![]() |
|
Skylink live na TV PanasonicZdravím,Na TV Panasonic s OS My Home Screen 5.0 používám aplikaci Skylink live pouze přes internet, satelit nemám. Po spuštění aplikace se dostanu do DVB-S. Tato aplikace tudíž nefunfuje adekvátně, nelze ji ukončit exitem ani přesunout na pozadí. V nastavení mám satelitní příjem vypnutý. Zkoušel jsem tovární nastavení, nepomohlo to. Podpora Skylinku mi zatím problém nevyřešila. Je tedy funkčnost Skylink live u TV od Panasonicu odlišná od ostatních značek? U ostatních značek funguje tato aplikace nezávisle na satelitním příjmu. Děkuju za odpověď |
PeteM
Registrace: 4/2021 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@PeteMBohužel,já to taky tak mám , DvbT a internetový přístup do Skylinku Sk, podpora Skylinku nevyřeší nic, vlastní zkušenost.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Skylink live na TV Panasonicv panasoniku mas aplikaci skylinklive primo prednastavenou,na zacatku se te to pta jestli chces pouzit pouze internetovou verzi nebo satelitni,mel jsem to nainstalovany a zrusil jsem to,je to otresnej obraz,jedina dobra stanice byla SKYLINK7. takze si to vsechno smaz a nainstaluj si to znova 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1na archiv super |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |