Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Next

Dá se ještě koupit karta Next? Rozuměj KARTA! Na Gliswebu nabízí jen modul 701 nebo 2 bazmeky stb ale kartu jako takovou ne.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Next

Samotna karta uz nie. Overoval som to telefonicky u Skylink pred dvomi mesiacmi.

romanss
Registrace: 7/2018

U operátora ne. Posledních pár kusů je u prodejců a ti ji také dokáží aktivovat. Otázkou je, jak dlouho budou ještě dostupné podporované Irdeto moduly.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

kartu NEXT ti vytvori z jine karty irdeto.mozna i viacess. uz to tu bylo.

kristian1
Registrace: 7/2016

KARTA NEXT

Dá se koupit, ještě karta next irdeto.Před týdnem jsem ji koupil.Zavolej na Skylink,cena 1188,-Kč.V CAM modulu smit irdeto mě jede parádně!!!

gusepee
Registrace: 5/2014

za 1200 next kartu ? tak to je opravdu cena mimo misu. od skylinku ted kazdy utika. bazary jsou zaplneny nabidkama zarizeni odchazejicich zakazniku. ta hodnota te karty tam rozhodne neni.!

kristian1

@kristian1

Není v ceně i roční poplatek za next kartu?Mám pocit že ano-takže cena normál ne? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

pokud je v te cene i rocni platba za balicek tak potom ano.ale o tom pochybuju

kristian1

tech 1200 je jen poplatek za tu NEXT kartu,ale kolik tedy stoji porizeni te karty a aktivace ?

kristian1

Službu Druhá karta můžete získat pořízením satelitního přijímače / CA modulu s již zabudovanou satelitní kartou Viaccess Orca v našem e-shopu a její následnou registrací jako karta NEXT.

kristian1

@kristian1

Já reagoval na kolegu,který mluvil o nedávno zakoupené kartě Next Irdeto tedy ne přístroje a ne modulu a v té ceně by měl být i roční poplatek.Nakonec cena karty Next Irdeto,o které byla řeč, je stejná,jako v případě dříve zakoupené Ice Next karty a tam bylo i roční předplatné. Možná je dnes vše jinak,ale to mě netrápí. ;)

hobo

ale na strankach skylinku se prave o zadne moznosti pouze karta vubec nepise

kristian1

@kristian1

gusepee napsal,že tu kartu lze koupit po zavolání do Skylinku.Z toho vycházím. ;)

hobo

ale jakou kartu ? jedina v soucasnosti dostupna samostatna karta je M7.! za 500,- a tim padem do modulu.

kristian1

Karta next je na stránkách Skylinku stále nabízena k objednání v zákaznické zoně. Samo, že se jedná o typ Irdeto již delší dobu.

sirda
Registrace: 11/2006

@kristian1

No to by nám měl vysvětlit kolega gusepee on tvrdí,že nedávno koupil od Skylinku kartu Next Irdeto za jím udanou cenu. ;)

hobo

@sirda

Ano potvrzuji a cena karty je i s ročním předplatným,takže debata muže být uzavřena. ;)

hobo

@hobo

Přesně tak, je to po celou dobu od zavedení next karet s tím, že na začátku se dodávaly karty ICE.

sirda
Registrace: 11/2006

@hobo

A co na ní jede? :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

No mě na ní jede vše co na hlavní co by tam mělo jít jiného? ;)

hobo

mám dve next karty ale M7 a kopírujú obe next karty samozrejme hlavnú kartu + ročné poplatky na oboch kartách. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@hobo

Teraz som dotelefonoval so Skylink. Situacia je nasledovna:
Uz neplati, ze karta Next sa samostatne kupit neda. Skylink zmenil politiku.
Karta Next (len Irdeto) sa da kupit samostatne bez problemov. Jej funkcnost Skylink garantuje iba v Skylink certifikovanych prijimacoch (SAT prijimace, aj TV prijimace).
Pri kupe sa zaplati cena 44,40 Eur a pocas 1. roka sa neplati uz ziadny poplatok.

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

Jasně.Já tam ani včera nevolal,ale zkusil jsem v zák.zoně objednat na SK kartu kartu next a normálně by to šlo- karta Irdeto.Na CZ kartu mám next už dost dlouho je to ještě ICE. ;)

hobo

Změna je život, život je změna :-)

Počátkem roku 2021 již user sám nemohl objednat NEXTku Irdeto v zákaznické zóně, pouze koupit u prodejce..., ovšem záhy Skylink asi změnil svůj pův. záměr již nenabízet NEXTky Irdeto a opět to je možné i v zák.zóně. Je nutno mít na dané hlavní kartě aktuálně aktivní balíček, jinak se možnost objednat NEXTku (Irdeto M7) nezobrazí. Lze mít maximálně 2 nextky k 1 hl.kartě. Za NEXTku jako takovou se neplatí nic, user ji obdrží na dobírku za cenu 1 roční služby druhá karta a toto roční předplatné začne běžet po připsání dobírky na účet Skylinku (cca za 3 dny od převzetí karty). U prodejce lze počátek služby druhá karta nastavit libovolně ;)

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Je to tak ako píšeš, niekedy od konca 2020 ponúkali len viaccess next. Vycúvali z toho pravdepodobne pre hack viaccessu. Pravdepodobne sa teraz urýchli prechod na nagru.

baltik
Registrace: 6/2019

Karta Next

Potvrzuji výše uvedené, včera jsem měl jednu dodělávku-výměnu monobloku za twin. Klient objednal telefonicky next kartu, přišla čisté irdeto i s nějakým povídáním o certifikovaném modulu nebo stb, zaplatil 1200Kč za kartu, modul koupil na netu a jede vše co na hlavní kartě.

decmen
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra