Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live

Seká sa aj vám?

Covor
Registrace: 5/2020
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live

Na to se nedá vůbec koukat,už dávno se seká Rv

lglb
Registrace: 9/2017

Nic neseká

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Ale seka. Soused travnik. Od rana. Ale v tomto case zrejme jiz dosekal.

romanss
Registrace: 7/2018

@ romanss :

Vidím že jeden trapnější příspěvek než druhý.

Mimochodem od kdy se tráva seká? Tráva se jedině tak kosí (na trávu existuje kosa a kosák a žádný sekáček a podobně), sekat se může jedině tak dřevo a podobně.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

Se sekačkou se seká,když trapák tak trapák.

jjery
Registrace: 12/2012

@ jjery :

A on někde něco psalo sekačce? Ne nepsal a najdi si to na netu že tráva se kosí nebo maximálně seče!!!

Tak např. nějaké úryvky částí textů různých článků z rozdílných webových stránek co jsem momentálně jen tak našel na tom netu.

1. "Kosení trávy patří mezi jeden z prvků, kterými můžete nejvíce vylepšit, ale také poškodit svůj trávník."

2. "Tráva pokosená u země jde mnohem lépe shrabat i usušit."

3. "Na trávníku je potřeba volit správný směr kosení, ideálně směry stále měnit. Je dobré se naučit kosit tak, aby jste měli, co nejlépe zakončené okraje"

Aj u článku u nesprávného označení sekačka se píše následující o kosení a ne o sekání:

Jakoukoliv sekačku je potřeba pravidelně brousit, správně nastavovat výšku kosení. Pokud možno nikdy a nikde nekoste trávník o více než 1/3 délky najednou. Podle toho jak často trávník kosíte, podle toho je potřeba nastavit výšku kosení na sekačce.

Jinak na Slovensku je jedině kosačka což je logické a jen pomatení Češi z Čech to pojmenovali nelogicky sekačka. dokonce aj na východní Moravě se používá název kosačka a zrovna tam je jedině kosák a ne srp.

Moravia CS

@ jjery :

Jinak pokud jsi to nepochopil proč jsem reagoval jak jsem reagoval tak je to tvůj problém. Když uživatel "romanss" trapně odpovídal na dotaz tazatele "Covor" jestli se i ostatním seká služba Skylink Live tím že nějaký jeho soused seká trávník tak co k tomu dodat. Pokud nemíním normálně odpovědět tak se raději nepsat nic než ťápat takovou zemákovicu a odpovídat tak trapně. Vidím že si úplně stejně trapný jak on že ho nyní obhajuješ a jen si potvrdil že vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá.

PS: Na další tvé případné následující zmatiny (nebo tobě podobných) už nebudu v žádném případě reagovat.

Moravia CS

vše OK

chyba u tebe,nebo na cestě

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak u nas se trava seka 👍 a sekaji ji sekáči a ne kosáci :))) nu na Morave to kosi mozna frajeři

kristian1
Registrace: 7/2016

Někde ji sečou. Na Moravě.

Kasr
Registrace: 8/2008

Live

Sk live na android ok ale cez kodi 18 katastrofa.

ibravebox
Registrace: 6/2018

@Moravia CS

Dakujem za opytanie, moje dusevne zdravie je naopak v poriadku.

romanss

@romanss

O tom by sa dalo polemizovať, lebo raz píšeš po slovensky a raz po česky. Ale darmo to striedaš, my s jednou registráciou vieme o tom už svoje :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Niekedy pisem po slovensky, niekedy po cesky - ako sa mi zachce. Ak sa mi bude chciet, pouzijem anglictinu, ci nemcinu.

romanss

@romanss

Tak áno, koľko nickov máš toľkokrát si človekom, jaj či to platí pre jazyky? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Mam iba jeden jediny nick.
PRESTAN MA KRIVO OBVINOVAT Z PORUSENIA PRAVIDIEL A OSOCOVAT! Dokazes to respektovat?

romanss

@romanss

Teraz už áno. Nerozčuluj sa, svet je krásny :))) :)))

petersk

@Moravia CS

Vždyť i ty odpovídáš stejným stylem jak romanss,a ještě se prčíš,ťápeš máču sám.Ty si moravák? :laughing: :laughing: :laughing:

jjery

@jjery

Ospravedlnujem sa ti za moj pokus o odlahcenie problemu humornou formou. Samozrejme, Kimlovi v prvom rade.

romanss

@romanss

Mně nemusíš,já to beru s humorem,ale moravia,co příspěvek to perla. :)))

jjery

@jjery

Jo, Moravia CS, to je vec sama o sebe... U neho nepocituji zadnou potrebu se omluvit. Spise naopak. Ale ja se nenecham vyprovokovat.

romanss

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra