![]() |
|
Panasonic TH-42PX80EA a internetProsím o radu.Syn dostal Panasonic TH-42PX80EA, chce ji dát dětem do pokoje, ale chce ji krmit z internetu. Jak to co nejjednodušeji provést? Předem děkuji. |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Panasonic TH-42PX80EA a internetDaj do google "ako urobit z tv smart" a vyber si, co sa ti paci. |
milanke
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@jag42Ideální Xiaomi mi stick![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Panasonic TH-42PX80EA a internetAby som nebol velmi strohy, potrebujes krabicku, ktoru pripojis na internet kablom alebo cez wifi a krabicku prepojis s plazmou HDMI kablom.Krabic (boxov) je na trhu vela, musis si vybrat aj podla toho co chces sledovat. TV ti bude sluzit iba ako obrazovka, ovladat budes ten box. |
milanke
![]() |
|
RE: Panasonic TH-42PX80EA a internetA hlavně to musí "utáhnout" domácí síť, což při dnešních home officech a distančních výukách nemusí být až tak jednoduchý. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
PanasonicDíky za rady, doma mám vše přes Sat a internet na počítači, tak jsem tenhle problém nikdy nemusel řešit, proto jsem si nechal poradit. Díky moc. |
jag42
![]() |
|
milankea jakou krabičku nejlépe na Skylink live + internet klasika doporučujete abych si mohl vybrat taky, nekousalo se to atd Slyšel jsem jedine box TV , bez TV TO PRÝ NEMÁ CENU nevím prosím . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
@standa111Na SkyLink Live a ostatní Live TV, funguje dobře Xiaomi Mi Tv Box S. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
to standa111So Skylink Live nemam skusenost, neviem ti poradit konkretny box. |
milanke
![]() |
|
Panasonic tx 42PX80s media boxem Tesla běží Skylink live dobře a má ovladač. |
ba193
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
PanasonicTak mladej Xiaomi včera objednal u skřeta, ráno vyzvedl, během chvilky oživil a jede to jak víno. Naprostá spokojenost. Ještě jednou díky. |
jag42
![]() |
|
![]() |