Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Netflix bez CZ SK filmov

Zdravim.
Chcel by som sa opytat mimo sat temu, ci ma niekto skusenost s Netflixom, ze po prihlaseni mi nenajde ziaden SK, alebo CZ film.
Menu je v cestine, CZ titulky k filmom funguju, aj dabing, ale vsetko len zahranicne filmy. Odhlasil som sa, prihlasil ale stale nic. Dakujem za radu

hard333
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:...

https://www.netflix.com/browse/genre/1697

skus toto na pc si otvorit :) alebo na tv vo vyhladavaci zadat 1697

1697 = tag pre ceske filmy

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE: Netflix bez CZ SK filmov

CS filmov máš predsa dosť na iných platformách. Netflix je zaujímavý tým, že tam nájdeš niečo iné a keď pridáš titulky tak je všetko O.K. Originál je originál, aj keď súhlasím že český dabing je fajn a mám ho rád.

masto
Registrace: 9/2006

@hard333

A sú vôbec Sk a CZ filmy, ktoré Netflix vyrobil?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Neverím, ale predsa v Československu máš kde pozerať českú prípadne slovenskú produkciu. Nepotrebuješ na to Netflix. Tam väčšinou hľadám seriály podľa môjho gusta

masto
Registrace: 9/2006

hard33

nie si na nejakej vpnke? pripadne si prever, ci siet, kde sa pripajas, nejde cez nejaky smart dns

Javi
Registrace: 2/2006

Originální tvorbu i pro ČR dělá HBO (Hořící keř, Až po uši, Terapie...) Netflix nevím.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Netflix

samozřejmě, že jsou na Netflixu české filmy

FI711010
Registrace: 6/2008

Netflixové konto platíš sám alebo ti niekto poskytol prihlasovacie údaje (žije v zahraničí a má prístup k filmom a seriálom v danej krajine.)

Richard21
Registrace: 9/2009

co bych dal aby neukazovalo ceske a slovenske filmy a presneji aby neukazovalo zadne krom americkych. vsechny ostatni filmy a serialy jsou trapne. i kdyz britske a dalsi anglickomluvici zeme to dohaneji.
hledejte na fb nesledujeme ceske a slovenske filmy a serialy

alien777
Registrace: 8/2020

alien777

Myslím,že jsi to trochu popletl a chtěl jsi napsat,že všechny americké filmy a serialy jsou trapne krom nějakých vyjímek.A nebo jsi už ta generace podle které kde co není americké tak stojí za kulové.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

presne najskôr nás krmili len baladou o vojakovi a teraz akčný hrdina vymláti celú armádu a vraj u nás žiadne násilie

Duzu
Registrace: 7/2005

Teraz som pozeral, že sú české a slovenské filmy na netflixe. Priznám sa nikdy som ich nehľadal, sice mám to len 3 mesiace. Takže čo mi napadá, čo tu už aj niekto spomenul, neideš cez VPN náhodou, lebo mne vyhľadá napr. Trhlinu, Čiaru

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

....

kto ma netflix a chce aby mu vylistovalo ceske filmy

do hladania zadat kod: 1697

:) ... pre kazdu kategoriu ma Netflix vlastny tag, pre ceske filmy je to 1697

a kto by chcel kompletny ID (tag) list

https://www.whats-on-netflix.com/library/categories/

podla jednoducheho ciselneho kluca viete vyhladavat filmy/serialy podla vlastnosti napriklad Cult Sci-Fi Thrillers: 2521

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Díky.Hned vyzkouším.

jjery
Registrace: 12/2012

@alfasex

Super dakujem za rady, vyskusam.

hard333

Zadal som, ale nepomohlo.
Cez VPN nejdem.
Ale konto mam od znameho z Nemecka. Moze to byt pricina?
Kolega z prace mi dnes povedal, ze on to ma z Aliex... a ze tam to zdiela z Talianom, Nemcom, Poliakom a CZ SK filmy tam ma.
Nechapem

hard333

Ja nevim jak vy, ale ja jsem zrušil Netflix asi po 3 dnech. Nevím jestli se jednalo o poruchu vyhledávače na cca 40 dotazů se mi nepovedlo vyhledat téměř nic, ani české, ani zahraniční

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Na Netflixe je tragédia to, že filmy a seriály čo boli pred milión rokov nadabované do CZ alebo SK, tak Netflix nie je ochotný zaplatiť za dabing a ponúka ich len z titulkami. V tomto ohľade je HBO GO o milión percent lepšie!

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Ja mám Netflix od brata žijúceho v Anglicku. (UK ponuka) Pozrel som a české a slovenské filmy mám: Čiara, Sviňa, Vlastníci, Colette...Sem tam sa stávalo keď mi brat odporučil nejaký anglický film tak som ho nemal v ponuke. (žijem na Slovensku) Rád pozerám seriály v angličtine s českými titulkami a UK ponuka je bohatšia ako v ČR a na Slovensku.

Richard21
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra