![]() |
|
Octagon SF8008 plugin zobrazení v menuAhoj, mám takový dotaz jestli je možné přiřadit některý z nainstalovaných pluginů do základního menu např.Kodi v Open atv 6.4 ?Jedná se mi o to,že například třeba když chci spustit Stream Cinemu přes Kodi,tak abych nemuseljít až do pluginů a pak teprve spustit přes Kodi.Přehrávání CZ/SK archívů se objeví hned v menu,ale Kodi z pluginů nevím jestli by šlo taky přiřadit hned do menu Možná to jde,ale zatím jsem na to nepříšel jak. Poradí někdo ? |
fanda
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@fandaA dlhé tlačenie modrého tlačítka nestačí?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@peterskPřiznám se, že přes modré jsem to nezkoušel a po pravdě mě to ani nenapadlo. Já zkoušel všelijaké kombinace jestli se to přiřadí,ale bez úspěchu. Zitra jak přijedu tak to zkusím. Díky za nakopnutí![]() |
fanda
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@fandaTo nepriradí do hlavného menu, len pri dlhom stlačení modrého sa objavia pluginy, ktoré sa odtiaľ dajú pustiť. Netreba vojsť v menu do pluginov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@fandaAlebo si v nastavení tlačidiel, nastaviš na dlhe stlačenie červeneho tlačidla priamo KODI.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@fandana spustanie pluginou v Kodi z hlavneho menu Enigmy mozes hned zabudnut.![]() |
plekab
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
![]() |