![]() |
|
Skylink liveSeká sa aj vám? |
Covor
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNa to se nedá vůbec koukat,už dávno se seká![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNic neseká |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@KimloAle seka. Soused travnik. Od rana. Ale v tomto case zrejme jiz dosekal. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Skylink live@ romanss :Vidím že jeden trapnější příspěvek než druhý. Mimochodem od kdy se tráva seká? Tráva se jedině tak kosí (na trávu existuje kosa a kosák a žádný sekáček a podobně), sekat se může jedině tak dřevo a podobně. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSSe sekačkou se seká,když trapák tak trapák. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: Skylink live@ jjery :A on někde něco psalo sekačce? Ne nepsal a najdi si to na netu že tráva se kosí nebo maximálně seče!!! Tak např. nějaké úryvky částí textů různých článků z rozdílných webových stránek co jsem momentálně jen tak našel na tom netu. 1. "Kosení trávy patří mezi jeden z prvků, kterými můžete nejvíce vylepšit, ale také poškodit svůj trávník." 2. "Tráva pokosená u země jde mnohem lépe shrabat i usušit." 3. "Na trávníku je potřeba volit správný směr kosení, ideálně směry stále měnit. Je dobré se naučit kosit tak, aby jste měli, co nejlépe zakončené okraje" Aj u článku u nesprávného označení sekačka se píše následující o kosení a ne o sekání: Jakoukoliv sekačku je potřeba pravidelně brousit, správně nastavovat výšku kosení. Pokud možno nikdy a nikde nekoste trávník o více než 1/3 délky najednou. Podle toho jak často trávník kosíte, podle toho je potřeba nastavit výšku kosení na sekačce. Jinak na Slovensku je jedině kosačka což je logické a jen pomatení Češi z Čech to pojmenovali nelogicky sekačka. dokonce aj na východní Moravě se používá název kosačka a zrovna tam je jedině kosák a ne srp. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: Skylink live@ jjery :Jinak pokud jsi to nepochopil proč jsem reagoval jak jsem reagoval tak je to tvůj problém. Když uživatel "romanss" trapně odpovídal na dotaz tazatele "Covor" jestli se i ostatním seká služba Skylink Live tím že nějaký jeho soused seká trávník tak co k tomu dodat. Pokud nemíním normálně odpovědět tak se raději nepsat nic než ťápat takovou zemákovicu a odpovídat tak trapně. Vidím že si úplně stejně trapný jak on že ho nyní obhajuješ a jen si potvrdil že vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá. PS: Na další tvé případné následující zmatiny (nebo tobě podobných) už nebudu v žádném případě reagovat. |
Moravia CS
![]() |
|
vše OKchyba u tebe,nebo na cestě |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink livetak u nas se trava seka 👍 a sekaji ji sekáči a ne kosáci![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNěkde ji sečou. Na Moravě. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
LiveSk live na android ok ale cez kodi 18 katastrofa. |
ibravebox
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@Moravia CSDakujem za opytanie, moje dusevne zdravie je naopak v poriadku. |
romanss
![]() |
|
@romanssO tom by sa dalo polemizovať, lebo raz píšeš po slovensky a raz po česky. Ale darmo to striedaš, my s jednou registráciou vieme o tom už svoje![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Skylink liveNiekedy pisem po slovensky, niekedy po cesky - ako sa mi zachce. Ak sa mi bude chciet, pouzijem anglictinu, ci nemcinu. |
romanss
![]() |
|
@romanssTak áno, koľko nickov máš toľkokrát si človekom, jaj či to platí pre jazyky?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMam iba jeden jediny nick.PRESTAN MA KRIVO OBVINOVAT Z PORUSENIA PRAVIDIEL A OSOCOVAT! Dokazes to respektovat? |
romanss
![]() |
|
@romanssTeraz už áno. Nerozčuluj sa, svet je krásny![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Moravia CSVždyť i ty odpovídáš stejným stylem jak romanss,a ještě se prčíš,ťápeš máču sám.Ty si moravák?![]() ![]() ![]() |
jjery
![]() |
|
@jjeryOspravedlnujem sa ti za moj pokus o odlahcenie problemu humornou formou. Samozrejme, Kimlovi v prvom rade. |
romanss
![]() |
|
@romanssMně nemusíš,já to beru s humorem,ale moravia,co příspěvek to perla.![]() |
jjery
![]() |
|
@jjeryJo, Moravia CS, to je vec sama o sebe... U neho nepocituji zadnou potrebu se omluvit. Spise naopak. Ale ja se nenecham vyprovokovat. |
romanss
![]() |
|
![]() |