![]() |
|
IPTV playlist v lokalnej sieti - problemMam iptv plalist vo formate *.m3u normalne mi na stolnom PC (Win10) ide o.k. vsetky tv kanaly co su v nom... Ale ked ten playlist dam prehrat do inych zariadeni tak to uz nejde... Skusal som Ci uz Smart TV alebo mobil alebo tablet tak to nenacita ani nespusti. Nechapam moje stolne PC mam v tej istej sieti ako aj uz uvedene zariadenia tie tiez v tej istej sieti... Poradi prosim niekto preco to ide na PC a na ostatnych zariadeniach v tej istej lokalnej sieti uz nie ?! Vopred dakujem...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist v lokalnej sieti - problemJa som mal pred rokom ten istý problém. Mám dojem, že mi tu mládenci odpísali, že v boxe a v telefóne nemám potrebný kodek. Takže to nepôjde. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@MikoNemyslim,ze je to kodekomS cim to prehravas v PC a s cim sa to snazis prehrat v mobilu alebo v tablete? S aplikaciou IPTV by to malo ist |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist v lokalnej sieti - problemVyskúšaj prehrávač Perfec Player alebo IPTV Extreme. V tých to určite pôjde. Ak nie, ešte mám jednu radu: v prehrávači zmeň dekodér na natívny. |
Karner
![]() |
|
RE: IPTV playlist v lokalnej sieti - problemPouzivam najnovsi VLC Player...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
@MikoTam to musi ist!!!Jedine, ze kodovanie videa je v niejakom blbom formate... Ale aj vlc android by mal vediet prehravat sw. Estw skus mx player. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
@MikoVLC pre android je iný ako pre WIN. Prejdi na Perfect Player, ak si to neoživil. |
Karner
![]() |
|
![]() |