Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live na TV Panasonic

Zdravím,

Na TV Panasonic s OS My Home Screen 5.0 používám aplikaci Skylink live pouze přes internet, satelit nemám. Po spuštění aplikace se dostanu do DVB-S. Tato aplikace tudíž nefunfuje adekvátně, nelze ji ukončit exitem ani přesunout na pozadí. V nastavení mám satelitní příjem vypnutý. Zkoušel jsem tovární nastavení, nepomohlo to. Podpora Skylinku mi zatím problém nevyřešila. Je tedy funkčnost Skylink live u TV od Panasonicu odlišná od ostatních značek? U ostatních značek funguje tato aplikace nezávisle na satelitním příjmu. Děkuju za odpověď

PeteM
Registrace: 4/2021
Odpověď v diskusním vlákně

@PeteM

Bohužel,já to taky tak mám , DvbT a internetový přístup do Skylinku Sk, podpora Skylinku nevyřeší nic, vlastní zkušenost.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

RE: Skylink live na TV Panasonic

v panasoniku mas aplikaci skylinklive primo prednastavenou,na zacatku se te to pta jestli chces pouzit pouze internetovou verzi nebo satelitni,mel jsem to nainstalovany a zrusil jsem to,je to otresnej obraz,jedina dobra stanice byla SKYLINK7. takze si to vsechno smaz a nainstaluj si to znova 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

na archiv super

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra