![]() |
|
VU+ Uno 4K CIslotZdravim osadenstvo. Pani od vcera som vlastnikom VU+ Uno 4K. V podstate som o tom nieco nacital a funguje vsetko podstatne. Mam tam OpenPLI 7. Moja otazocka je ako nastavit aby stroj naskor precital pri stanici kody z karty (CI slot)az potom oscam. Pretoze teraz mi ide vsetko cez oscam a teda obcas aj predplateny kanal sekne nakolko necita kartu. Samozrejme ked oscam vypnem tak karta funguje. Chcel by som len aby najskor pri stanici precital kartu a az potom oscam. Diky. A este jeden maly dotaz krabicu vypinam do stand by rezimu soft a teda nie deep a krabica sa trochu zahrieva co je normal. Rad by som ju vypinal na noc do deep co nie je problem, ale po zapnuti musim dat vzdy restartnut oscam aby naskocil. Nie je cesta ako vypnut deep stand by a po zapnuti zostane oscam pripojeny ako je to pri soft stand by....respektive moze byt stroj neustale vypnuty iba v soft stand by rezime bez ohrozenia nejakej poruchy nakolko v tomto rezime trochu hreje. Diky za kazdy postrech. |
swina62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotA proč oscam "nečte" i kartu? Dřív nebo pozdějc by táto otázka padla, tak proč to odkládat. V oscamu nastavíš čtení nejdřív z karty, potom z něčeho jiného. Na deep standby stáhni plugin elektro power safe, ve kterým si přesně na hodinu a na den v týdnu navolíš, kdy přepne sám do deep standby /třeba 01.00/ a kdy se probere /třeba 08.00/. Funguje docela spolehlivě, ale myslím že teplotu zbytečně řešíš, spotřeba je taky minimální, já nechávám rec ve standby. Na ty teploty je to stavěné. Oscam by měl nabíhat sám při buzení...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotMůj názor je , že se receiver dřív dodrbe vypínáním do deep standby, než jenom do standby...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotJa mám v prijímači image VTI 15, tam sa dá všetko čo požaduješ nastaviť, a nemusíš sťahovať ďalšie pluginy. Image je stabilné a dokonca sa mi zdá, že má lepší obraz ako OpenPli 8, ktoré som tiež vyskúšal.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@swina62oscam je rýchlejší ako modul ak chceš modul uprednostniť pred oscamom musíš dané stanice v oscame zakázať napríklad v dvbapi I:caid::sid |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@allvďaka pani |
swina62
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotPostaci v nastaveniach priradit kanaly, ktore chces z modulu, ku CAM.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: LucaBrazzaJa v podstate chapem co vsetci myslite. Tak ako zadavam read oscam mam zadat read z karty. Ale chlapci mam to par dni a ani netusim ako to vpisat do stroja. Read som vpisal podla toho ako mi to kamos ukazal a to som dal, ale mal som od neho celu tu strukturu ako a iba som tam prepisal moje kody. Alo ako tomu stroju zadat tento prikaz ide zatial mimo mna. Ale ucim sa a urcite vas nechcem otravovat aby ste mi tu dali komplet navod. Tak velka vdaka este raz chlapci. |
swina62
![]() |
|
CI slotMne CI slot aj s kartou funguje, ale akonahle pripojim oscam, tak aj predplatene programs idu z oscamu. Je to challenge tie krabice! |
swina62
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotMam tu OpenATV 6.3, ale na OpenPLi je to rovnake, nepotrebujes ziadne externe zariadenie, ale nastavis to jednoducho v STB. Nastavenia - Common Interface - Priradenie CI - tam das upravit a tie kanaly, co mas predplatene priradis k modulu. Potom box tie oznacene cita z modulu a zvysok z Oscamu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K CIslotMám vu+ uno4k -nový 4 měsíce + VTi 15nic se mi tam nehrěje ať aktivní nebo stanby, bez hdd s pripojením LAN a aktiv. motorem Nábeh je hned ze standby, jediné co neumím vypnout je zasvícený standby tlačidlo, display mám vypnut ve standby Jak píšu nic se nehrěje ani nemrzne ať při sat. nebo online vysísaní. Taký kus co se hřeje bych obratem vrátil prodejci ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
![]() |