Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Octagon SF8008 plugin zobrazení v menu

Ahoj, mám takový dotaz jestli je možné přiřadit některý z nainstalovaných pluginů do základního menu např.Kodi v Open atv 6.4 ?
Jedná se mi o to,že například třeba když chci spustit Stream Cinemu přes Kodi,tak abych nemuseljít až do pluginů a pak teprve spustit přes Kodi.Přehrávání CZ/SK archívů se objeví hned v menu,ale Kodi z pluginů nevím jestli by šlo taky přiřadit hned do menu
Možná to jde,ale zatím jsem na to nepříšel jak. Poradí někdo ?

fanda
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@fanda

A dlhé tlačenie modrého tlačítka nestačí?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Přiznám se, že přes modré jsem to nezkoušel a po pravdě mě to ani nenapadlo. Já zkoušel všelijaké kombinace jestli se to přiřadí,ale bez úspěchu. Zitra jak přijedu tak to zkusím. Díky za nakopnutí :)))

fanda
Registrace: 7/2005

@fanda

To nepriradí do hlavného menu, len pri dlhom stlačení modrého sa objavia pluginy, ktoré sa odtiaľ dajú pustiť. Netreba vojsť v menu do pluginov.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@fanda

Alebo si v nastavení tlačidiel, nastaviš na dlhe stlačenie červeneho tlačidla priamo KODI.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

@fanda

na spustanie pluginou v Kodi z hlavneho menu Enigmy mozes hned zabudnut. ;)

plekab
Registrace: 3/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra