prava na 4 velke ceny v tomto roku. Preto bol minule prenos na RTL. |
MarekPrin
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendSport2 je pecka, na vyber CZ alebo SK komentar, kazdemu podla chuti! |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@peterskMožná budu vypadat jak lama ale co to je M4 ?Já mám balíček SMART na celý rok původně tam byli Eurosport 1,2 jak se nedohodli tak ta místo toho dali Nová Sport 1,2 já jsem jim poslal návrh aby mě dali místo Nova Sport 2 tak Sport 2 kanál za kanál a dovedete si asi představit jak jsem dopadl ![]() |
pinokio
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkend1. 5. 2021 Kvalifikace na VC Portugalska15.00 AutoMotorSport HD Dazn F1 Spain HD C More Max Finland HD Diema Sport Bulgaria HD Canal Plus Formula 1 Eleven Sports 1 Poland HD Canal Plus Moto GP Look Sport 2 HD Cosmote Sport 5 HD Greece M4 Sport Hungary HD Cytavision Sports 6 HD Ziggo Sport Select Netherlands HD Viaplay.dk Viaplay.fi Viaplay.no Viaplay.se Match! TV HD TV3 Plus Denmark HD V Sport Sweden Ultra HD Sky Sports F1 UK HD Telekom Sport 3 Romania HD S Sport 2 Turkey HD Tipik V Sport Motor HD Setanta Sports Ukraine + SRF 2 Switzerland SuperSport Motorsport TSN Sports 1 Melita Sky Sport Uno Italy HD Sky Sport UHD Germany Sky Sport F1 Germany HD Sky Sport F1 Italy TV 10 Sweden HD Movistar F1 Spain HD Sport 1 Czech HD |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@pinokioKde máš balíček smart? V Skylinku? Tak tam nato zabudni. Ináč je to M4 sport Hungary. Všade to ide okrem Skylinku![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@pinokio"... já jsem jim poslal návrh aby mě dali místo Nova Sport 2 tak Sport 2 kanál za kanál a dovedete si asi představit jak jsem dopadl"To si dovedeme živě představit ... ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendTak Skylink už snad taky nabízí za příplatek maďarský balíček s M4, nebo přejdi ze Smart na Flexi 10 nebo Multi. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
Kde na F1Přidám Turkmenistán sport HD. |
karl75
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@JaviSport2 moc velká pecka není. Skoro všude jinde dávají už půl hodiny před tím live přenos z paddocků a startovního roštu.Dále rozhovory se závodníky a zajímavými osobnostmi z F1.Dále tu hovadinu s poklekáváním.Kdežto na sport2 žvaní pořád ten trapnej Richter.Zásadně přepínám na slovenské komentátory. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@peterskProč tady lžeš. Na Skylinku to je na Sportech cz nebo na M4 sport. Ověř si to vždyck než něco plkneš. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
@kolenáčV smart balíčku nie je Sport2. Ak áno tak sa ospravedlňujem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@kolenáčAni M4 sportT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendF1TVpro, člověk musí znát jazyk, ale jinak je to bomba. A když už člověk neví čím víc by se dal přenos ošperkovat, tak pustí live rozhovor s Hornerem.......jejich možnosti jsou holt jinde no..... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
petersknemôžeš si preložiť na Flexy? a kopa ľudí čo sem chodí vie i bez toho ktorý konkrétny balíček k čomu, len na parabole je pre to cirkus s rôznym ovocím |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkendPředplatné balíčku FLEXI 10 které jsem měl vlastně jen k vůli kanálu Sport 2HD skončilo a na dále nemíním k vůli jednomu kanálu Sport 2 HD platit 300 Kč tak přivítám nějaké jiné možnosti i stream díky |
pinokio
![]() |
|
VC madarska ORF1 záznamV tuto neděli je to sice záznam 23:36-01:20 |
pinokio
![]() |
|
@pinokioTobě se nechce platit o 40Kč víc?![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jjeryTo za prvé..... a za druhé nemyslím si, že by zde byli takoví nuzáci, kteří by neměli F1 v přímém přenosu ošéfovanou.... jeden by se i zasmál, ale na lidské ubohosti nic směšného nevidímk |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Kde na F1 tento víkend@jjery @michalnew kdo šetří má za tři. Je s ním sranda.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |